Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Am facut vaccinul acum ma duc sa-i dau niste panadol. Greutate a luat doar 340 grame (are 8,380 kg) si 70 cm. Cu capul stam mai prost in sensul ca avem PC=41,7 cm si fontanela punctiforma, drept ptr care luam doar 1 picatura de vigantol. Voiam sa va rog, ptr ca dr a zis ca suntem pe percentila (nush daca asa se scrie da ma iertati daca am gresit |
Eu percentilele le verific aici: http://www.muc celmic.com/calculator_crestere_copil_0_2ani.php .Scoate spatiul dintre 'muc' si 'cel mic'.La grafice nu ma pricep

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
EvaF spune:
La multi ani, dragelor!!!
Hop si noi dupa zilele astea superbe de Paste.
A fost frumos. Noah s-a imprietenit bine de tot cu bunicii in ziua de Paste, a ras, a stat la ei in brate linistit, a "vorbit" cu ei, s-au jucat, ne-am si mirat ca inainte plangea la ei in brate. S-a facut baiat mare!!! Am pus poze cu noi trei si bunicii in ziua Pastelui
aici.
Asadar in ziua Pastelui am fost la ai mei iar a doua zi de Paste la Snagov cu niste prieteni.
Tare fain, mancare multa multa, stiti cu e!!! Am profitat de zilele acestea
, sa vedeti cum se uita fi-miu la ouale rosii, am surprins cateva cadre faine in albumul webshots.
Am atins si eu o mica victorie si trebuie musai sa o impartasesc. Am intrat in jeansii mei de dinainte de sarcina, masura 26, de care vorbeam pe aici. Stiti ca se vorbea la un moment dat ca dupa o nastere naturala ramai cu bazinul usor latit, uite ca nah, nu e valabil la toata lumea. am constat pe pielea mea cat sunt de false afirmatiile generalizate:
-dupa nastere naturala tuturor femeilor li se lateste bazinul. Fals
- daca manaci echilibrat, si faci exercitii fizice usoare scade lactatia. Iar fals. Laptele nu a avut cu nimic de suferit, il alaptez in continuare pe Noah la fel de des ca inainte, cere de 2 ori pe noapte iar ziua cere dupa masa, de sete, si intre mese. Cred ca si asta conteaza, el stimuleaza lactatia.
Mai am 4 kg de dat jos, acum am la inaltimea mea 1m71 58 de kg, ar trebui sa am 54 ca sa fiu exact ca inainte. Totusi cred ca si avand 54 kg tot nu voi inchide unele bluze care erau cambrate in dreptul
ca s-au schimbat unele lucruri. E bun alaptatul asta, f bun, pt ca te ajuta si la slabit.
(A propos, Voi mai beti ceai de lactatie? Eu am renuntat la el de 2 saptamani si vad ca nu au aparut efecte adverse. Beau doar 2 beri fara alcool pe zi si atat ca lichide. Nu cred sa se intample ceva daca nu mai beau, oare cat ar trebui sa beai ceaiul ala? Ca)
Oricum sunt fericita ca mi-am putut folosi garderoba mea
, asta era ideea, pt ca m-am incapatanat sa nu imi cumpar haine noi dupa sarcina tocmai ca sa intru in cele vechi, sa ma motivez.
si constat ca daca reusesti sa incepi sa slabesti apoi pleaca de la sine, luna de luna 2 kg prin alaptare...nu credeam cand imi ziceau prietenele ca in 8 luni, cam asa, voi fi ca inainte. Asa e!
Asta ca o incurajare pt fetele care doresc sa slabeasca: abdomene, miscare in general f multa, si mancat usor seara ajuta f mult, daca mai si alaptati nu aveti de ce sa va ingrijorati, scapati repede de kg.
Am renuntat, din pacate, de 2 saptamani la abdomene si biciclete, care ma faceau sa ma simt f bine pt ca am avut o problema cam ciudata: m-am trezit acum vreo 2 saptamani cu picioarele amortite, initial numai gamba apoi pana sus toata coapsa, ambele erau amortite si imi pierdeam echilibrul. Am crezut ca e de la coloana, ca o fi un nerv prins acolo, vreo vertebra tasata, ieri am profitat de o zi de concediu a sotului si am fost la Euroclinic la radiografie. Ei bine, coloana sanatoasa, mi-a dat un raport medical complet dupa radiografie si toate sunt in regula, coloana e perfecta. Acum amorteala a coborat doar jos spre degete, nu stiu de la ce poate fi, o sa merg la un osteopat si la kine sa vad ce parere au si ei si ce pot face. Dar abdomenele nu le-as relua totusi pana nu am un raspuns si o rezolvare. A mai patit cineva asa sa aiba picioarele in permanenta amortite? ce sa fi fost? Aveti idee?
Citesc si eu din urma si revin.
le: la multi ani sarbatoritilor zilei
, si cu intarziere lui Danucu si Kllemi!!!
************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
Boo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Lumi, ba sa avem pardon, dar il Clubul Mofturosilor nu intra decat aia cu sub 100 ml.Daca tu consideri ca mananca putin la 130 ml iti infiintezi clubOana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
De acord !!!! Poate nu stii ce inseamna putin.. vreo 40 gr asa si nimic altceva
babytza spune:
Nerantula ce tare e Gruia !!!! A jumulit de tot ceapa aia 

