Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Oana daca tot ma zgandari , ca nu va disper eu destul , sa iti povestesc avem dintzoc , mic alb si ascutit !!!!! Sa vezi la al doilea ce ma bucur !!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

eva contra furnicaturilor poti incerca magne-b6 sau magneziu forte, e acelasi lucru dar mai ieftin.

fetelor ma simt de-a dreptul aiurea ca acum la 51 de kg nu incap in blugii mei marimea 26 de dinainte de sarcina cand aveam 45 de kg. eva felicitari pt reusita. eu mi-am luat gandul de la pantalonii mei frumosi si ma voi arunca in shopping destrabalat.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Piolica am vazut pozele cu voi. Sunt facute la voi acasa ? Acolo in spate e curticica voastra ? Super frumos, cred ca vara e o placere sa stai pe un fotoliu de rafie si sa bei dimineata o cafeluta la aer curat Elsa este o minunatie de fetita e o dulcica si o scumpica !!! Multa sanatate, sa ii treaca repede mucioseala asta

nu, nu este la noi acasa, ci la socri. Noi stam intr-un apartament, deocamdata, cel putin asa speram noi, ca in curind sa avem o casuta.

merci pt aprecieri. Elsa creste ca din apa, ca si ceilalti copii de pe aici, a fost o mare placere sa o vedem cum reactioneaza cind si-a vazut rudele. Verisorul ei mai mare a a vaut mareeee grija de ea, tot timpul o pupa si se baga in seama cu ea. Erau super dulci.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Piolica, hop si eu sa-ti doresc recuperare usoara si rapida!
Si duble sarbatori fericite, da?!

Cineva parca povestea p'aici ca are un dintzoc, primul... oare cine, ca nu-mi amintesc deloc..., dar felicitari si la mai multi Davidutzule!

300, ai net, ai net, da?

Lidia, zici?

Imi dau seama ca par/sunt o vaicareata. Promit sa imi revin la forma initiala cat mai curand.

Sunt un pachet de nervi si nu reusesc sa ma deconectez deloc, si nici sa ma odihnesc. Fac eforturi mari sa nu ma enervez cu Teo, care, deh, varsta... face numai nazbatii si e tare usor sa-ti iesi din fire... dar mi-am spus ca TREBUIE sa am rabdare cu el, si blandete. Si imi canalizez toata energia in directia asta.
Nu mai am deci rabdare cu balbaielile din jurul meu... de genul... a facut Radu caca... oare sa il schimb (asta ma intreaba mama, i-o fi teama ca se termina pampersii...) si cu cosmarul ca nimeni, dar absolut nimeni nu-l poate calma pe Radu. Cum ma uit eu la el tace. Cum ma departez urla si nimeni nu-l poate calma.
Deja sunt pe duca cu nervii... E coerent ce zic? n-am solutii... doar incerc sa lucrez la Zen...

Ieri pe drumul de intoarcere am condus cu o mana pe piciorul lui Radu. Numai asa tacea. LA 100 la ora pe sosea tineam volanul cu o mana si cealalta mana pe care de obicei o tin pe schimbator o tineam pe piciorul gol al lui Radu.
Cum luam mana sa schimb viteza, cum urla.

Cand am ajuns in Bucuresti, incepe soatza sa se rasteasca la mine. "pune mana naibii pe volan, ca ne pui pe toti in pericol!!!!"
Adica, pe sosea la 100km/h nu era pericol, in Buc la 50, pericol mare, nene...
Cum era Zen? Sa ma fac ca nu aud? Sau sa-mi pun mainile pe volan amandoua, cuminte, ca la examen, ca asa a zis nenea sotzul...
Si ca astea, maruntisuri, 1 pe ora, zi de zi. Doar 1 pe ora, ca o ora dureaza sa ne certam + calmam. Apoi de la capat.
Unde era butonul ala "click ignore"?????!!!!

Si asa, ca sa mai schimb atmosfera, ca am promis... Radu s-a hotarat sa ne surprinda! Ii iese al 3lea dinte!!!
Ghiciti care... un incisiv de sus. Dar nu unul din cei doi din fata, ci cel din lateral, dreapta. Ati mai pomenit asa o ordine E tare marait si din cauza asta...

Si in aceeasi ordine de idei, Radu a inceput sa lingureasca bine. Soarbe singur din lingura (una mai mare asa pe care nu i-o bag in gura, doar i-o apropii de buze si se seveste el).

