Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

salutare...am terminat treaba am camera curata, am mai bagat inca 3 masini pe langa cele 2 care mai ramasesera...in fine. am fost la spital, pe cornel l-am gasit bine, era cu soacra-mea, se ruga de el sa manance o felie de paine prajita. n-am vazut asemenea om, avea o energie in el, roiau asistentele in jurul lui, cred ca si o femeie la 50 de ani s-ar indragosti de el, are asa un sarm, cu glumele lui de prost gust si moaca aia de copil retard asta-mi aminteste de ce m-am indragostit eu de el, hihi e pe maini bune oricum, se distreaza pe acolo, are 2 mosi in camera unul e cam dilimache, vorbeste tot aiurea si asta cu celalalt coleg fac misto de el. partea buna din toata chestia asta e ca ma bucur de liniste macar zilele astea, ca atat de mult am nevoie..sa ma ierte Dumnezeu, insa nu mai rezistam sa mai aud vaicareli si sa slugaresc pt un copil aiurit, care-mi manca sufletul cu toanele de om bolnav. i-am zis ca n-are ce cauta acasa pana nu se face bine, ba mai mult, i-am luat hainele si cheia de la masina sa fiu sigura ca nu fuge iar din spital sa vina acasa

sa incerc un conspect , apoi ma bag langa fata:

Lorich daca n-a patit nimic de la ou rosu cu coaja e bine. Poti sa treci la friptane ca ai baiet mare

Ylari te inteleg perfect! eu am deja 3 saptamani si de-abia acu incep sa ies din starea asta proasta. cum spuneau si fetele, cu psihicul nu-i de jucat, din pacate . . incearca sa te calmezi, stiu e greu, crede-ma ca mai bine ca oricine stiu asta..pe mine m-au ajutat cat de cat vitaminele, nu mai sunt asa obosita tot timpul si tonusul e putin mai bun..ma doboara belelele astea care tot apar in ultimul timp, da incerc sa0mi revin cat pot

vad ca vb de ingrasat..ce ma mai chinuiam si eu sa ma ingras prin facultate, aveam 44-45 kg, si am 1.67 inaltime, eram scandura. cine cunoaste cat de cat Sibiul, stie ce rafale de vant bat pe acolo, odata era sa ma ia pe sus cu totul in timp ce mergeam la facultate, fara sa exagerez, am zburat vreo 2-3 m mai in spate intr-un picior. celalalt era pe sus. ajunsesem la 42 kg cand in ultima luna am formatat calculatorul cu licenta cu tot si a trebuit sa refac in cateva sapt ce muncisem in 7 luni acu nu mai am probleme, zic ca la inaltimea mea am bine 55 kg (acu cred ca am mai dat jos saptamanile astea) doar de sunculita sa scap, ca aveam un abdomen de invidiat (u cerecel in buric, eheee, taica ce vremuri) deci, e lafel de greu sa te ingrasi (cand vrei) ca atunci cand vrei sa slabesti...

nu mai pot sa mai stau termin maine conspectul, pana atunci urez multa sanatate puiutilor bolnaviori si sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dau cu huoooooooooooooo pt cele care vor sa se ingrase,vb lui Socrate de la nasu' fara numar.
Ma uit la Departe de Africa,magnifica interpretarea lui Merryl Streep,iar peisajele........imi aduc aminte de ce minunatii vezi acolo,Cascada Victoria e una din ele,as pleca si maine,dar lasa ca mai prind eu o ocazie in viata asta,pana atunci maine dim plec la Galati, sa verific cum sta treaba acolo.
Miss si eu sunt innebunita sa nu se murdareasca la masa sunt cu servetelul si barbita dupa el,asta micu nu stie ce efect are mancarea imprastiata pe fata si corp iar pe manute cand le baga strange pumnul sa vada daca se lipeste.Pupici la Daviduc curat.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Minodora, scuze ca nu am mai scris... sunt atatea lucruri ce vreau sa scriu si nu am timp. Ne-a trecut constipatia de sambata, cu: ColAce (e ceva ce inmoaie scaunul), lactuloza (laxativ) si Ulei mineral, ce arata ca un fel de gelatina, gem... ceva de genul, dar e 78% ulei mineral (sau 87%) sincer, nici nu stiu ce a functionat. Plus ca bag paine cu unt in ea, la sfatul iubitului meu tata. Mda. I-a zis sora-mea ca e constipata Victoria si el a sugerat asta. Nu stiu ce a functionat. Am fo la dr. si a zis sa conti9nui inca vreo 10 zile cu lactuloza, dar 2.5ml/2X/zi, in loc de 5 ml./2X/zi

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna seara ....
vad ca numai noaptea ajung sa va citesc un pic....pt ca azi dimineata ma trezesc cu o ora mai devreme sa beau cafeaua cu voi inainte sa plec la lucru ...si pun de cafea ma pregatesc dau drumul la leptop si "NU AM NET" imi venea sa ma arunc de la 3 ,am baut cafeaua tare dezamagita

in fine am reusit sa va citesc ....si am vazut pzici cu bebei scumpici de :picola,cleo,miss,doloress,multi bebei frumosi si scumpi

Laura felicitari pt.bani
Iulia insanatosire grabnica sotului tau
vad ca vb de cure de ingrasare de slabire of e asa de greu sa dai macar un kg jossi asa usor sa il ieiasa ca minodora incetul cu incetul papa mult si la orice ora,eu stau aici cu un ACTIVIA de juma de ora si ma rog sal termin ,ca numi place deloc dar na trebuie sa mai cinez si eu ceva de nar mai fi tzitzi...ar fi mai bine.

am uitat veste mare ,mare mare,:AM PRIMIT BANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Inais, oho destul de scumput, dar arata bine, sa-l stapineasca sanatoasa Iasmi! Noi ne gindeam la ceva cum are Cleo, mai ieftinutz asa...ca si asa..e pt o vara ca din septembrie el merge la cresa, nu mai avem atitea plimbari...Eu nici nu stiu dc mai merita luat.Om vedea
Jady, ce ma bucur pentru tine, felicitari pentru banutzi!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

LA MULTI ANI !!!

Sa fiti sanatosi GEORGE VLADIMIR si MARIA ALEXANDRA pt ieri, sa va aveti numai realizari si sa fiti impliniti in toate.

Felicitari deasemenea pt cele 11 lunitze Lorelei si Gabriel si pt cele 10 lunitze Daria, Gabriela si Vlad .

Daca tot ne apucam de dantzuit , de baut - sa invitam si restul sarbatoritilor - Georgiana, Georgeta , Gherghina (sau mai stiu eu ce variatie a numelui Sf. Gheorghe) - la dans - la un pahar , sa ne cinstim - LA MULTI ANI!

Pt sotiori din dotare numiti astfel , la fel, un mare LA MULTI ANI sa sarbatoriti cu masura si sa fiti sanatosi si sa va iubiti sotiile

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Cum vedeti astazi avem o multime de motive sa ne veselim , sa , dau si o pt cei-cele ce s-au apucat de petrecere cu noaptea in cap , las si pt mai tarziu in caz de mahmureala

Vad ca si Jady are motiv de bucurie - a luat "verzisori" , Iulia e mai linistita cu sotiorul sarmant in grija colegilor de salon , KK de Victoria s-a inmuiat ,Iasmi are un nou automobil , Magdone a scapat de , Minodora si Desiree sunt pe cale sa obtina prin licitatie kilele mult visate , Mara si Sebastian astazi au petrecere in program , Patrick a fost dezmotat
Toate bune si frumoase

Mergi la inceput

MsBB, multumim de coffee, atenta ca de obicei, am sa te urmez si fac si eu urarile sarbatoritilor zile. Deci LMA Vladimir, sa cresti mare si frumos!!!!LMA si celor care implinesc 11 lunitze Lorelei si Gabriel!!!, Daria, Gabriela si Vlad 10 lunitze

Si tututor celor cu numele Gheorghe si derivatelor!!!!!!!!MissP te felicit si pe tine, in virtutea simbolisticii Sf Gheorghe!!!!

Anul trecut pe vremea asta, la 11 noaptea mi se rupea apa....c e mult si totusi c eputin a trecut.
Azi mergem la vaccinul de 1 an acum cit nu tuseste n-are muci, cine stie cind il mai prind in asa stare buna,.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Anul trecut pe vremea asta, la 11 noaptea mi se rupea apa....c e mult si totusi c eputin a trecut.

Aoleooo! Pai de ce nu zici asa?????? Hai ca scot - PUSH! PUSH! PUSH!
La care tu vei replica : "EPIDURALAAAAAAA"
Sis saraca mai ca nu mai vroia sa nasca
Hai ca fac galerie pana apare barosanul de 4200 .

Mergi la inceput

Ia uite-o ce stie!!
Da, eu o tineam una si buna c anu nasc fara epidurala, unde-i dr cu anestezia??? Ba chiar pe la 2.30 cind eram pe masa deja am facut si prostia sa incerc sa pun mina sa retin copilul sa nu iassa...Ca deh, n-aveam epidurala...Ofof, dar am uitat orice durere acum, parca nici n-au fost...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput