Pepenasi de iulie-august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare!
SUbscriu la lista de fete disparute si mai adaug si pe Ladymina care ma intreb ce mai face.

Kimmy eu ma gandesc sa nu fie vorba de intruzie a dintisorului, am auzit in caz de traumatism sa se intample.
Katalyna activeaza PM-ul ca sa primesti parola de pe picasa.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Iza I'm lurking around da' nu prea am timp sa scriu ca-s la munca si computerul de acasa si-a dat obstescul sfarsit inainte de Paste

M-am bucurat ca am avut ceva timp sa pun niste poze (si va multumim ca v-ati uitat ) ca sa vedeti si voi ce copane apetisante ne-am tras .

In rest cupilu e bine, infloreste, mananca, doarme, rade, se joaca, e stirba in continuare (periuta de dinti asteapta cuminte in tipla). De doua zile am bagat 2 feluri de mincare la pranz (legume cu ou/carnita + desert, ne pregatim de ciorbita + felul 2), credeam ca o dau pe spate dar a ras tot nene, iar la masa de seara am inlocuit vesnicul iaurt cu fructe de care bobina de o luna cu mamaliguta cu branza, gris cu lapte, chesti d-astea. Mi-am scos la imprimanta un .doc pe care-l trimisese Anka pe mailul comun cu retete si acum incerc sa iau de acolo chestii care se fac repede.

Imi pare rau ca n-am mai avut timp sa bag botul pe aici dar am avut niste zile cumplite inainte de Paste...

Monica si gargaritza Nancy

blogul branzarului vesel

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalyna

buna fetele, as pune si eu poze dar nu stiu unde :(

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

pe picasa

Am vazut noutati si la Alexandru de Ella

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Te salut cu drag branzaruleeeeeee!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna dragelor!
Am si eu o rugaminte:Dana poti sa imi spui cam ce simptome a avut Clara ca am citit ca are rubeola.Cum arata bubitele?
Azi i-au aparut si lui Andrei ceva bubite si il suspectez si eu de asa ceva.Medicul acum 2 zile a zis ca e rosu in gat.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mersi mult, hai ca incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Boti ,vazut si eu copanele,seamana cu ale noastre ,ma bucur ca papa bine pitica,nici eu nu ma mai pot plange

Anca imi spui te rog cum e cu intruzia aceea?Sper ca nu e ceva grav Si eu care credeam ca e de bine...

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Poze rubeola
http://images.google.ro/images?hl=ro&q=rubeola&gbv=2&aq=f&oq=

Bebele meu a facut roseola infantum dupa 3 zile de febra
http://images.google.ro/images?gbv=2&hl=ro&sa=1&q=roseola+infantum&aq=f&oq=http://images.google.ro/images?hl=ro&q=tooth+intrusion&gbv=2&aq=f&oq=

Kimmy sa nu te sperii ca erupe inapoi pe arcada daca e intruzie(asa ar trebui) Imi pare rau pozele sunt cam dure

http://images.google.ro/images?hl=ro&q=tooth+intrusion&gbv=2&aq=f&oq=

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

gata am activat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am cautat si am citit...din cate am inteles eu,se schimba pozitia dintelul.La timi e exact acolo...unde am zis ca i s-a rupt,doar ca e mai lat...Nu prea pot sa-mi dau inca seama,cert e ca nu e nivelat,dar asta poate sa fie si fara sa se rupa,adica mugurasii aceia de tocit.Nu stiu cat sunt de coerenta,dar intelegeti voi

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput