Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 2
flo1980 spune:
Iriss te inteleg perfect!
Si al meu e si mai mare ca Yvo
Luni dupa baita i-am pus chilotei ca asa a vrut (a vazut la alti copii) si i-am zis daca face pipi sa spuna ca il pun repede pe olita sau wc, el a zis incantat da si in 5 minute si-a udat si pantalonii, si bluza si maieul si ciorapiiii
Asa ca rabdare, rabdare si iar rabdare, da' pana cand nene ca am avut destula mai bine de 2 ani
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
bobitamica spune:
Buna dimneata si de la noi...
Pentru prima data am nominalizat si eu..poate ma obisnuiesc...
Antonia Gabriela de irda, Andrei de Dianami, Victor Andrei de Roxana01, Anna Alicia de Sibylle , Cezar George de ralirali, Vlad de ina_C, Andreea Maria de irolf1, David Stefan de ileanna_83
La mai multe lunitze pepenashi!
La multi ani si celor care se serbeaza de Sf. Gheorghe!!!
Bravo Kimi...exact asa mi se pare ok. Si eu zic ca nu e cazul sa sarim pe copii cu antibiotice!Stiu pe cineva a carei fetita a luat nu stiu ce antibiotic atunci cand era bebelus ,antibiotic care i-a distrus flora stomacala. Era prea tare ...si nici acum la 5 ani nu poate manca decat pasat,si mai multe supe si lichide. Nu o primeste nici o gradinita pentru ca nimeni nu da mancare pasata la copil de 5 ani!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Kimmy spune:
Bobita ...eu care credeam ca e bai ca a mea la 10 luni nu maca cu bucatele ,nu i le mai pasez tare,dar tot scoate daca gaseste bucatele mai mari ,dar se obisnuieste ea.
Mai e vre-un bebe care refuza banana?Cred ca a mea e singura careia nu-i place...
Apropo de bolitul timeei,mi-a mai spus ca la febra asta probabil va face si diaree,care nici nu a intarziat sa paara,si mi-a spus sa-i dau biotics un plic/zi,pana a doua zi si-a revenit si din asta.
Felicitari si din partea mea bebeilor plimbareti,Codrin si Maria,si bafta Antoniei care vrea si ea sa experimenteze
La multi ani tuturor care se serbeaza de Sf. Gheorghe
La multe lunite pepenasilor de zi de 23
A mea deja se joaca in nisip,fura jucariile altor copii,face scandal daca i le iau... distarctie nu alta.Ieri de 2 ori am scos-o ca nu mai puteam cu ea.Daca asa se schimba de la zi la alta,am pus-o
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Gini75 spune:
La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Gheorghe!
Anka, felicitari! Fie ca in curand sa ne scrii din Canada!
Iriss, in ce perioada vrei sa mergi in Turcia? Si eu vreau sa merg, cred ca pe la sfarsitul lui mai, dar o sa astept oferte last minute. Cred ca gasesti si oferte la preturi bune. Uite, de exemplu www.paralela45.ro/lista-oferta-oferta-speciala-2_221.html" target="_blank">aici.
Kimmy, la Irina babana e fructul preferat, ea refuza altele.
Am facut si eu cozonac dupa reteta de pe blog-ul Gabrielei, cu observatiile postate de anka, foarte bun si pufos a iesit si chiar l-am facut repede.
Eu sunt cam obosita, Irina se trezeste din ce in ce mai des noaptea. Nu stiu de ce, nu stiu ce gresesc, ca am incercat in fel si chip, si in patutul ei, si cu mine in pat. Seara se culca pe la 10 si dimineata se trezeste pe la 6,30-7. In timpul asta nici nu mai stiu de cate ori se trezeste. Azi noapte din ora in ora. Si ma intreb si eu de ce si ce as putea sa fac. Uneori se trezeste sa manance, alteori ii dau apa, alteori suzeta. Nu sta mult treaza, dar oricum mi se pare ca somnul ei este foarte sacadat. Nu stiu daca mai e cineva in situatia asta, poate Caprioara.
M&M spune:
Neata!!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!! SA PETRECETI FRUMOS!!!
AM vazut si eu pozele cu pepenasi, toti, unul si unul!!
