Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_a spune:
xena, suntem si noi in aceasi situatie!Nu stiu cine a beshit legea asta intr-o dimineatza, poate era mahmur cel cu pricina...dar daca chiar se va vota si se aplica or sa scoata mai multi bani din buget pentru ajutoare de somaj....
Desi noi nu suntem pe pierdere da macar mai facea acolo un leutz in plus la salar, extra job si tot era ok...mai dadeam si la stat cand aveam de unde...acu sa se linga pe bot!
proud mammy
micul artist
in joaca
ana_a spune:
in alta ordine de idei, daca tot am intrat sa va spun ca suntem bine insa super busy, cu 2 copii iti trece vremea de nici nu stii cum...
am vazut pozicile noi, si
toti pepenasii care mai de care mai frumusel si mai activ!
o zi buna tuturor si sa auzim de bine!
proud mammy
micul artist
in joaca
Kimmy spune:
Fetelor mie mi se zbat ochii de 3 zile...cand unul,cand altul...e oare semn de ceva carenta?Ca eu habar n-am. help pliiz
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
diarux spune:
asa....eram datoare![]()
am disparut ca magaru in ceatza din cauza de trebi gospodaresti de sarbatori. ca am facut curat cu pauze luuuungi si dese...
ANDREI are 8 luni si aproape 2 sapt. 8,200 kg, 69 cm-aici am dubii oleak, da na.
de papat , papam asa:
8-9 (cand se trezeste) lapte , cam 180 ml ca atat are bibele.
11-11,30 fructe muuulte si in dementa. intra in fibrilatie cand vede farfuria. da din maini si din picioare d eparca nu l-am hranit de o mie de ani.
14-15 legume cu ou/carne/ficat sau ciorbitza i-am facut de Pasti, da aia nu prea i-a placut.Pestele l-a refuzat politicos, da e drept ca i l-am fiert. o sa incerc la cuptor data viitoare.
pe la 6 am inceout sa ii dau iaurt, ca vad ca nu mai face pete. am vluat-o incet mai intai cu nan2 obisnuit. ieri i-am dat iaurt cu banana si l-a savurat.
pe la 10 dupa baitza lapte 180 ml.
de la 8 luni l-am intarcat din doua motive:aveam niste apa in loc de lapte si nici el nu mai cerea. asa ca am luat-o treptat, mai intai nu i-am mai dat noaptea ca acolo era jalea mare. si cand am renuntat el nici nu a simtit, eu am bocit 3 zile
.
prin urmare, noaptea se mai trezeste, dar nu asa des si merge cu suzy. asa ca dormim relativ bine.pana pe la 6-7 cand parintii denaturati il iau in patul conjugal si mai trage un pui de somn pana pe la 8 sau chiar 9.
NU AVEM DIIIIIINTI!!! desi puteam sa jur ultima data ca ii iese macar unu. nici de gand nu par sa aiba.
o sa rada iar ANKULEASA de mine, dar iar i-a aparut un punct de puroi, de data asta unde ar trebui sa fie un incisiv de sus.
in rest....stam in picioare in patut, cadem si plangem dar ne trece repede, am imprumutat de la o vecina un premergator, da nu e prea incantat d eel, merge daca il tin de ambele manute, adik paseste nu merge. dar numai cand are chef.
de Pasti am fost dupa cum s-a vazut in poze, la bunica de la roman, mama lui tati. si pentru ca nu avem masina..am mers cu trenul. o ora. nici nu si-a dat seama. a avut preocupari cu o punga pe care i-a fosnit-o unei doamne pana in creieri, saraca.
BUJO avea kistolu la cap, de aia a venit, ca i-am zis cadaca nu trec prin bacau, o tai! si numai bine ca am primit-o in plina curatenie, arata casa mea c adupa razboi. Fii 'miu nu a parut prea incantat pentru ca tocmai il trezisem din somn, asa ca a urlat frate de ziceai ca vreau sa il dau. cand il vedea pe filip si mai ales cand Filip tzipa si el ca omu ...moamaaaaaaaaaa...ziceai ca e omor.
Una peste alta,Filip e un super bebe! imi place mult de el, vioi si adeptul miscarilor browniene.
Iar BUJO, o scumpete de duamna!
ma duc sa prestez o ciorba de barabule ca gata cu distractia!
aaaa LA MULTI ANI de Sf. Gheorghe
va pup
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
katalyna spune:
buna fetele!
la multe lunitze cu sanatate sarbatoritilor de azi!
la multi ani gheorghilor si derivatilor!
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
dana81 spune:
Noi avem BUBE, si trebuie sa mergem la dr sa ne zica exact ce avem...BOBITA ai avut dreptate, ia spune-mi acum cum se manifesta, nu mananca, plange din orice? Ca asa face Clara
Si ca bonus urla si maicamea la mine in telefon ca nu i-am pus caciula afara, domle si ca de asta copilu a racit si a facut bube

Asa de tare ma doare faza asta, ca nu a venit 2 secunde sa o vada cat a avut febra sau altele dar cu gura e prima...sunt o bomba cu ceas...si plang cu bebe in brate ca nu stiu ce sa-i mai fac sa ii fie mai bine
Va pupacesc si LA MULTI ANI FERICITI tuturor ce poarta numele SF GHEORGHE
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
katalyna spune:
mai ce sa zic, dr mea nu stia ca daca ii dau antibiotic trebuie sa ii dau si biotics, pt david nu mi-a dat niciodata ceva pt flora intestinala.
daca ati vedea-o cum arata si cum vorbeste mai ca ati crede-o ca e buna, pe mine una m-a inselat. plus ca este coada la ea tot timpul. daca eu nu-i spun sa o masoare ea nu o face. cand o controleaza cand e racita nu se uita in urechi si gat nu se uita 'ca s anu o supere' ca ea incepe si plange de cum o pun pe patul ala.
mie mi-ar conveni sa imi dea trimitere la pediatru, dar are impresia ca este buna si trateaza ea.
katalyna spune:
dana, multa sanatate bubulinei, sa treaca bubele
au fost ai mei la tzara si e acolo un copil de-o seama cu ioana si ma tot vaitam eu ca nu mananca si nu ia in greutate si se trezeste si tata vrbind ca sa-i dau din mancarea noastra sa vezi ce bine o sa-i mearga ca aia asa fac.
katalyna spune:
bolile astea asa vin cu rosu in gat, e posibil de-aia sa nu manance, dar nu insista, da-i multe lichide ca sa nu se deshidrateze. de plans poate plange de la dintisori sau poate o mananca bubitele alea si ii dau o stare de disconfort
Didi81 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi! 
Felicitari mergaretilor in picioare! Ce mari s-au facut deja pepenasii nostrii! 
La capitolul mancare:
-lapte in principiu bea 230 ml dis de dimineata (asta poate sa insemne in intervalul 3 noaptea - 6 dimineata
- a fost o perioada cand o dezobisnuisem sa mai bea lapte noaptea, dar de ceva timp nu mai adoarme pana nu primeste lapicul). Si mai bea inca o portie de 230 ml pe la 10 seara.
-micul-dejun: pe la 9-10 dimineata cam 200-250 g orez (de obicei fierb orez integral) cu fructe variate, uneori ii pun si biscuiti acolo sau grau fiert, cum ma taie mintea.
-la pranz: pe la ora 13 in jur de 200 g legume cu carnita sau galbenus, de multe ori si cu putine fructe ca altfel nu merge ![]()
-si seara: pe la ora 18 tot cam 200-250 g branzica si/sau iaurtel cu fructe.
Cu trezitul noaptea: Aida se culca de obicei in jurul orei 20-21, se mai trezeste putin mai tarziu sa isi bea lapticul de seara si se culca la loc. Apoi mai are uneori o trezire pe la 3 noaptea cand fie o pacalesc cu compotel, fie nu adoarme fara laptic. Daca o pacalesc cu compot mai bea lapte dimineata pe la 6. Si in final se trezeste definitiv pe la 7.30.
In timpul zilei doarme in jur de 2 ore si noaptea in jur de 10 ore, deci maxim-maxim 13 ore de somn per total.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg