Pepenasi de iulie-august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

legat de rasul in cap: ne nashtem cu n foliculi de par,o lama de ras nu face sa creasca acest nr de foliculi de par...asha ca fiecare cu catzi s-a nascut da!!!

si dc va ganditzi ca dc dam cu lama pe picioare creste mai des parul,pai nu-i asha,dintr-un singur por dau mai multe fire de par adiq foliculul initial creste el de nebun si in loc sa cada cand ajunge la o anumita marime el traieshte fericit si cel care trebuia sa dea in locul lui apare si el si uite asha avem mai mult par

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

KATALYNA..pai cred ca o sa merg la el la cabinet.Nu stiu exact inca,dar o sa vedem..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena mi-au placut explicatiile tale legate de par.
iriss magazine Fox gasesti in Unirea,Baneasa mall si nu sunt sigura dar parca si in mall-ul din Vitan.Cel mai sigur te duci la Unirea ca eu de acolo i-am uat Ralucai hainute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Xeno, da' foliculii din cap inteleg ca sunt altfel decat aia de pe picioare? Sau diferenta o face varsta la care dai cu lama?
Ca la batranet ca noi, daca dai cu lama, faci frate o padure tzapana de zici ca iti smulge pielea cand pui ceara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Dau raportul pe azi si eu .

Am fost la doctor cu Ilinca, pentru ca febra persista. Azi noapte la 3 avea iar 39, am bagat-o in apa sa o scad, ca nu cedase dupa juma de ora de la Panadol. Dimineatza la 11 avea 38 cu 5, iar pe la 14 tot calda era, asa ca i-am dat iar 2.5 ml nurofen - atat scrie pe cutie sa-i dau la varsta si greutatea ei. Acum vad ca medicul mi-a trecut sa-i dau 4 ml.
A ascultat-o la plamani si e ok, urechile par sa nu o doara, ganglionii nu sunt umflati, dar cica e un pic rosie in gat (dar si urlase ceva cand s-a vazut iar la doctor). Ne-a dat Ospamox pe reteta in caz ca pana maine dimineatza tot mai face febra. Pana atunci continuam cu antitermice la 6-8 ore. Si nu facem baitza diseara, nici nu iesim afara azi si maine.
Asta a fost si controlul de 9 luni (si o saptamana). Are cica 68 cm si 7100g. Conform situatiei lor a luat 150 gr si 0.5 cm de acum 27 zile (pe 27 martie fusesem la control). Suntem taaaare mititele.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Vazut si comentat pozele noi !

Codrin si Antonia, felicitari pentru primii pasi !

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Cu parul si tunsul la zero, eu am fost tunsa in copilarie o data si tot trei fire am avut dupa aia. Apoi, dupa ce l-am nascut pe Matei, a trebuit sa ma rad de 5 ori in cap la indicatia medicului dermatolog (am purtat peruca un timp), ca sa ma pot da pe pielea capului cu niste creme (aveam probleme mari, faceam niste rani pe pielea capului). Si tot trei fire am si in ziua de azi . Pe Matei l-am tuns de doua ori intr-o vara si nu are parul mai des nici el. Asa ca...

pup you,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am intrat repede ca trebuia sa vad niste pozici...
Apai care?
Apai mai intai alea ale Irlandezului, nu ii spuneti lu' Irlandeza ca ma uit la barba-su pe google. Shhhh!!
O SCUMPA mai e rozalia cu scufie tricotata, da' nici cu sora ei nu mi-e rusine! Ma-sooooo, ti-ai schimbat freza sau visez eu?? Ca nu te-am mai vazut de la botezu' lu aia mica!

Dupe aia, am gasit-o pe Nancy cu matz mic. Nene ce galosi are constanteanca mea... Da' ce carlionti si ce ochisori... BOTIIII vezi ca venim joi seara cre' ca, pe 30 april, stam pana duminica. Ne vedem?? Aceeasi intrebare si pentru Clabur, Gabilone, stiu ele constantencele...

Pe David de FLO, fara suparare, l-am lasat ultimu' ca e baiat! Bai Flo ce misto ati "montat" copiii in tablouri

Pe ailalti i-am vazut ieri. Ieri am inceput cu jinerele Nicolas, o fi el maruntel, da' e cel mai tare nene!, dupa aia cu gagicile, aia chelioasa, Ralu, mergareata de Maria, Miru', Ilincuta cu bretonul ei cu tot,, m-am mutat la baieti, Dav, alt chelios (frate da' ce frunte lata are... cu cine o semana? ), ungarezul lu' Struluta, Dav de Rontz..... si restu' de gashca, da' nu mai am tip sa zic acuma ca miauna fi-mea, asa ca ma iertati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

CAPRIOARA ...rin ce mai treceti si voi.Mie la Budimex mi-a facut o schema foarte buna dr. Mi-a spus nurofen 2.5ml la 8 ore. nu mai mult pentru ca ea are greutate mica(7500g). Apoi daca mai face peste 38 sa ii pun supozitor cu eferalgan la 4 ore dupa nurofen. La noi a functionat foarte bine. Dar ea a avut rubeola. Dupa eruptie nu a mai facut febra. Sanatate multa!!!
In legatura cu parul...nici eu nu cred in rasul pe cap. Eu nu am fost tunsa niciodata zero si am parul destul de des...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Xeno, da' foliculii din cap inteleg ca sunt altfel decat aia de pe picioare? Sau diferenta o face varsta la care dai cu lama?
Ca la batranet ca noi, daca dai cu lama, faci frate o padure tzapana de zici ca iti smulge pielea cand pui ceara....

pai dc dai copilului o data/sapt cu lama in cap vreo catziva ani o sa faca firul mai tzepos,dar mai des in niciun caz

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput