Pepenasi de iulie-august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dana imi pare rau!

Fetelor ma speriati cu rubeola asta, David iar a facut febra azinoapte, baleste la greu de se uda pana la burta si plange cu urlete ce n-a plans in viata lui unde mai pui ca daca ii iau ceva din mana, daca il pun pe pat sa il schimb, daca ii e somn sau foame plange cu lacrimi de tasnesc ca la fantana arteziana

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc tuturor celor care ne au felicitat.
desi am dat de atatea ori cu bata n balta,voi ati ramas niste dulci.
si mie imi e f f greu cu 2 copii,mai ales ca cel mic nu sta o clipa locului,nici cand mananca.
plus ca noaptea e jale,bea lapte din 2 in 2 ore,in cel mai fericit caz din 3 in 3 ore,pt ca el a ramas setat pe 100 ml.nu merge sa l pacalesc nici cu apa,nici cu suzeta,daca nu i dau lapte se trezeste si urla.mai nou,de vreo saptamana,cand se foieste si ma ridic sa ma duc la bucatarie sa i fac lapte,ca nu l bea decat cald,plange ca plec de langa el si vrea sa vina dupa mine,asa ca tb sa l iau cu mine la bucatarie,cu o mana fac laptele,cu una l tin pe el...

ee,dar s or face ei mari.

la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi,lui gini si irda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!
De 2 zile am vrut sa scriu dar nu am mai ajuns ca a dat varicela peste noi biata Ana de 2 zile se tot umple de bubite pe corp, cap, fundulet, urechi, chiar si in gat si e maraita nevoie mare. Mi-e tare mila de ea si daca pe bubitele de pe corp dau cu mixtura mentolata pt cele din gat zau nu stiu ce sa fac. Si plange saracuta cu lacrimi de crocodil cand o doare in gat
Victoras deocamdata e ok dar ma astept sa faca si el daca astat atata langa Ana asa ca ma asteapta cateva saptamani grele. Doamne ajuta sa treaca repede si mai usor! In rest el e un vesel si jumatate, nici cand plange nu se poate opri din ras IATA AICI DOVADA

Va pup si sper sa revin mai relaxata!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Truli-luli Panadol combinat cu Nurofen la 4-6 ore pt urmatoarele 3-4 zile sau pana bubitele din gat se vindeca. Din cate stiu eu e ok dat Panadol sau Nurofen si pentru durere. Multa sanatate!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Multumesc Madalina, Eu nu i-am mai dat nurofen pt ca nu a mai facut febra dar am uitat ca ajuta de fapt si la durere O sa ii dau din nou.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

La Multi Ani celor care isi serbeaza astazi ziua numelui !

vad ca vb de varicela,rubeola bolile copilariei- eu cred ca o sa le fac cand va face si Daria ca pana acum eu nu am avut

Daria nu se mai trezeste noaptea sa pape...o ia somnul pe 21.30-22...dar isi schimba pozitia in patut se pune pe orizontala de ii ies picioarele printre gratii si vrea sa se intinda si cum n-are loc incepe sa chitaie...si asta se intampla din ora in ora

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, mersi de raspunsurile cu orarele voastre de masa. Vad ca ceva similar avem si noi, atita doar ca n-ajungem la cantitati din astea de 200 de grame, noi tot la 100-150 de grame sintem. Mai mult nu vrea si nu poci forta copilul.
iris, ai dreptate in ce zici, Mara e vioaie, iute, vesela, nu ma pot plinge in rest, dar mi-ar fi placut s-o vaz mai grasuna. Oricum, principalul e ca e sanatoasa, chiar daca e mucioasa.

Vad ca discutati de antibiotice, Mara a avut muci vreo 3 saptamini, dar nu i-am dat nimic, am asteptat sa treaca de la sine. Iar legat de febra sistemul aici e ca doar dupa 3 zile de febra sa mergi la doctor, oricum febra nu e semn rau, inseamna ca organismul lupta cu boala.

anka, felicitari pentru Canada, multa bafta in continuare.
kimmy, io i-am facut azi gulie cu cartof, morcov, usturoi si carnita.
mona, felicitari pentru puiul umblator.

Felicitari sarbatoritilor de azi.
Eu n-am mai pus poze la pepenasi, ca mi-e lene, dar poze noi cu Mara puteti viziona aici

gata, merg la trebi.
pupici tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor nu se dau antiinflamatoare la varicela. Cand a avut sotzul anul trecut asa i-au zis...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...am intrat si am vazut pozele pepenasilor....toti unul si unul...
...cate un ic la fiecare

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

cand am fost cu ioana in spital venise un copil cu o stomatita si avea niste bubitze in gura de nu putea sa inghi, i-au spus sa-i ia tantum verde spray si sa-i dea, eu i-am mai dat ioanei cand o durea in gat, poti intreba medicul daca ii poti da, le calmeaza durerea.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput