Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fetelor, si de la noi! sunt aici, va citesc din cand in cand, dar nu am putere sa scriu. sunt varza. am avut doua nopti de vis...urat.
ieri noapte am dormit numai 2 ore. s-a trezit alexandru la ora 1:30 tushind de mamamama. si de atunci nu a mai dormit. ieri nu l-am dus la scoala, am mers la doctor. ne-a dat de facut inhalatii cu ventoline. cica are o reactie astmatica la viroza. fara antibiotic.
nu va spun cat de marait a fost ieri. il durea capul, burta, nu ii convenea nimic. ma innebuneshte cu mancarimea la funduletz. am laut si niste medicamente-otrava din alea pt viermishori, azi o sa luam totzi trei. nu am vurt, pt ca i-am maif acut un tratament dina sta in noiembrie, care a functionat, dar acum nu mai rezist cu trezirile astea noaptea, il apuca si ziua, pe strada uneori. il spalam la funduletz de 3-4 ori pe zi.
dar noi facem tratament acasa, igienizam, spalam, dar ce sa am fac cu scoala? nici nu stiuc e sa mai fac.

in fine, ieri a dormit peste zi o ora, dar s-a trezit mai ametzit decat s-a culcat. aseara a dormit ceva mai linishtit de la 6 pana pe la 9, apoi la 11 s-a culcat din nou si a dormit bine chiar pana dimineatza. azi sta sotzul cu el acasa. este mult mai bine, nu mai are suieratul acela, tusea a inceput sa ife productiva. sper sa scapam repede.

in schimb azi noapte nu shtiu ce a avut teodora. ne-am dus la ea de vreo 3-4 ori. doar sa ii dam suzeta si sa o punem in pozitia normala in patuz, ca era de-a latul, prinsa printre gratii. dar asta se intampla pt prima data de cand am mutat-o la ea in camera.

oricum, suntem amandoi varza. sotzul a stat azi noapte in plus sa lucreze. suntem cu nervii la pamanat, ne ciondanim din te miri ce.
in fine, sper sa treaca mai repede starea asta, ca ma omoara.

ar fi trebuit sa ne pregatim de petrecere, dar nu am nici cel mai mic elen. stiu ca ar trebuis a imi fie rushine. sunt sigura ca maine o sa ma apuc sa fac tort. dar azi, daca as putea, m-as baga sub birou si as dormi. vreo doua zile.

in privintza petrecerii, cred ca o sa facem ceva mic sambata, dar mai mult pt noi. turta o rupem in romania, cand ajungem la nashi. oricum, o sa va pun poze cu tortulezt de printzesita de un an.

mai vroiam sa ii multzumesc lui esme pt invitatzie. imediat l-am suant pe sotz sa vedem el ce zice. in dimineatza aceea vine din america, dar a zis ca daca mergem sa il luam de la aeroport, putem sa plecam direct de acolo. asa ca, da, venim. abia ashtept sa se intalnesca piticii. imi pare rau ca nu o vad si pe simonix, dar mai gasim noi ocazii. doar vine vara, nu?

va pup acum si ma duc sa ma fac ca muncesc. am treaba, dar chef si energie... ioc.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

si evident, sa nu uit sa urez La Multi Ani!!! luminoshi si fericiti celor care ishi serbeaza ziua de nume azi!

si un La Multi Ani!!! pt primul anishor al vietzii pt puiutzul George Vladimir, dar si pt puiutzii de zilele trecute, ca sunt cam in urma cu urarile. Sa fitzi cu totzii fericiti, sanatoshi si sa avetzi numai bucurii in viatza.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna dimineatza
fac pede dimi inainte sa merg la lucru,multumim
vreau sa felicit pe GEORGE-VLADIMIR SA CRESTI MARE ,SANATOS,si tot ce este mai bun din lume sa se implineasca!de asemenea tuturor ce azi serbeaza ziua onomastica LA MULTI ANI.

SIMONACIP -MULTUMESC aveam mare nevoie de bani ,de fapt era dreptul meu si nu sunt 2000 ci 2500 asa ca merita dsa luptacum un an erai intrun chef nui asa???

MsBB-esti tare nostima cu conspectul tauimi place mult .

piccola -bina ai venitSARAH frumoasa si dulce

ok fug sa fac un dus si plec pt ca azi ma asteapta o zi grea la lucru ,o zi superba la toate sper cand vin sa mai intru sa vedem ce sa mai intamplat nu pierdem nimik....sanatate maxima bolnaviorilor

edit:nu mai scrieti asa mult ca ma chinui sa va prind din urma si voi mai aveti si avantajera o gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Tocmai am venit de la analize , horror ! Iar a de ziceam ca-i ies okii ca la melc . Sper sa fie mai bine si sa nu mai fie nevoie sa o mai intep.

Micaela - dar e dintoasa rau domnishorica ta . Va invidiez ca ati scapat asa curand si usor de ! Daria sa iasa si canini la fel de usor!

Iulia - spor la transat si cheptul puiului si hranitul nr. 2

Vecina - nu-i bai! Ma bucur ca ai mosafiri si deci chefuiala . Distractie placuta cu fetele! M-am infruptat deja din bunataturi si acum stau cu craci-n sus .
Oricum daca zici ca te-ai reorientat la o bucatica de tort ies la cumparaturi. Vroiam sa ies acum dar mandra e cam ciufi - asa ca dupa ma duc la cumparaturi, astept sa se calmeze dupa intepatura.

Ylari - vroiam de ieri sa-ti dau un de incurajare dar ... batrantzile maica . Ce soacra serviabila ai tu .Shi zi drept - ce pacate ai de marturisit?
Apropo de concurs - dupa experienta fetelor - nu cred ca mai are cineva incredere in concursurile lor . Ai vazut si Iulia ce dezamagita a fost la concursul de la Pampers. Asa de amorul artei da, sunt o multime de poze f frumoase, artistice si inspirate.

Lorich - pt mergaciosul tau ! BRAVOOOO!

Oaaa - cu atatia sarbatoriti astazi ne facem - sa ne traiti, sa fiti fericite/fericiti si sa aveti numai si numai impliniri

Multi ani si pt Minodora, Getutza si normal, sot de Lorich !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

VLADIMIR 1 an frumos si mai departe, sanatate si de toate!!

fetelor, azi merg la controlul ginecologic de la 3-4 luni dupa nastere (merg cu tatic si cupil). Ce, atata a trecut. Pt mine . Iar asta noapte am visat ca nasc. Si aveam nishte moashe nasoale, si nu venea dr.... din astea. Si acu 1 an visam ca nasc. Viiisaaaam

Daca se strang kg-ele ca sa donam lui Minodora, io ii dau bonus, pt fiecare kil primit de la mine, bag si o pasca. Si o prajitura. Si ce mai vrei tu.

afara e soare. cam rece de asta noapte, dar e soare - sper sa iesim la plimbare

fetelor, fifitsa mea a fo si ea la greva foamei, vreo 1-2luni. Dupa aia si-a mai revenit. Bine, i-am schimbat si mesele, la adormire/trezire cate 180ml lapte, pa 11 ii mai bag inca un 120 cu cereale (care azi au ajuns 240ml!!-in biberon) pe la 13 supica + carne, si la 18 branza cu fruct.

edit: si fifi are 9 kile. La cat de agitata e, nu ma mira. Unde sa se ingrase.
A, si ii place piinea....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

George Vladimir! Sa cresti mare!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor ca-si serbeaza azi ziua numelui!(Sf Gheorghe)

Am vazut poze frumoase de MomMinodora cu Daria si de Doloress cu Patrick.

Dana H multa sanatate piticilor!

Iulia sanatate sotului!

Fetele si eu ii dau prichindelei din mancarea mea de regim...nu gatec special ptr ea...are dinti, nu papa pasat (si o inteleg ca nu are niciun gust mancare!)
Are decat 8,2 kg...azi dimineata am cantarit-o! Eu nu prea imi permit sa o tin nemancata...ieri a papat si peste si pui.

Legat de kg in plus si eu am...destule...de azi iar mananc putin ca am ajuns la 60 din nou...as vrea sa ajung macar la 57-58...si asa am o burta de zici ca sunt in 20 de saptamani....Noroc cu chiloteii aia cu burtiera...sanatate aluia de i-a invantat!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Jady - 2500 ! Daca ti se cuvin - pacat sa nu-i iei , sa te bucuri si tu si Ericutz de ei . Urmeaza un nou - spor la ales noul vehicul pt Eric

DanaH - pt noptile grele!

Cleo - bai lasa barza aia in pace . Lasa-o nu o mai flocai in - pana la urma a venit si ote ce surprais ti-a facut! O bombonica activa!

Si cum spuneam - sa nu uit - bag pt Simona - hai cu nasterea - iti dau ceva fiori pe sira spinari uh?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Pupam Robertelu mergagios. La Multi Ani pentru tati vostru!

MsBB, da ma fata mea e rezistenta la durere ca soldatu rus, doresc la toate mamicile sa fie la fel ca la noi iesitul dintilor, fara plansete, febra si toate cele.

Iasmina sa stapanesti santaoasa carutul, a zis Daria ca abia asteapta sa-l inspecteze . Pupam iepurasu mic.

Fata mea are 10 kg si e super agitata,adica merge toata ziua, acu e in sufragerie, acu in dormitor (cu alte cuvinte eu nu ma pot tine dupa ea), ma gandesc dc cumva nu gresesc eu pe undeva, adica ii dau sa mance anapoda, poate e prea grasuna... stiu ca sunt dusa, dar tb sa-mi fac si eu griji de ceva.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Si dovada aici si aici

Dana of, saracii de voi, sanatate multa si sa luati ceva hepatoprotectoare (ceva plante) daca luati med-otrava de vermushi.

Micaela, MSBB

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani fericiti, GEORGE-VLADIMIR! Sa cresti mare si bun si frumos si sanatos si norocos!

La multi ani Georgiana(chinabulina)! Sa fii sanatoasa, inconjurata de iubire si veselie!

La multi ani, Getuta! Multe bucurii in jurul tau sa fie intotdeauna!

La multi ani, Miss! Atata necaz sa ai tu pe lume, ca te cheama Georgeta si nu-ti place! Sa fii fericita si sanatoasa, sa te bucuri impreuna cu Bogdan de copilul vostru si el de voi!

La multi ani la toata lumea ce isi serbeaza onomastica sau aniversarea lunitelor azi!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput