Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

babytza, felicitari pt DINTZOC!!!!! bravo soricelule. intrebare mucisori: i-ai facut vreun tratament soricelului sa scape de mucisori? Elsa urla cind vede batista de bebe!!! Mi-e mila de ea ca trebuie sa-i suflu nasul asa de des. ai vreun leac babesc ceva??? ca nu stiu ce sa-i mai fac.

Nu prea am folosit batista bebelusului , ca am descoperit una mai micutza.Acelasi sistem in mare , doar ca se trage cu gura nu la aspirator. Are un buretel care opreste toti mucisorii acolo... Acum urla si la aia si da din cap cand il curat dupa baita, dar ne facem treaba cu ea...Nu am leac babesc , ne-am cam chinuit pana am scapat de mucisori...am luat nurofen , oscillococcinum, si vitamina c picaturi. Si ne-a tinut destul de mult, dar din fericire nu a fost si cu febra. Iar de tuse am luat Stodal. Aaa si am cumparat acum cand a fost Valentina bolnava Aromatherapy de la Olynth. Zice ca e ok si pt bebelusi mai mari de 3 luni. Se baga in priza si emana un miros de mentol. Tina chiar a dormit mai bine cu el in priza.

Alina si eu ...si eu la terapie

Iepurila tinem pumnii pentru maine la vaccin

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

[quote]
Nu prea am folosit batista bebelusului , ca am descoperit una mai micutza.Acelasi sistem in mare , doar ca se trage cu gura nu la aspirator. Are un buretel care opreste toti mucisorii acolo... Acum urla si la aia si da din cap cand il curat dupa baita, dar ne facem treaba cu ea...Nu am leac babesc , ne-am cam chinuit pana am scapat de mucisori...am luat nurofen , oscillococcinum, si vitamina c picaturi. Si ne-a tinut destul de mult, dar din fericire nu a fost si cu febra. Iar de tuse am luat Stodal. Aaa si am cumparat acum cand a fost Valentina bolnava Aromatherapy de la Olynth. Zice ca e ok si pt bebelusi mai mari de 3 luni. Se baga in priza si emana un miros de mentol. Tina chiar a dormit mai bine cu el in priza.

din aia am si eu, dar nu mai stiam cum ii spune, are un furtun si aspiri cu gura... deci, fara alte leacuri. asta e, sper sa-i treca, acum ii curg mucii ca luminarile!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multumim fetelor de aprecieri sunteti niste scumpe

Kilemi poti folosi ceaiul cu incredere, a mea nu vrea ca altfel i-as da

Piolica mare mirare de nu s-o incalta cu pantofii mei

Pupci si revenim

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina

Mergi la inceput

Piolica am vazut pozele cu voi. Sunt facute la voi acasa ? Acolo in spate e curticica voastra ? Super frumos, cred ca vara e o placere sa stai pe un fotoliu de rafie si sa bei dimineata o cafeluta la aer curat Elsa este o minunatie de fetita e o dulcica si o scumpica !!! Multa sanatate, sa ii treaca repede mucioseala asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am admirat si noi poze cu bobocei, sunt superbi, ar trebui sa mai facem copii asa frumosi

Nikolici ai PM

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

babytza: vad ca ati invinssssss! aveti dintzoc ba il si mai igienizati ca la carte pupam soricelul-iepuras

si pana nu uit am vazut un iepuras in baie belea, Alexandru de BOO

piolica: recuperare usoara! Elsa!
sa stii ca si Falkone se sperie de aspirator. mi-aduc aminte ca am incercat sa-i pun peria rotativa sa-l linistesc, ca-i si foehn, cand era mai mic, tot citeam pe forum ca ar calm, da' de unde, plangea mai tare
Se mai sperie cand tusim sau stranutam pe langa el, rasfrange buza de jos si da sa planga
laura: multa sanatate la Alexia nu mai fi suparata, si eu fac multe lucruri numai ca vrea sotul din dotare, lucruri care se dovedesc extrem de proaste, dar il atentionez: ok, facem ca tine dar suporti consecintele, oricare ar fi ele. Si atunci cocosul lasa gaina sa faca ce stie ea, caci capul face, capul trage. Este neplacuta situatia, dar macar atrage-i atentia ca noi avem al 'nspelea simt care stie ce se intampla cu bebe, pupam si sanatate multa!
nerantula: dar nu asa ca mergea si niste cas de oaie langa ceapa aia? si fa-i cat de multe poze poti, este extrem de expresiv.
lumi: huni papaciosi!
mi-am impus sa nu sun de mai mult de 3 ori pe zi, dar, crede-ma este groaznic. Acum sunt la birou si stau de vorba cu voi, povestesc la toata lumea de el (ii intereseaza, nu-i intereseaza, eu de-abia asteprt sa ma intrebe cineva de sanatate sau de el ca incep)Si nu vreau sa rasucesc cutitul in rana Anamonei, dar va pierde. Ex. intr-o seara, acum vreo luna,Vlad era pe canapea, cu o pernuta dreptunghiulara la indemana, si-o tragea peste fata si radea. Iar si-o tragea, iar radea. Eu cu ta-su ne uitam ca la film cand (tot mie, bineinteles) imi trece prin cap: baiatul se joaca cucu-bau, il invatase bona in ziua aia. Si asa era! In clipa aia mi-a venit sa urlu, am aprins o tigara pe terasa si i-am zis sotului sa taca, orice ar fi zis, eram nervoasa pe el si i-as fi spart capul. Dar am judecat la rece,mai tarziu, si am ajuns la concluzia ca eu sunt vinovata, ca alegerea a fost, in primul rand, A MEA!
Iar d-nei Vio, bona, nu pot decat sa-i multumesc
atat Restul, ca o recompensez pe masura, ca poate nu mi-a convenit ceva pe moment, un nimic, sunt vorbe in vant. Atat timp cat el este super bine ingrijit, rasfatat(il rasfata si nu vreau sa iau nici o masura in privinta asta), tropaie cand o vede, sunt multumita!
tzitziri, 300, preety :
laureta si cosmy: felicitari pentru baba/tata. Io m-am plictisit de el, zice de la 4 luni jumate tata, iar cand este nervos zice un mam am mam am.....
moni: hai la madam Fitzoshica sa-ti descante de gogosi!

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

denisa am vazut acum pozele cu porumbeii mici niste scumpi mici , care se potrivesc foarte bine !!! Doi pletosi frumosi si scumpici

Avem cei mai scumpici copii aici la odiseea noastra !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

elsa ai niste ochi bestiali

nu vreau volvo--voi vreti???

ps. adik as cam vrea dar nu pe forum

le: vorbeam de reclama la masina care a disparut intre timp

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Piolica insanatosire grabnica

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

saru-mina, saru-mina!

am si eu poze de la Pastele catolic, cel cu ousoare de cioco! am fost la socrii in Bretania (pe care i-am luat cu noi la pachet sa stea cu Elsa cit am fost eu internata)
http://picasaweb.google.com/Houlier/Paste1013Aprilie2009?authkey=Gv1sRgCNXCytPH1vLhcg#
si pentru ca tot sintem la socrii si vazut de nepoti, eu mi-am facut multe griji, insa am fost foarte placut surprinsa sa vad ca Elsa statea numai in bratele lui buni cind am venit eu acasa. Eu ma perpeleam la spital intrebindu-ma ce-mi face mindra, iar ea era bine mersi cu bunicii acasa. asa ca, anamona, curaj, o sa fie bine. E normal sa te ingrijorezi, dar o sa vezi ca trebuie sa mearga.

misto poze, misto acolo in Bretagne. Faina casa socrilor tai, ma rog, mai mult terasa e faina ca atat se cam vede.
Da piscina, unde e piscina? Ca stiu ca astia in Fr daca nu au piscina nu se simt bine

p'acolo prin regiunea asta avem si noi neamuri, bunicii sotzului si verisori. Si speaking de Bretagne iti dedic un cantec de-al lor, une classique, care imi place mult, arhiascultata prin Fr. Nu iti dau Hugues Aufray ci versiunea Star Ac, banuiesc ca si tie iti suna very familiar.

ps:Ce tare seamana sotzul tau cu mama lui.

************************************************************************************

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, ce ziceai de dintzoiul ala?Mai e?Sau a disparut?

Felicic, nu stiu ce sa zic legat de intoarcerea la serviciu.Pana la urma fiecare isi pune in balanta si vede cum e mai bine.Per ansamblu,ca legat de copil e clar in pierdere....pe mine ma ia cu jale cand ma gandesc ca in octombrie o sa fac pasul.Si ma consoleaza ca il las cu bunica lui (din partea lui tati), dar ma si capiaza ideea egoista ca ea o sa se bucure prima de anumite lucruri.....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput