Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
anisiap spune:
NEATZA fetelor incerc sa ma tin de voi m am inscris si la zmeurici 2009 si trebuie sa ma impart ![]()
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!
Ale papa orice nu refuza mai nimic ficat de pui e preferat cu mamaliga sau piure toate fructele rosii zmeura capsuni tot soiu de branze peste avocado ii place mult carne de iepure curcan si jambon deci e jambon in mancarea de bebei de la 6 luni cand mi a dat doctorul lista de alimente care era pe 3 pagini am ramas perplexa numai fructe de mare nu i am dat ca acu gravida daca le vad si mor e mai relaxata dieta bebeilor nu prea sunt restrictii
vrea sa manance ea cu mana ei
biscuitii ii papa singura capsunile si banana la fel se nervozeaza toata daca ii dau eu
nu are nici un dinte dar mesteca de zor
daca iesim la restaurant e jale vrea si ea din salata e terminata dupa rosii cred ca tot ce e rosu asa ca eu imi iau doar pui sub diferite forme si branze cand incepe daaadadadaiiiii e clar ca nu mai poti scapa cu toate astea are o silueta de i se vad coastele cand se incordeaza
are 8KG 200
Tudor
,Ale ,
si
23+ 
iulia83 spune:
neatza azi beau
ca asa mi se facu pofta
in primul rand
LMA sarbatoritilor cu numele derivat din Gheorghe
rude, apropiati, etc
LMA
de un anisor GEORGE VLADIMIR 
LMA celor care azi implinesc lunite!!!
LORELEI , GABRIEL
DARIA MARIA, GABRIELA, VLAD ANDREI 
bagam niste prafuite
pt simona pt acu un an! 
mai fetelor, eu azi np la 4 eram cu ochii pe peretzi!!! daca va vine sa credeti, nah! mi-a luat juma d ora sa readorm. 
sa continui conspectul de aseara:
inais te stresezi prea mult. cum sa manance fata anemic? ei, ei.. eu in poze o vad grasuna, bine dezvoltata. ai tu pitici pe creier in timp ce ea e mofturoasa si rade de tine. stiu ca-i stresant, ca mie cand imi face nazuri la o masa imi vine sa mor, plang, ma consum, dar asa m-am obisnuit eu sa imi manance de fiecare data cand o pun la masa
eu sunt nebuna, tu ce scuza ai?
incearca si cu spanac. daca nu papa carnita. sa stapaniti sanatoase noul "automobil"
mai fetelor, eu ii dau zilnic carnita. adica la pranz. ciorbita de si cu carne. doar cand ii dau ficatel nu-i mai dau carnita. in rest, ii dau si peste in aceeasi zi cu carnea
ma duc sa fac pilaf pt una bucata cupil spitalizat ca ma suna ca cica are f voie sa pape, da vrea cu piept nene, nu cu pulpa, ca de-aia am in casa, tre sa ies sa cumpar piept.

o zi buna sa avem 
Micaela06 spune:
La Multi Ani Vladimir, sa cresti mare si frumos!!!!
LMA si celor care implinesc 11 lunitze Lorelei si Gabriel!!!
LMA puilor care azi fac 10 luni Gabriela si Vlad !!!
Multumim celor care ne-au urat MssBB si Simona
Am si eu copchil de 10 luni... vai ce mare e... imi aduc aminte cum era acu 10 luni si ma minunez cat de mare a crescut.
Noi suntem posesori a inca 2 maselute, care au iesit fara febra, scandal, cred ca fata mea vrea sa aiba dantura completa pana la 1 an. Am inteles ca la canini e mai nasol, pana acu nu am avut probleme, dar na pana la urma poate nu oi fi eu asa norocoasa.
Va pupam, ma duc sa citesc ce ati mai scris ca ieri n-am avut net, din cauza de neplata ![]()
Daria
socrate spune:
Cleo cu draga inima venim pe la voi, afara e cam frig.Sau iesim cu tontii la impins carut. Cum vreti, cu doriti, cum poftiti ca voi sunteti fetele.
Inais eu i-am dat asa: 7,5 ml de Sanasol si 10 picaturi de Fe Haussmann pe zi.
La noi a folosit, acuma sa ne tinem cu mancarea dupa el. Eu te inteleg, crede-ma eu ma gandeam sa ii insir mancarea pe jos. Ca de pe jos manca orice si ma gandeam ca ar manca si mancarea.
Pana la urma nu am facut asta, dar il puneam langa noi la masa si noi daca mancam manca si el asa cat de cat.
mai de la noi, mai din mancarea lui.
aldaesme spune:
Salutare,
La Multi Ani, Cosmin si Maria Alexandra, pentru alaltaieri respectiv ieri! Va rog sa am scuzati ca nu v-am felicitat, dar va doresc si voua sa aveti o copilarie frumoasa si vesela si sa deveniti Oameni buni si iubitori!!
La Multi Ani, George Vladimir, sa fi ai o copilarie ca-n povesti si sa ajungi un Om mandru si iubitor!
Vad ca faza cu mancarea pauza e recursiva la voi. A mea cred ca are metabolism a la Desiree sau momMinodora, mananca cat trei copii la un loc dar nici decum nu sare de pe curba ei. Se dezvolta linistit pe curba dansei numit P10 fara sa se gandeasca ca asa din cand in cand mami are un stres, noroc ca nu ma tine. Lorelei mi s-a parut la un moment dat ca si-ar pierde apetitul sau mai bine zis cheful de a manca si din ziua aia mancam la trei linguri. Una la mine si doua la ea. E super haioasa cum lanseaza ea lingurile in farfuria cu mancare si apoi le pescuieste cu greu pline. Cateodata ajunge cu ele la gurita si cu incarcatura, alte ori pica incarcatura pe drum, deci pe masuta...dar nu e bai ca aia se poate lua cu manutza si infige apoi dircet in gurita. Portiile ei acasa (ca dde alea de la cresa nu stiu mare lucru, stiu doar ca rade tot) s-au marit considerabil. In uikendul trecut a mancat in felul urmator (nu ma bateti, da?! ) la 7.30 ma-sa; la 9 1 croissant (adevart pentur oameni mari nu mini bla bla) si sucul de la o portocala; la 12.00 400g conopida, broccoli, gulie, cartof, ou fiert, usturoi, marar, la 14.00 o canitza (100ml) de supa crema, la 16.00 fructele (un mar, o para, o banana, cateva zmeurici sucul de la o portocala), la 18.30 lapte cu cereale la lingurita (200ml lapte, è linguri cereale si cateva capsuni). Duminica a repetat figura doar ca duminica la amiaz a avut vaca, cartof, ceapa, ardei, leustean, rosie iar peste zi a mai primit paine, tort, niste cozonac si ce am mai prins de la masa gemenilor. Acu' fiinda eu nu am prea trecut prin greve somaleze si refuz de diferite feluri (inca nu a refuzat nimic) mi-e ca nu o sa prea stiu cum sa reactionez cand o va face...asa ca incerc sa mai invat de la voi una alta.
Inais sunt absolut perfect deacord cu tine la faza cu invatatul copiilor. A mea nu vrea delco sa bata din palme chit ca noi o stimulam in acest sens, ii place sa bata din jucarii
dar doar asa din palme nu are chef, insa de facut cu mana ii face in fiecare dimineata dormitorului ei oamenilor nu prea le face
.
Laura verde m-am facut cand am auzit ca aveai Belgia in gand si ca ati renuntat!!! Io cochetez cu gandul sa dam noi o tura la Paris cand ssunteti acolo, sa va inoportunam la o cafea...sa vaz ce parere are al meu
.
Fecian pentru tine as avea o propunere, dar evident e doar daca vrei, nu e nimic impus sau cu suparare...Haideti daca vreti de ziua lui pufarin, respectiv si ziua mishcotzelei mele la noi sa sarbatorim cu multi copii. Ii vezi pe gemeni, pe Alra si fetele ei, pe Simonixu nu ca e in Romania atunci si or sa mai fie o multime de piticanii dulci!
