Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 7
bobitamica spune:
neata si de la noi...
La multi ani,pepenasi nascuti pe 24!!! 
Caprioara..bine ca papa fata mica!
Eu nu am timp sa scriu acum,merg cu Irina sa ii fac pasaport si trebuie sa ma pregatesc...
va pup
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
DANA....Ma bucur ca te-ai linistit si s-a linistit si fata!!!Acum am citit..Nu am reusit sa citesc tot pe indelete...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
flo1980 spune:
Mai, dar ce pustiu a devenit clubul nostru
![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
bobitamica spune:
DANA...asa e la bebelusi,formele sunt mai usoare..si ei le suporta mai bine. Mai stresati suntem noi. Pentru tine daca vei face o sa fie mai rau. Eu am noroc ca am facut tot ce se putea face. Mama saraca era terminata. Eu pana la 4 ani aproape de 3-4 ori/zi eram la dr. Nu scapam de o boala ca faceam alta imediat.
Irina cred ca a luat virusul de la medic la controlul de 8 luni. Am facut un calcul si erau fix 21 de zile cat are perioada de incubaitie virusul asta. Dar sa stii ca eu sunt ok...mai multumita.. decat sa fi facut vreo viroza careia sa nu-i dam de cap si sa bagam antibiotice in copil ...macar asa am stiut ce are ..a trecut si gata.
cu spalatul pe dinti...Irina nu are dinti deocamdata![]()
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Kimmy spune:
Timi are dinti d emult,dar n-am spalat-o inca...asta e,sunt mai lenesa la faza asta.
Flo si mie mi se pare cam pustiu pe aici,dar nu ma las...mi-e dor de multe multe fete,mai nou nici Ooka,Ile nu scriu,as vrea sa vad mai des postari de la Narcisa,Boti,oanasm,Ralucuta,Nati,Rontzy,Ella,Syb...nici nu mai scriu,ca e prea lunga lista
of,sunt asa de multe fete care nu mai scriu...Sa nu mai pomenesc de Mada de anglia si Mada de irlanda,de Sun...Acu abia mai scriem cateva fete...
Cum eu nu am sarbatoare azi...la smotru cu mine 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
bobitamica spune:
Am si eu o intrebare la voi...
Stie cineva daca la caruciorul Inglsina Trip spatarul se lasa pe spate mai mult de 45 grade??
Avem nevoie de un carucior mai usor,dar care trebuie sa se lase pe spate. Al nostru are 10 kg si mi-e greu sa plec cu el daca mergem in vacanta.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
AnnaBaby spune:
Mi-au ajuns coletele cu carutul sport si scaunul auto. Mai frate, asa sunt de nepriceputa ca si cu indicatiile cu poze in fata nu m-am descurcat sa-l montez, am pus aiurea o roata din spate (desteapta de mine am asezat roata cu frana spre interior
) si acum nu mai pot s-o scot, m-am enervat cumplit si mi-am zdrelit si mainile degeaba
. De frumoase sunt frumoase amandoua, dar mor de ciuda ca nu pot sa dreg beleaua, tre' sa-l astept pe sot...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
flo1980 spune:
Fetelor ia uitati-va www.youtube.com/watch?v=hWG8ZXdb50I&feature=related" target="_blank"> aici ...ce trist 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ariadnabr spune:
Am adaugat pozici noi sa va mai treaca din tristete ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
katalyna spune:
buna fetele, as pune si eu poze dar nu stiu unde :(
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008