Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
Dana, sanatate multa si sa va linistiti si voi!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Si dovada aici si aici Dana of, saracii de voi, sanatate multa si sa luati ceva hepatoprotectoare (ceva plante) daca luati med-otrava de vermushi. Micaela, MSBB ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
ce ratzusca frumoasa am vazut eu acolo
clatinici , cracanici dar totusi plin de tupeu
. Bravo Robert - gata de acum iei la bataie parcul in sus si-n jos
.Lori - mi te si imaginez cum stateai cu
pe Robert
si hop
sa imortalizezi momentul Sper ca ne vom lauda si noi curand cu acelasi performante
Dana - bun sfatul lui Lori - ceva hepatoprotectoare naturale nu strica.

noastra!
piccola spune:
salut fetele.....
multumim de complimente....si voi aveti niste bebeii tare frumosi....de itit v-am citit dar nu reusesc sa scriu..mai tot timpul sta afara si prindem de coada matzele vecinilor....de caini nu mai zic...ne lingem cu ei de mama focului....aguma fug ca tre sa se trezeasca si trebuie sa mancam apoi....AFARAAAAAAAAA...
va doresc o zi buna

MsBB spune:
Ca sa uit de morcovul ce atarna din
cu tot cu gradinar
, referitor la analizele mandrei , ori poate cu gandul la Minodora si Desiree sa testez pe propria-mi piele care e treaba cu ingrasatul - m-am pus pe mancat cozonac
.
Am balotat lapte cu cozonac de-mi crapa burta
. Si acum daca tot is pusa cu burta bine la cale m-am uitat in scarba la cozonacul ramas ( deh daca mai mananc o gura cred ca
) si am observat ca nuca aia si kkoa are o culoare ... MOV
.
Bai sa fie! Sa mentionez ca am cozonacul de la soacra-mea? mmm Oare se razbuna dupa faza cu papanashi? 
Daca mor - sa stiti ca v-am iubit ![]()
Gata,
, v-am plictisit destul astazi
. Ma duc sa pregatesc papa feti, apoi ma duc dupa analize
si apoi la shopping
.
noastra!
Lilly79 spune:
Nu ati inceput alt capitol, nu? ![]()
Sunt in urma rau cu cititul. Mai am de recuperat vreo 12 pagini, deci iar nu fac conspect.
Pana acolo am vazut poze cu M&M superbi, am vazut si filmulete.Am auzit din ce in ce mai multi copacei curajosi (a mea mai asteapta ziua in care isi va lua inima in dinti).
Noi am fost de Pasti la parintii mei la tara.Julia a fost incantata de tot ce-a gasit, dar f ciudat nu a luat-o in 4 labute pe iarba, statea cuminte pe patura si cand vroia sa se deplaseze maraia sa o iau de manute sa mearga in picioare.S-a invatat ca afara merge in picioare.
De aici avem poze noi daca vreti sa ne vedeti.
Of, s-a si trezit si nu am reusit nici sa mananc.
Sper sa intru mai tarziu.
O zi frumoasa.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Lorich spune:
Lily nu pot sa cred ce poze minunate am vazut!! Superbe! Nu stiu care-mi palce mai mult si mai mult! Uite asta parca e dintre pozele de pus pe desktop de la Windows http://family.webshots.com/photo/2677762030103631919uDzJRx
Am uitat sa spun ca am vazut si poze minunate de Doloress ce zambaret era Patrick la suflarea in lumanarica!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008