Anamona, multi.
Cred ca esti satula de sfaturi, pareri si contra-pareri. Asa ca iti doresc sa mearga totul cum ti-ai propus, si daca nu merge chiar fix cum te-ai gandit tu, sa iti schimbi gandurile repede, usor, si fara dureri (fara regrete, asta vreau sa zic).

Kllemi, e bun ceaiul ala. Lui Teo ii dadeam.

Mai dau si prin alt post, ca m-am lungit ca o zi de post... desi a trecut... a trecut... postul... v-ati prins, am dat-o pe figuri de stil, da?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Feli, te cred ca ti-e greu si ai tot respectul din partea mea (la fel si cele care au ales sa reinceapa job-ul mai devreme de 2 ani) . Eu n-as putea, stiu sigur, mi-e groaza numai cand ma gandesc, chiar si dupa 2 ani.... si stiu ca financiar ne-ar fi muuult mai bine, poate pe anumite planuri si eu m-as simti altfel, dar nu, vina ar fi de nesuportat pentru mine... asa ca fetele, jos palaria in fata voastra!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am trimis o invitatie la poze noi pe contul comun de mail.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumesc de cuvintele frumoasa..nush ce m-as face fara voi

Una rece,una calda:Alexia zice MA_MA,MA_MA!!!!

Alexia e tot haraita si tuseste,da e vesela ,rade si se joaca cu Andy,ceea ce ma bucura fff mult

Babytza ai lustruit dintzishorul??

Felicic ai mare dreptate..da uite ca de data asta am lasat de la mine,ca altfel se lasa cu o mare ofticala din mai multe parti..rau am facut,data viitoare sigur nu se mai intampla.

piolicace poze frumoase,iar Elsa e o frumoasa..succes in tratarea mucishorilor si recuperare cat mai rapida

nikolicicum stati cu kk?Sper ca mai bine.

Denisa puii sunt bestiali

BooAi rezolvat ceva cu banii?

Nerantula vaaai cat poate fi de dragutz Gruia

Lumi ma bucur ca iesiti incet,incet din club...eu i-am facut banana cu piersica si branza,abia am reusit sa-i dau cateva linguritze,apoi mi-am amintit de seringa si i-am mai dat asa vreo 30ml...dar iaurtul de la Humana l-a devorat

Laureta,Cosmy felicitari ptr progrese

Ramo,Preety,Moni,Ange,Kllemi

Evamultumesc

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

felicic, Ada, nikolici, laura
eva socrii mei locuiesc in Bretania (a se intelege ploua mai tot timpul) asa ca nu au piscina, nu sint ei asa de snobi sa-si faca piscina doar ca da bine. Merci pt dedicatie! Intr-adevar Santiano e un must peste tot, in masina, la chef, in resto, la prieteni, bunici...Pina si Elsa da din cap cind aude melodia asta
Da, intr-adevar, sotul meu seamana mult cu mama lui. Mi-e insa teama ca Elsa mosteneste urechile lui papy, ca si Tom, verisorul ei. Are niste urechiuse de elefantel. (Noi ii mai spunem Elsei hobbit sau Elf din cind in cind...) Ce parinti denaturati....

l.e. Laura, felicitari pt MA-MA!!!!
Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

fetelor ma simt de-a dreptul aiurea ca acum la 51 de kg nu incap in blugii mei marimea 26 de dinainte de sarcina cand aveam 45 de kg. eva felicitari pt reusita. eu mi-am luat gandul de la pantalonii mei frumosi si ma voi arunca in shopping destrabalat.

Ramo eu am ajuns la 46 kg, am mai putin ca inainte de sarcina dar inca mai am 2 perechi de blugi cu talie foarte joasa in care nu intru din cauza de solduri Dar rabdare , ca sigur te mai modifici in talie si o sa fi o zana . Se spune ca dureaza ceva pana se aseaza oasele dupa sarcina. Uneori abea dupa un an de la nastere ajungi ca inainte

Piolica asa sa va dea DD sa aveti cat mai curand casuta voastra

Laura felicitari pentra MA-MA !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Piolica, Ada f faine pozele, mai insa sunt Elsa, Raducu si Teo!!!

Laura, felicitari pentru "MAMA"!!!! Stiu sentimentul.... ai mei mai nou doar cand sunt suparati ma mai striga, oi fi poate singura care stie ce vor... de azi Robi spune "TATA" in continuu... Edi e la stadiul de DA-DA, TA-TA, BA-BA, A-DA....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput