Pepenasi de iulie-august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 17
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky Neata'! Am si eu o obsesie cu parul Ralucai:oare cand o sa inceapa sa-i creasca?E si rar si scurt.... Si eu si tasu avem par destul dar se pare ca ea e singura "chelioasa" din familie.Vedeti ca la magazinele FOX sunt reduceri:30% din pretul afisat pt 1 produs cumparat si 50% pt 2 produse.Oferta e valabila pana la 30 aprilie.Au lucruri frumoase,i-am cumparat si eu Ralucai cateva. ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
Si David e chel si nu ii creste deloc

Eu sper ca pana la vara sa le creasca, sa aiba si ei fata de copii Pe mine ma intreaba lumea, de ce l-am tuns la chelie Unde sunt magazine FOX? Vreau si eu pt Dav niste pantaloni si o geaca de primavara.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui bobitamica IRISS...si Irina e obisnuita sa pape orinde...noi ne plimbam foarte mult. iesim afara cu mancarica,dar in general dupa masa de pranz. Din acest motiv spuneam ca as vrea sa merg dupa-amiaza sa putem sa ii papam iaurt dupa kineto. Noi nu avem masina si eu recunosc am evitat sa o duc cu RATB-ul. prefer sa merg mult pe jos cu ea. Vreau sa iti spun ca noi am venit si de la Piata Romana pe jos pana in berceni. Cand ne plimbam,ne plimbam,nu glumim.Si eu ii dau sa pape oriunde... Bobitamica-mami de IRINA 16 iulie2008 |
Bobita, chiar ca o plimbi pe Irinuca o gramada, de la Unirea pana in Berceni e ceva. Si eu cand eram doar cu Yvo ma plimbam f mult, dar cu amandoi nu se prea poate. Abia astept vremea mai buna, Yvo tuseste de 1-2 ori/zi, David se cam trezeste cu nasul infundat, asta in conditiile in care in ultimele 3 zile am tot stat in casa. Nu mai pot in casa
Yvo se uita pe geam si zice: "Gegem, popii, pac, aceapta Yvo" (sa mergem la copii in parc, ca o asteapta pe Yvo). Maine ne ducem la niste prieteni din parc acasa.Duminica avem zi grea, de la 11-14 suintem la ziua unei fetite din parc si la 15:30 trebuie sa mergem la botezul unui baietel, apoi restul tambalaului cu botezul.
Botezul cica ar fi fara bani, deci tre sa iau cadou, nici nu stiu ce naiba sa ii iau
Iriss
mami de Yvonne-Maria
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
katalyna spune:
deci daca ii vrem cu parul des nu-i tundem![]()
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui turturica Mara e bine, vesela, cu mucii pina la briu, dar banuiesc ca asta e si din cauza cresei. Cit timp nu face febra si nu e apatica nu ma agit. In schimb sint cam amarita ca nu pune in greutate, in 2 luni de zile a pus doar 200 de grame, ceea ce mi se pare enorm de putin. Are 7.350 kg la 8 luni, e o slabanoaga si jumatate. De mincat maninca in mod rezonabil, nici nu se da in vint dupa minacare, dar nu pot zice ca refuza cu insistenta. Nu maninca cantitati industriale, dar totusi cum se poate sa nu puna mai deloc pe ea? Cred ca fac eu o greseala la mesele pe care i le dau. Va mai stresez o data cu treaba asta, dar dati-va cu parerea referitor la orarul nostru de masa. 7:00 - alaptat 9:00 - fructe cu cereale (de curind i-am bagat si iaurt sau brinzica) 12:30 - legume cu carne/ou + alaptat 17:00 - fructe cu cereale 20:00 alaptat Moasa din sat imi zise sa ii dau carbohidrati mai multi, sa bag in ea cartofi, mamaliga, piine. Ce-i drept nu i-am prea dat din astea mai deloc, dar nu ma gindeam sa aiba asa influenta. Cam astea e dilemele mele la ora asta. Mami de Mara (19.08.2008) |
Turtu, eu zic sa nu iti faci griji cu mancatul, eu am tot zis de fii-mea care ewste schelet ambulant. EU zic ca Mara este f bine, David la 8 luni are 7580g si a luat doar 80g luna trecuta. Asta e, nu imi bat capul. Eu prefer sa fie armoniosi si energici (aici chiar imi bat capul cu Dav, ca e putoare), decat sa fie grasuni, consider ca sunt bazele pt un viitor obez. Poate ca imi vor sari multe fete in cap, dar asta e parerea mea si am tot auzit diversi pediatri pe la tv. Important este sa manance din toate grupele alimentare.
Daca vrei parerea mea, i-as da pe la 19:30 o masa de cereale amestecate cu banana sau mar si apoi, inainte de culcare san.
Cele care alaptam, o sa vezi ca avem copiii mai slabuti, pt ca laptele praf, in general umfla (nu e o regula), dar la majoritate copiilor cam asta este efectul.
Daca Mara este energica (si asa consuma f multe calorii), isteata, nu ai de ce sa iti faci probleme cu greutatea. Eu sufar f tare ca sunt grasa si scap greu de kg astea, asa ca nu sunt pt copii grasi.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
Serenity90 spune:
Helooouu!
Am citi asa pe ici pe colo
Felicitari pentru codrin!! Sa i-a cat mai putine trante si sa nu fuga prea tare s-o oboseasca pe mami!
Cu paru...eu cred k ii pun extensii lu Radu k sa avem ce taia la motz 

ankalaura spune:
KAT - poate ca sunt copii la care functioneaza, dar la a mea nu a functionat, asa ca am ramas la parerea ca fiecare are parul... asa cum il are
De ex se zice ca in functie de "mana" frizeritei iti creste parul mai repede sau mai incet... Ete ca eu de o viata n-am nimerit nici macar UNA care sa aiba "mana" de-aia de la care sa iti creasca repede.
Iar cu indesitul... copiilor li se indeseste parul in timp, dar am vazut unu' frate in spital cand am nascut, deci un gagiu de o varsta cu Er, avea nene un par de n-ati vazut in viata voastra! O mare claie blond-roscovana, des si ondulat, lung de ii imbraca tot capul! Imi pare tare rau ca nu i-am facut o poza...
bobitamica spune:
Am venit de afara...e vant,dar aste e...
MONA...Felicitari pentru Codrin!!!ce baiat mare...
ANKA....cu parul si eu sunt de acord cu tine. Nici pe mine nu ma-u tuns si am par destul,dar la 1 an jumate eram chelioasa...Incet incet s-a indesit.
IRISS...e greu cu 2. cateodata mi-e greu doar cu ea,dar cu 2..credca as putea sa ma plimb atat.
GINI...am vb.cu cineva de la Budimex si mi-a spus ca pot merge si eu sa o vada dr. Stanciu,dar medic de famile tot trebuie sa am pentru trimiterile pt.kineto. Si vreau sa plec neaparat de la dr. noastra...o sa mai cautam..
IRDA...felicitari si voua pentru primii pasi
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
katalyna spune:
dar de ce nu faci o programare la cabinet, la stanciu?
katalyna spune:
nici eu nu cred faza cu tunsul ca sunt convinsa ca pe majoritatea ne-au tuns cand eram mici si majoritatea abia avem cateva fire in cap, deci pura conincidenta. eu am sa o tund pe ioana la 1 an, dar numai pt a-l aduce pe tot la un nivel. acum parca ar fii tunsa cu calota, parul ala i-l si prind in 1 sau 2 coditze, iar pe dedesubt este scurt.