Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Cum abordeaza fi-miu diversificarea

ce mutritze, ce grimase!!! excelent!!! si cata perseverenta!

************************************************************************************

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

klemmi si ceaiul de plante de la humana pe care scrie clar ca e de la 4 luni... contine musetel, menta si tei. Feniculul si chimenul erau de la 0 luni... asa ca n-ai de ce te teme.

ref la mancare, a mancat sorina excelent, cu o pofta de zile mari si cu juma de galbenus in piure... sa n-o deochi... o fi de la vaccin????

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

buna fetele- am uitat sa platesc net si l-au taiat.

in primul rand la multi ani iepurico! tot ce-ti doresti tu sa se implineasca.

anamona chiar ma gandesc la voi, astept sa scrii ca a fost mai bine decat sperai.

ada un pupic si sper sa te odihnesti cat de cat acasica.

pup fetele fara numar :d

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, hello!

nausica, babytza, 300, cosmyb, laureta, anca, luminita, mimihoo, andy_galro, angelynna, eva merci pt cuvintele frumoase si pt incurajari
nausica , ce sa-ti zic, sint ok, cam gaurita, dar asta e (noroc ca o gaura e in buric, care e si cea mai dureroasa, ca altfel luam premiul intai la concursul cea mai gaurita burta). Interventia a fost usoara, insa recuperarea e cam grea / nasoala. Cert e ca am avut parte de ingrijiri super bune, parca eram intr-o clinica privata si nu intr-un spital public. Maica-mea a fost super simpatica, cind i-am zis cum a fost la spital m-a intrebat daca am dat ceva doctorului / asistentelor.
mimihoo, ma bucur sa te revad, nu mai stiam nimic de tine de ceva timp
Nikolici, denisa, ce scumpi sint pruncii vostri!
nerantula, super tare Gruia! si te vaitai ca nu maninca baiatu'!!!
angelynna, e super fiica-ta cu ochelarii de soare, sa intelegem ca peste citeva luni se va incalta cu pantofii tai cu toc? o sa pun si eu niste poze cu fiica-mea cu ochelari de soare.
cosmyb, felicitari pentru TATA, laureta, felicitari pt baba!
babytza, felicitari pt DINTZOC!!!!! bravo soricelule. intrebare mucisori: i-ai facut vreun tratament soricelului sa scape de mucisori? Elsa urla cind vede batista de bebe!!! Mi-e mila de ea ca trebuie sa-i suflu nasul asa de des. ai vreun leac babesc ceva??? ca nu stiu ce sa-i mai fac.
laura , curaj mamico. nu fi suparici, se va face bine printesa ta.
va pupacesc. o zi buna!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Kllemi nu te trageam de guler ca nu ne-ai felicitat cum as putea sa fiu asa de tupeista ????
Era o gluma ca o sa va terorizez cateva zile pe forum cu dintzocul nostru

Cuscra da sa vezi ce alb e ...l-am curatat de cateva ori pe ziua de azi

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

laura of, bronsita! insanatosire grabnica!

moni cum mai esti azi?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

eu sint cu capul in nori, asa ca am uitat ce era mai important! La multi ani sarbatoritelor de azi si la multe luni boboceilor nascuti intr-o zi de 22!!!

Monica, pupici multi, multi, multi pentru tine! Ce face cea mai frumoasa burtica de pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Angelyna mai ma ice mumusetze am vazut!!!

Nerantula: m am spart de ras cu ceapa…cu sigurantza voi incerca si eu.noi suntem la seringa de la panadol, tzinuta in sus pe centru de activitati, ca ea baga diversele chestii de pe centru in gura si upsss din greseala mai ia si seringa cu mancare si eu hop putzin in gat.Nu ma lasssssssss nu nu,

Mimihoo multu de link ul cu condiment.superrr

Denisa cuscra mama ce poze cool am vazut cu ginerica si cu fii mea

Lumi tu te plangi de hunii tai???Pai 130 e super bineeeeeeee.noi daca atingem 50 suntem fericiti, dar in zilele astea 10 ml sau nada.

Alexa si mami au venit cuscrii la noi la Breaza.Au venit in petzit!!!

Iepurila la multi ani mamica numai bine iti doresc

Piolica insanatosire grabnica

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Kllemi nu te trageam de guler ca nu ne-ai felicitat cum as putea sa fiu asa de tupeista ????
Era o gluma ca o sa va terorizez cateva zile pe forum cu dintzocul nostru

Cuscra da sa vezi ce alb e ...l-am curatat de cateva ori pe ziua de azi

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Eeeee...mi-am dat si eu seama, dar eu mam scuzat ca am vb. despre altceva si am uitat sa va felicit.... nu dadea..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Piolica insanatosire grabnica

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

saru-mina, saru-mina!

am si eu poze de la Pastele catolic, cel cu ousoare de cioco! am fost la socrii in Bretania (pe care i-am luat cu noi la pachet sa stea cu Elsa cit am fost eu internata)
http://picasaweb.google.com/Houlier/Paste1013Aprilie2009?authkey=Gv1sRgCNXCytPH1vLhcg#
si pentru ca tot sintem la socrii si vazut de nepoti, eu mi-am facut multe griji, insa am fost foarte placut surprinsa sa vad ca Elsa statea numai in bratele lui buni cind am venit eu acasa. Eu ma perpeleam la spital intrebindu-ma ce-mi face mindra, iar ea era bine mersi cu bunicii acasa. asa ca, anamona, curaj, o sa fie bine. E normal sa te ingrijorezi, dar o sa vezi ca trebuie sa mearga.

kristin, am vazut iepurasii tai! vin si-i maninc! un pupic special pt Chris din partea noastra.

Mergi la inceput