Si ce ii place , cum vorbeste cu ea !!!!!!! ![]()
![]()
![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
monica_dicut spune:
Eva, eu patesc asa, dar numai in sarcina.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
luminita2008 spune:
Oana
, esti dulce, da' sa stii ca asta se intampla la fructe... la legume, de 3 zile... 0 ml... si laptic putiiin de tot...
Babytza, dap, bine ar fi sa nu mai cantaresc, da' pot? Noi n-am slabit deloc, ba din contra, intr-o saptamana Robi a luat 90gr si Edi 120gr
, deci e bine... si nu m-as ingrijora daca nu ar papa solide, dar ma ingrijorez ca nu papa nici lapte.....

... ieri au facut foamea mai toata ziua ca sa pape seara 210ml de laptic... sper sa treaca, ma ucide sa ii vad ca nu papa.... e groaznic, abia acum va inteleg cu adevarat, fetelor!
Preety, uite aici:
http://www.cdc.gov/nchs/about/major/nhanes/growthcharts/clinical_charts.htm#Clin%202
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
iuhuuuu, Gruia e mortal!!! super de super!!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CD27 spune:
La multe lunite Mark de Xor , Mihail de dididi , ALEX de Boo , Eva de Monica C , Alissa de vdrag, Sorina de Preety , Radu de Ada 
Alexia multi
, sa te faci bine cat mai repede
noi nu stam prea bine
, sotzul nu m-a lasat sa-l cantaresc prea des, asa ca aseara am constatat, nu numai ca nu a luat nimic in greutate luna asta, ba chiar a slabit 300 de grame
si mi se parea ca papa binisor
Gruia esti un scump
daca iti place ceapa verde esti d-al meu![]()
Crinuta
Anamona, cred ca esti deja la serviciu, sper treaca repede si bine ziua de astazi
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
preety spune:
Tzitziri, Luminita multumesc mult... deci pe acolo imi iese pe la percentila 25
... oare de ce nu i s-o dezvolta capsorul in ritm cu celelalte ?!!!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
angelynna82 spune:
intru si eu in clubul mofturosilor, floarea mea se limiteaza la 4-5 lingurite de mancare,...in rest lapte
Mimihoo am sa incerc cu scortisoara poate o merge 
Preety din pacate nu ma pricep 
Moni ce mai face burtica?
am o mamica frumoasa
CD
am mami ingrijorata, poate ar fi bine sa vb cu dr? 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina

Voiam sa va rog, ptr ca dr a zis ca suntem pe percentila (nush daca asa se scrie da ma iertati daca am gresit