EU ma simt cam rau azi; ma doare capul rau, iar lui Mihaita vad ca ainceput sa ii curga nasucul. In rest e vesel, se joaca , mananca...hmmm...II dau panadol, profilactic.
Cristina, mami de Mihaita
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Am vazut si eu noile poze cu Ralu de Tecky ciocnind ouale rosii , cu Maria de Xena-o floricica printre floricele (am vazut si filmuletul in care merge ea foarte frumos), cu Julia de Mada Irl ajutand-o pe mami la treburi in casa, cu Nancy de Boti ciufulind pe pisi mic, cu Andrei de Diarux speriat sa nu ramana in tren si la intalnire cu Filip de Bujo! Foarte frumosi pepenasi mai avem fetelor!
Monalac felicitari lui Codrin pt primii pasi! Wow ce mare s-a facut!
Noi suntem bine, inca nu a iesit al doilea dintisor si tot o verific in fiecare zi, noaptea inca se trezeste des si plange, dar asta e, n-avem ce face...A facut si Ioana primul pipi la olita!!! bine, s-a nimerit, am asezat-o cateva minute si s-a intamplat sa faca atunci, dar putin cate putin se va obisnui ea, important e ca nu refuza sa stea acolo, ii place, dar nu prea mult...dupa cateva minute se plictiseste si vrea sa plece:)
Ieri a venit si impingatorul de la Quelle, ce sa zic, e destul de micut, Ioana nu poate sa-l impinga, inca n-are suficient echilibru, doar se ridica pe el si se joaca la centrul de activitati, insa nici aici prea mult ca se plictiseste
Maine astept sa ajunga scaunul de masina si carutul sport pe care le-am comandat de la bebestrumf, sunt curioasa sa vad daca o sa-i placa Ioanei mai mult in noul carut si daca va fi mai cooperanta, cel putin asa sper...
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Am uitat sa urez LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui de Gheorghe!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
anaxena spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!
Maria a inceput sa mearga prin toata casa cu cazaturile de rigoare,acum merge fara sa o chem ,se ridica pe ceva si pleaca in cercetari,zici ca-i beata
eu sunt cam suparata cu astia cu impozitul lor forfetar..ce idee de kkt,sa vezi acum cate societatzi or sa intre in faliment!!adiq dc vrei tu ca firma sa te dezvolti si investeshti si mai aduci si bani de acasa tre sa le dai domne lor minim 500euro,pai de unde??mai ales eu care sunt pe pierdere...ce mai!!o tampenie!
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Gabriela82 spune:
la multi ani celor ce poarta numele Sf Gheorghe si in acelasi timp multumesc de urari ca si eu mi-s gheorgheta (fara hh [:D)
bravo Maria, e tare dulce cum merge ea.
bravo Codrin pentru mersul singurel, Mona ce mai faceti.
Ankule felicitari! daca sunt prin zona in perioada aia ne vedem cu drag.
Gini si Irina mea se trezeste la fel noaptea, a avut si nopti cu treziri din ora in ora. azi noapte am culcat-o pe la 9, dupa ce am stat cu ea vreo 40 min sa adoarma si s-a trezit la 21.15 apoi la 22 apoi pe la 23 si dupa nu mai stiu ca am plecat si eu la culcare, oricum pe la 2-3 noaptea o iau cu noi in pat ca nu mai rezist.
eu ma gandeam ca se trezeste din cauza ca inca papa san si chiar ma gandeam sa o intarc cat de curand ca nici eu nu mai rezist si nici nu mi se pare normal sa se trezeasca asa noaptea.
am vazut pozici noi cu David si fratiorul, Julia si surioara, Nancy, Andrei, Filip la intalnire, Ioana, Maria, Raluca, Miruna, Nicholas
de printesa
Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Kimmy spune:
Gini poate o deranjeaza dintisorii de se trezeste asa des,si Timea a avut o perioada...acuma doarme de rup,de la 20:30 pana dimineata la 6:30,cand bea ceva lapte,apoi mai doarme pana la 8:30,deci 12 ore!Ziua doarme de 2 ori,cate 1h30...sotul tot timpul ma intreaba daca nu doarme prea mult...hmmm,eu nu pot decat sa ma bucur
Am pus de-un spanac,sa mai spuneti ce mai dati la bebei mai marisori,ca sunt in pana de idei
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra