Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi mai fetelor vreau si eu o parere am luat din mega un ceai pt. copii care contine:musetel, frunze de menta, fenicul, mar, ce zice-ti este ok????? as vrea sa ii dau dar nu stiu ce sa fac, sa nu fac vre-o gafa..... |
E vorba de Baby calm , nu ?
Eu i-am dat si a fost ok. Daca te gandesti la menta sau la musetel , nu te speria, ca se taie una pe alta . nici nu se constipa nici nu face moale. Iar feniculul calmeaza puiul... Si mai stiu mamici care au dat ceai din asta si a fost totul ok. Deci go for it !
Ca nu pateste nimik 
Da v-am zis ca avem un dintzoc ????

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
luminita2008 spune:
Copiii mei stau la usa Clubului Mofturosilor: sa iasa, sa nu iasa.... daca ma iau dupa cat au mancat azi dimineata (repet, comparativ cu 'doza zilnica'
), sunt clar in Club. Daca ma iau dupa cat au mancat acum, zici ca n-au fost niciodata in Club... nu stiu azi ce a fost: ardeiul si ceapa verde introduse, faptul ca piureul era mai zemos, picaturile de lamaie sau mama care e la mine
, dar cert e ca au mancat, sper sa ii tina! uf.
kllemi, si eu zic ca e ok sa ii dai.
babytzule, esti mortala cu dintisorul vostru
!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
kllemi spune:
uuuuuffffff....mam mai linistit, multumesc pt. raspunsuri 
babytza dar nu este "baby calm" este unul simplu "baby tea" il stiu pe ala iam dat cand avea colici,nu stiu cat de mult si-a facut efectul....dar a fost ok
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
baytza scuze 
felicitari pt. dintzoc 
cum a fost???? a fost greu???? eu ma gandesc cu groaza 
fericita de
CosmyB. spune:
klemmi exact aceleasi plante le contine si cel care il bea Maya si il bea cu mare placere 
Multumim tuturor de complimentele la adresa micutei mele ![]()
Lumi nu m-am gandit sa curat gurita cu ser, multu
de fiecare data am uitat sa intreb si pediatra.
O tulim afara ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
alexa si mami spune:
sarbatoritilor de azi, mamici si pitici!
Cosmy, cit de dulcica e Maya 
Ada, bine ai revenit! cam nervosi sunteti:( stii ce v-ar trebui? o terapie prin
sper sa nu te superi pe mine, dar chiar functioneaza:)
Laureta, ma bucur ca Inisa e spre bine
Bia cum sta la cap bubitze?
Laura multi
pt tine, pt moral si pt printesa sa se faca bine cit mai repede.
Preety, bafta cu vaccinul! sa fie fara urmari.
Ange, frumusica foc floricica ta!
Nerantula
e mortal Gruia!!! parca era un leu fioros, asa ataca biata ceapa. nu era iute? ca tare ii mai placea:))) dar cum mirosea dupa?
Denis, superbe pozele! dar mai ales personajele:) mai dar unde v-ati intilnit voi? la mare sau pe la jumatatea drumului?
Kristin, aveti 2 copii minunati! sunt topita dupa don'soara eleganta.
doarme fii'miu de 2 ore
, este premiera absoluta. nu a dormit niciodata atita, nici macar bblush.
alexa, cipri si mami
iepurila spune:
HRISTOS A INVIAT! / ADEVARAT A INVIAT!
Desi nu era in program nimic, duminica dupa amiaza (brusc, dupa o convorbire telefonica cu mama soacra- pe fundal de cotcodaceli cucurigaturi si hamaituri) am plecat la tara, in jud Botosani.
Ne-a fost tare dor de voi. Nu am apucat sa citesc nimic. Sper din suflet ca ati petrecut bine si sunteti sanatosi cu totii.
Pup si ma duc la lecturat (cat oi apuca pana se trezeste gaza ca vrem sa iesim putin la aer)
Aaaa si sa ne tinti pumnii ca maine mergem la vaccin. Offf!
CosmyB. spune:
Klemmi e Baby Tea de la Celmar? Daca da, asa e si al nostru ![]()
Cuscra
esti mortala cu dintzocul 
Nerantula
am ras de Gruia cu ceapa, chiar asa, fa-i piure de ceapa daca-i place ![]()
Am vazut si doi bebici scumpi foc Crina si Noah 

Pozici
Mamica
de
Maya
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Boo
De acord !!!! Poate nu stii ce inseamna putin.. vreo 40 gr asa si nimic altceva Mami de Alexandru![]() "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach |
As zice intrare in Clubul Mofturosilor cu mai putin de 50ml, dar o sa ziceti ca suntem exclusivisti
Noi ramanem la tzitzi si ... ceapa
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Klemmi e Baby Tea de la Celmar? Daca da, asa e si al nostru Cuscra esti mortala cu dintzocul ![]() Nerantula am ras de Gruia cu ceapa, chiar asa, fa-i piure de ceapa daca-i place Am vazut si doi bebici scumpi foc Crina si Noah ![]() ![]() Pozici Mamica de Maya |
da,da,da,....exact ala e...deci zici ca e bun.....SAR'NA acum ii dau cu incredere
fericita de
as vrea sa ii dau dar nu stiu ce sa fac, sa nu fac vre-o gafa.....
iti infiintezi club