Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300
fetelor ma simt de-a dreptul aiurea ca acum la 51 de kg nu incap in blugii mei marimea 26 de dinainte de sarcina cand aveam 45 de kg. eva felicitari pt reusita.
de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

te rog eu sa nu exagerezi. nush ce blugi ai tu, dar sigur incapi in sub 26, te sufla vantul in parc atunci vand ne-am vazut. uh, 51 Kg?
Sa te iei de mana cu babytza si sa va duceti la miss, cu cupii in wrap, ca altfel nu va crede nimeni ca sunteti mame
(eu vorbesc numai de ce a vazut "ocul" meu, ca de restul nu ma pronunt)

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

lumi, felicitari pt TATA!!

ada, ZEN!!!! Cred ca e fff greu cu 2 copii, mai ales ca ala mare e si el tot micut!

babytza 46 de kg???? wow!!!! ce slabuta esti! eu am 60 acum, insa as cam vrea vreo 56 daca se poate....
(scaunelul ala din poze are 38 de ani, a fost scaunul sotului meu, dupa care a fost folosit de fratele si sora lui. de cind i-au invadat nepotii, soacra-mea a cumparat o noua husa pt el, asa ca poate fi folosit in continuare de nepotii care ii viziteaza. mai gresu o sa fie cind ne vom duce toti acolo, cum o sa impartim scaunul? asta cu invadarea nu e gluma, in 2005 s-au nascut 2, iar in 2008 s-au nascut 3!!!! iar cei 3 copii s-au casatorit in decurs de 1 an fix, nu calendaristic, insa in 365 de zile. primul in august 2002, apoi in mai 2003 si apoi in august 2003. noroc ca socrii mei au avut economii, ca altfel ajungeau in sapa de lemn)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

300 eu am ajuns la kg dinaintea sarcinii cu Alexei dar blugii cu talie joasa nu imi mai vin. Pur si simplu nu mai trec de solduri. Se opresc pe oase (Eva fals in cazul tau este 100% adevar in cazul meu). Eu zic sa mai ai totusi putina rabdare si sa ii mai probezi la toamna.

felicic nu stiu daca te consoleaza prea tare dar eu sunt un copil crescut de bone. De un grup mai bine zis. Au fost doua, le-am iubit enorm, una a stat cu mine pana la 14 ani cea de a doua a murit, la noi in casa(locuia cu noi), cand aveam 18. Ma bucur enorm ca parintii mei au avut intelepciunea sa le ia pentru ca asa cum o vad eu pe mama acum, sunt convinsa ca as fi fost o cu totul alta persoana (nicidecum mai buna) daca statea ea cu mine si nu cele doua femei. Asa ca eu zic sa stai linistita Vlad e pe maini bune si cine stie va veni si timpul cand vei sta cu el acasa si va veti bucura unul de altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mai sincer eu vroiam sa raman la 51 kg , ca acum sunt prea schiloada , nu imi place deloc. La 51kg aveam si eu fund, tzatze...acum sunt batz .... Nu e bine nici asa...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Mai sincer eu vroiam sa raman la 51 kg , ca acum sunt prea schiloada , nu imi place deloc. La 51kg aveam si eu fund, tzatze...acum sunt batz .... Nu e bine nici asa...

Daca te prind, te bat, auzi la ea, este prea slaba vedea-m-as intr-un crac de blug de acu' trei ani

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Laura, multa sanatate Alexiei, acum am prins din urma ca aveti bronsita!
Doamne ajuta sa treaca cat mai repede! Multi si sanatate!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

eva contra furnicaturilor poti incerca magne-b6 sau magneziu forte, e acelasi lucru dar mai ieftin.

fetelor ma simt de-a dreptul aiurea ca acum la 51 de kg nu incap in blugii mei marimea 26 de dinainte de sarcina cand aveam 45 de kg. eva felicitari pt reusita. eu mi-am luat gandul de la pantalonii mei frumosi si ma voi arunca in shopping destrabalat.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Ramo, merci de sfat. Medicul de familie mi-a dat sa iau un complex de magneziu, de B-uri, se cheama Milgama, si am luat 4 pe zi. Nu stiu daca mai iau, ieri am renuntat, am terminat foliile si nu am luat alta cutie. Deocamdata gambele sunt tot amortite, . Astept sa merg la osteopat sa vad ce imi face, poate scap. As vrea sa scap fara tratament medicamentos, de aceea vreau un osteopat.

Cat despre kg, multumesc, dar cred ca nu ai ce zice la cat de slaba te vad eu in poze. Nu stiu cum esti in realitate dar in poze pari f slaba chiar. Pai cate kg ai in plus daca nu intri in jeansi? Eu am 4 in plus si tot intru, asa ca ...rabdare...Depinde si de jeansi, ai mei sunt cu talie f joasa, important era sa ii trag peste bazin Si pt mine tot jeansii au fost reper si provocare, ma luam dupa ei si ziceam cand intru in ei ma declar multumita. Acum as mai da jos dar vad ca pleaca kg de la sine prin alaptat si, mai ales, alergat dupa copil. Cand sunt cateva scap de ele repede cand alergi dupa Anda, dar eu pana acum am dat jos 14 kg, astea au fost greul. De ele am scapat prin nemancat seara sau ceva f lejer, o salata, de ex, si prin abdomene, pt ca slabesti de slabit dar facand miscare iti fortifici musculatura. Orice femeie slabeste dupa sarcina, importatnt este sa slabeasca frumos, sa nu i se lase si pielea, si muschii. Si pentru mine mai conta si sa nu pierd laptele.
Acum as ramane la 58, e ok, e prima oara ca am si eu forme dar numai din ambitie vreau sa se opreasca cantarul sub 55. Treaba cu kg este relativa, conteaza si inaltimea, osatura, si stiu ce zici, unii te vad si zic ca esti foarte slaba dar depinde de ochiul cate te priveste… pt mine nu conteaza cum zice lumea ca sunt slaba, e important sa ma vad eu asa. Am cunoscut persoane care aveau 50 de kg si ai crede ca sunt slabe, din cauza inaltimii sunt chiar rubiconde, au forme. Asa ca nr kg nu spune nimic, fiecare stabileste un target in functie de multe detalii.
Sfatul meu e, daca ai doar cateva kg de dat ca sa ajungi la forma pe care ti-ai stabilit-o ca ideala pt tine, sa nu te stresezi pt ca te alearga Anda si mai si alaptezi. Stii cum vor zbura ? Nici nu iti dai seama. Eu acum nu mai tin dieta fara dulciuri si paine, de 2 luni, mananc normal, ultimele saptamani chiar am abuzat si nu e o deloc sa mananc prostioare, si kg pleaca din cauza efortului de a ma tine dupa fi-miu. Dar daca nu ma mobilizam dupa anul nou sa pierd 8 kg in 2 luni si sa intru repede in haine…acum nu stiu daca ajungeam la greutatea aceasta. Nu am mers pe ideea « le pierzi de la sine » nu vad eu cum pierdeam vreo 15 kg de la sine in 3 luni

Parerea mea e ca arati f bine si vei intra in forma rapid ca o sa aiba Anda grija sa te mentina fina.

************************************************************************************

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici
Alexa si mami au venit cuscrii la noi la Breaza.Au venit in petzit!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

SU-PER!!! si v-ati inteles cu zestrea?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Alina si eu ...si eu la terapie

pai daaa, la asa terapie va imbolnaviti toate

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Joy, trebuie sa-ti spun pina nu uit iar: am murit de ris la filmuletzul cu Anna Sofia in jumper. Ala in care adoarme. E cel mai tareeeeeee! I-as lua si eu Aniei, dar nu stiu unde sa-l atirnam. Trebuie musai de un toc?

Mimihoo: cu mulsul. Eu ma chinui sa ma mulg de 5 ori pe zi, dar nu prea mai reusesc. Oricum, 4 e minimum. M-am cronometrat ieri si azi, ca habar n-aveam cit imi ia, si am aflat ca dimineata dureaza cam 25 minute (300+ml) si intre 15-20min la restul (+/- 150ml). Mai beau ceai din ala pt stimularea lactatiei, cind imi amintesc.

Nu m-am gindit cit o s-o mai tin asa. Ania bea in continuare destul de mult lapte, chiar si dupa mesele solide. Oricum, daca as fi in situatia ta (sa ma chinui 2 ore ca sa scot laptele), cred ca as renunta. Totusi, daca vrei sa continui cu alaptarea, eu te sfatuiesc sa te mulgi de minimum 5 ori/zi vreo 2-3 zile si apoi sa te mulgi de minimum 3 ori pe zi.
Cit despre dieta, cred ca galactogilul si ce mai spuneai tu ca iei ingrasa si ele. Nu mai stiu de unde am auzit, despre galactogil in mod sigur. Eu n-am luat pt ca mi s-a parut nesimtit de scump, era sa lesin cind am vazut prima oara pretul de pe cutie.

Iarasi 3 sa spun ca altfel uit:
300, ma inclin in fata sfaturilor tale despre alaptare. Esti super super super tare. Am intrat si pe help-line, am citit intr-o multime de locuri, dar tu ai un mod cu totul aparte de a trata problema, de a explica si de a incuraja mamicile. De mult am tot vrut sa-ti spun dar mereu m-am luat cu altele.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput