Pepenasi de iulie-august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 19
Caprioara spune:
Ankoooo, ca bine zici de Irlandeza si Irlandezu
. Si io tot cu ochii dupe ei. Ca raaar apar in poze si uit nene cum arata fata asta, zaau
. Auzi Irlandezoooo? Ai doua fete ca doua flori
. Si cu tini tri flori, nah
!
Botiiiii, fie-ta e dementiala cu ochii ei ca cerul
! Da de scris nu ne scrii???
Flo, faine colaje
!
Dia, ce ochi are si fi-ta nene
!
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
ankalaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anaxena
pai dc dai copilului o data/sapt cu lama in cap vreo catziva ani o sa faca firul mai tzepos,dar mai des in niciun caz Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |

ankalaura spune:
CAPRI - rosu in gat nene? Sa treaca repede va dorim 
Auzi, da' si tie iti place de Irlandez? Vezi ca o punem cu Irlandeza... Desi zice ca daca vrem, il trimite urjent, ca e sigura ca ne saturam repede de mofturile lui de Irlanda 
Bai mi-a venit confirmarea oficiala pentru deschiderea dosarului de emigratiune ... Acuma nu mai sunt carcotasa sa zic ca
- daca nu imi greseau incompetentii de la banca plata
- daca nu imi pierdeau incompetentii de la Pegasus plicul cu formularul de plata prin card
- daca......
Deci nu mai zic astea, ca m-a certat cineva drag, si zic numai thank God ca au venit, ca tare le-am mai asteptat, hartiile astea doua cu numar de inregistrare oficial...
Acuma... astept luna mai, poate vin formularele prin posta, si incep sa ma uit la cat costa biletul de avion. M-am mai uitat o data, da' poate s-au ieftinit, cu criza asta ![]()
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Intru mai scurt, ca Miruna e tot o zdroaba si fuge de colo colo.
Multam pt. apreciarile la adresa Mirunicii 

Am o mica intrebare urgenta!!!
: Baietelul de 9 luni a unei prietene e racit, i sa dat augumentin iar el a facut o alergie la medicament. CU CE SE POATE INLOCUI AUGUMENTINUL??? Tipa mi-a spus ca un alt medic i-a dat un antibiotic mai usor dar care nu a prea dat rezultate. Precizez ca a fost diagnosticat cu rosu in gat, nimic mai mult, fara tuse, doar febra, care i-a trecut intre timp. Ce o sfatuiti sa faca? Eu i-am zis sa-i dea antibioticul mai lejer, ca pana la urma isi face efectul. I-am zis bine?
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
ankalaura spune:
Bai mor, ce are rosu' in gat cu augmentinul???
Noua ne-a dat Ceclor in caz de complicatii, febra indelungata, chestii, haraiala la plamani, etc...
Augmentin i-a dat Elizei la infectie urinara, conform antibiogramei! 
Eu zic sa se duca la alt doctor!
bobitamica spune:
DIA...eu i-as spune sa nu-i mai dea nici un antibiotic deocamdata daca nu mai are febra. De ce sa ii dea aiurea???
Eu i-as da oscilococcinum si vitamina C sa nu raceasca mai tare.
sanatate multa!
ANKA...FELICITARI!!!!
Ma gandesc ca peste un pic timp o sa ne scrii din Canada. Nu mai stiu .Voi plecati la Montreal?nu stiu cum e acolo,dar la Toronto e super fain. Si au canadienii astia niste programe pentru copii.Bine,tu stii mai bine decat mine...ca de asta ai si ales sa traiesi acolo...![]()
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
Si mie mi se pare aiurea sa sarim imediat cu antibiotic pe bietii copii. Eu vreau sa evit cat mai mult timp sa ii dau antibiotic,mai ales pentru prostii.
M-am uitat la poze...Sunt superbi copiii astia ai nostri.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Caprioara spune:
Anka, felicitaaaaaari
! Cu Irlandezu
; nu-mi trebe neica, zauuu! Am unu acas' si-mi ajunge
.
Bobitamica, multam de schema
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
bobitamica spune:
Caprioara..cu multa placere!!! ti-am spus,pe mine m-a ajutat mult! Mi-a desenat ca la prosti (un cerculet,unde mi-a trasat niste linute cu ce si cum sa ii dau)...cred ca m-a vazut ce disperata eram
Aa,si mi-a spus ca doar daca temperatura sare de 39 sa ii pun jumatate de novocalmin pentru ca e slabuta. Eu am ascultat. Dar nu am pus novocalmin...am preferat doar eferalgan. Si trecea febra.
Ilincuta bolnavioara!!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
dia_filipas spune:
Mersi mult de raspunsuri! Si eu sunt anti antibiotice, da' no, unii se mai panicheaza...O sa-i spun de Ceclor, ma bucur Anka ca mi-ai zis de el...o sa-l tin minte in caz de ceva.
Bobitamica merisi de ideea cu occilo. Asta mai exact pt. ce e bun, adica pt. ce simptome? Ca sa stiu si eu pt. Mirunica. Ca Doamne ajuta noi am fost sanatoase pana acuma, asa ca nu ma prea pricep...
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

de Maria 19.06.2008