Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 9
Boo spune:
Am intrat si eu pe site-ul ala si imi iese asa:
Lungimea/varsta - procentaj de 75th - 90th
Greutatea/varsta - procentaj de 5th - 10th
Greutatea/lungime - procentaj de < 3rd
Circumferinta cap/varsta - procentaj de 50th - 75th
Adica ce inseamna asta ? Ca zau daca pricep ..
preety spune:
Boo nici eu nu stiu sa interpretez...
Ptr cine intereseaza am gasit tabelul asta cu dimensiunile normale ale PC diferentiat pentru fetite si baietei... pare mai clar decat graficele alea ![]()

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
denisa.g spune:
Buna fetelor
Am ajuns si noi acasa de ieri dar deja am intrat in priza cu pregatirile de botez (sambata il facem) :biserica, hotel, restaurant... desi e ceva restrans tot e ceva alegatura ![]()
Multumim de aprecierile facute la adresa bebelusilor nostrii dragi:Edwin si Karinuta si va transmitem multi pupici 
Noi am petrecut foarte frumos , bb s-a comportat foarte bine la drum, in vizite...
Cea mai frumoasa zi a fost cea petrecuta alaturi de Nikolici si Karinuta si le multumim inca o data pentru TOT!!.
Va pupam pe toate
si ne bagam la recuperat din urma ca avem ce ![]()
P.S.: Avem poze noi la semnatura daca vreti sa vedeti
EvaF spune:
Monica, si eu am patit in sarcina dar era senzatia de « furnici » in gambe, apareau numai seara cand eram obosita. Am citit ulterior ca se cheama « restless legs syndrome » si e chiar specific sarcinii. Ce am avut acum : picioare amortite, pana sus, pe care le simteam f vag, greutate in deplasare, acum amorteala a coborat spre laba piciorului, atat, fara sa mai fie si sus. Insa e ceva mai puternic decat "furnicile" din sarcina si m-a pus pe ganduri/ si mult mai.
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Eva nici eu nu mai inteleg nimik ...cat despre Noah e un frumos,frumos![]() |
Multumesc, Laura.
Si ii urez multa sanatate Alexiei, ca inteleg ca e mai bolnavioara.
Cat despre sobekt te cred, iti fac un rezumat. Concluzia, incep cu coada spre cap, e ca i-am trimis lui Delphinas un mesaj in sticla, ba nu, prin porumbel voiajor, mi-am aminitit
Ai pricipit?
Am eu o fiinta pe scara, in bloc, care a incercat sa ma abordeze in lift zixand « vai doamna stiti ce a facut vecina de la 2?”, i-am raspuns sa ma scuteasca ca nici macar nu stiu cine e vecina de la 2, stam de putin timp aici. Probabil ca vecinei de la 2 ii zice de mine, « vai doamna stiti ce face vecina de la 4 ? » Asa ca din astea…pamantul plin. Noroc ca noi stam maxim un an intr-un loc si ne mutam, nu apuc sa cunosc toate barfitoarele de cartier. Astfel de situatii apar peste tot, oriunde, oricand, si adevarul se afla mereu pt ca va ziceam eu cum e cu picioarele minciunii. Zii, frate, in fata omului, direct, ce ai cu el si ce te doare. Cel mai simplu si cinstit, ce atatea tampenii in dos, minciuni, etc?
Acum ca a trecut Pastele si am postat si raspunsul administratorului am putut profita de un drept la replica si eu, desi sunt defazata si acum citesc din urma asa ca raspund cu intarziere. Subiectul il consider incheiat. Insa orice om care este denigrat are un drept la replica. Era dreptul meu sa cer sa se verifice si nu poate spune nimeni contrariul. Oricine, cand stie ca e nedreptatit, ar fi facut la fel. Daca nu se astepta sa reactionez asa si sa cer mai departe sa se verifice trebuia sa isi creeze un subiect sa il intituleze Pacalici si sa o citeasca cine pofteste, sa faca acolo bancuri calomnioase si sa isi mai ia cateva avertismente sa le duca. Ma tot gandeam ce are de castigat…nu mai conteaza.
Cam asta e povestea.
Anamona, bafta la job ! O sa fie bine, o sa vezi, insa iti inteleg ingrijorarea. Si eu in locul tau mi-as lasa inima acasa, ar fi fff greu. Cel putin primele saptamani, apoi te vei obisnui.
Ancule, ma bucur ca a fost frumos de Sarbatori!

cum mai papa Carla?
Piolica, ma bucur ca esti mai bine. Te-am mai vazut on line dar nu am indraznit, ma gandeam sa te las sa iti revii dupa interventie. Multa sanatate!!!
Cosmy si Khristin, am vazut fotografii superbe.

Trebuie sa iesim afara acum. Mai vorbim. Sper sa pot intra sa raspund in timp util, nu dupa un secol, dar nu depinde de mine.
Pupici
************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
kllemi spune:
buna fetelor in primul rand vreau sa va multumesc pt. urarile de la multi ani!
si sa va intreb ce se intampla cu mofturile astea, o fi ceva in atmosfera sau 
cd si eu am aceeasi impresia nu numai ca nu aluat nimic in greutate dar parac a si slabit vre-o 100 de gr.![]()
eva eu vreau sa zic ca am slabt fara nici un fel de sport...probabil din cauza ca nu mai mananc seara dar si eu am incaput in blugii de dinainte de sarcina...weeeeeeee, am 1.70 si 60 de kg.si mai am de dat jos vre-o 3 kg. si parca nu mai reusesc 
anamona aceeasi problema o am si eu cu socrii, eu stiu mai bine, ei fac totul bine, dar noroc ca il am pe al meu care le-o taie imediat, nici eu nu stiu ce o sa ma fac cand o sa trebuiasca sa ma duc la serviciu, plus de asta ca sunt si bolnavi si nu prea am incredere in ei, in maica-mea nici nu am cum sa imi pun baza, ca mai are vre-o 10 ani de munca asa ca...... ce pot sa iti urez multa bafta si nervi de otel
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
preety spune:
Boo uite asa... http:// copilul .ro /colaborare_Perimetrul_cranian_la_copii.html
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
kllemi spune:
mai fetelor vreau si eu o parere am luat din mega un ceai pt. copii care contine:musetel, frunze de menta, fenicul, mar, ce zice-ti este ok?????
as vrea sa ii dau dar nu stiu ce sa fac, sa nu fac vre-o gafa.....
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
andreea_ada spune:
hello si de la noi
La multe lunite Mark de Xor , Mihail de dididi , ALEX de Boo , Eva de Monica C , Alissa de vdrag, Sorina de Preety , Radu de Ada

babytza felicitari pt dintuc 

multumim pt felicitari ...

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
andreea_ada spune:
anamona sa ai o zi usoara care trece repede 
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

...cat despre Noah e un frumos,frumos