DanaH pe aceasta cale va invit si pe voi oficial sa veniti pe 23 mai in Belgia (daca nu aveti alte planuri evident) sa mancam o felie de tort si sa le facem cunostinta copiilor!
Piccola bine ai venit!!!
Celor de vor sa se ingrase le ofer si io din tot sufletu vreo 15 kile, promit sa nu le cer niciodata inapoi si sa nu cer nici taxa pe ele...nici macar TVA .
Iulia multa putere si sanatate acolo la voi!!!
Ah, voiam sa va zic de capusa...Dupa ce am citit despre capusa de Viena mi-am alertat sotul care evident e foarte relaxat "si pe frate-meu s-a pus una la supt si n-a patit nimic". Si ai lui la vremea aia nu stiau nici de encefalita capuseasca nici de Lyme disease deci agitatie n-a fost decat sa scoata animalu' intreg de acolo. Ieri ma duc la masa cu una din prietenele mele a carei fetita a facut un an in martie (colega mea de inot de anul trecut). Discutam evident despre copilutze...fata a avut capusa, nu stie precis de unde ca in aceeasi zi a fost in mai multe locuri, s-ar putea sa fie si din gradina lor...ca au tufisuri (capuselor le place in tufisuri si NU se catara pe om ci se "lanseaza" pica pe om, de pe crengi). Capusa fetei s-a asezat pe fata sub ochi...intr-o sambata, duminica au dus fata al doctor ca ei efectiv nu stiau ce e, au crezut ca un neg ceva si doctorita a zis ca nu stie ce e dar sigur nu e capusa. Luni de la cresa a fost sunata "fata are capusa sub ochi chemam doctorul sa o scoata" pana insa a venit doctorul capusa bien hranita a iesit singura...macar e clar ca nu a ramas nimic din capusa acolo insa fata a foist trecuta direct pe antibiotice puternice ca sa previna o eventuala infectie ori cu una ori cu alta din bolile transmise de capusa. Vaccinul impotriva ecefalitei capusesti se da doar dupa un an in trei doze si are rapel la trei ani dupa ultima doza din nou trei doze protectia e de 95%. Insa enecefalita capuseasca desi e rara e extrem de devastatoare rata mortalitatii e de 10% asa ca...nu ne mai bagam in tufisuri si sub crengi pana la un an si ceva si apoi ne vaccinam. Colega mea de birou care a fost in tineretea ei monitor in tabere de copii zicea ca si aici sunt asa de multe incat zilnic trebuie sa caute toti copii din tabara de trei ori de capuse. Dar mai spune ea "Nu sunt totusi chiar asa des, ca uite eu am avut doar de doua ori in viata mea capusa"...Ma uitam la ea interzisa...doar de doua ori??? Eu n-am avut niciodata si daca io nu m-am plimbat prin tufisuri si pe sub crengi nu stiu cine a facut-o. Si in Romania sunt multe si dese insa acolo sunt si mai multe animale nu astea de casa...salbatice sau vagaboande. Au pe ce sa sara capusele nu trebuie sa astepte sa treaca un om pe langa ele .
Gata m-am intins suficient sa aveti o zi buna si sanatate maxima!!!
Esme
chinabulina spune:
in sfarsit am reusit si noi sa ajungem la zi cu cititul. am ajuns la fix, cat sa primim urari de bine
si sa va servim cu ceva bun, macar virtual:
. pentru cine are chef de
dans, avem si muzica
, dar mai in surdina, ca abia am culcat fata
in concluzie, multumim pentru urari 
si uram si noi la multi ani tuturor gheorghilor si copilasilor care se aniverseaza azi: george vladimir, lorelei, gabriel pufarina, daria xena, gabriela si vlad andrei rasfatel 
am vazut multe poze frumoase cu multi copii dragalasi. nu mai nominalizez, ca nu cumva sa uit pe cineva, dar zau ca am vazut toate pozele. mda, am vazut-o si pe minodora (HUOOOOOO), dar am sarit apoi mesajele in care era vorba de ingrasat/slabit, ca e ziua mea azi si nu vreau sa-mi stric cheful
. dar trebuie sa mentionez NEAPARAT ultima mladita aparuta in peisaj, sarah de piccola, de care m-am in-dra-gos-tit!!! 
si, inainte de a fugi la treaba, sa anunt vecina ca nu stiu daca ne vedem azi, ca tocmai mi s-au anuntat musafiri (colegele de birou) pe la 13.30. poate reusim sa ne vedem totusi pe la vreo 15.30-16
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker Ylari, nu te panica, vezi ca si bebeii se mai zgarie singuri scarpinandu-se, si lui David ii mai reuseste, desi eu ii tai unghiile si ii si pilesc colturile de cele mai multe ori... Dau aici un sa-ti treaca depresia si sa se ridice moralul, iar petrecerea de turtita sa iasa de neuitat!! |

Eu stiu ca tu doresti de bine, dar nu vrei sa stii la ce m-am gandit eu cand am citit "de neuitat"
Te pup, merci de incurajari, eu cred ca totusi eu am zgariat-o cu inelul (de logodna, e singurul pe care nu l-am scos niciodata, nici cand eram gravi si mi se umflasera toate alea, l-am pus pe degetul mic) ptr ca iese un pic piatra prin lateral. L-am mutat pe mana stanga sa vedem.
Fetelor, inca n-am apucat sa citesc, vad ca ati fost harnicutze azi, ati scris ceva nu gluma, ma apuc imediat.
Noi am avut o noapte alba
cred ca de la dintzisori, aoleo ce se mai jelea saracutza. Am dormit maxim trei ore, sunt zombie, mi-a facut soacra-mea o cafea
si parca m-am chiaunit si mai si. Am visat foarte aiurea, am visat-o si pe soacramea ca arunca cu apa pe mine si ma punea sa marturisesc ce pacate am 

Va pup.
Aaaa, am trimis ieri poza cu Eva si cu ratza ptr concurs, sunt tare nerabdatoare! Nu e prea reusita dar, asta e, participam si noi la primul nostru concurs.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Micaela06 spune:
La Multi Ani Chinabulina!
Sa fi sanatoasa, voiasa si fericita alaturi de frumoasa gogo! 
Daria
momMinodora spune:
LA multi ani George Vladimir, sa cresti mare si sanatos, sa ai o viata fericita si plina de impliniri.

chinabulina si multumim pentru mancare si bautura virtuala...
Astazi este si ziua mea
asa ca va invit si eu la 

virtuale.
Daria mi-a facut cadou la prima ora urlete..cazuse din pat...
s-a trezit pitik asa ca revin mai dupa-amiaza...

sa aveti o zi minunata!
Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!
Lorich spune:
La multi ani chinabulina-Georgiana, Getuta, tatici, bunici, pitici ce va serbati azi numele !Si sa ne traiesti sanatoasa doamna Georgeta!
La multi ani George Vladimir! Sa cresti mare, frumos si sanatos! 
pentru 10 lunite Dariutza, Vlad Andrei si Gabriela !
pentru 11 lunite papacioasa Lorelai si pufarinul Gabriel - next stop party mare de tot!
Un
si o
, doua
sau
de la Gheorghe al nostru pentru toate forumistele!
Aaa..si un hu-ooo regulamentar
, ma bag si eu la bazarul ala cu 9 kg, nici eu nu percep taxe, comisioane si nici nu le vreau inapoi, iar tu Cleo (din rautate zic, normal) tineti kilogramul ala, nu te primim la bazar, tine-l acolo ca e vremuri de criza, bre, sa nu te prinda fara o halca de slana pe tine!
Edit: 1. La multi ani si tie Minodora!
2. Cum sa uit asa ceva ??? Gata, mergem si noi, deci inca un muguras mergator la catastif!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008