Pepenasi de iulie-august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

exact despre nenorocitele astea de antibiotice am discutat cu cineva zilele astea, i-am dat ioanei de 2 ori antibiotic din cauza ca am avut incredere in doctor, ultima data nici nu si-a facut efectul, daca ma luam dupa ea ii dadeam de 5 ori. acum o saptamana a facut febra 3 zile, a 4-a zi nu a mai facut, i-am dat antitermice la 4 ore iar in ultima seara i-am pus novocalmin ca facuse iar 39.5. orice boala a copilariei sau viroza intestinala intra pe gura ca sa zic asa, deci se lasa cu rosu in gat, de-asta nici nu se da antibiotic cel putin 3 zile ci se insista cu antitermice. eu am fost cu ioana si ultima data mi-a zis sa-i dau sumetrolim ca e mai slab, am intrebat-o daca se aude la plamani si a zis ca nu, daca zicea ca se aude ii dadeam, dar asa nu avea ce sa se intample.

eu zic ca daca nu i-a mers augmentinul sa nu-i mai dea altul, asta daca nu se aude la plamani si nu au trecut cel putin 3 zile de febra.

va spun eu care e faza cu antibioticele. doctorii au multi pacienti si ne vad pe noi lesinate pe langa copii si speriate si ne dau antibiotice pt ca nu prea are ce sa se intample cu copilul, ele ar trebui sa dea un antitermic sau un sirop de tuse si sa ne mai cheme dupa 1-2 zile, dar daca si-ar chema toti pacientii de 2-3 ori pe saptamana ar ajunge la balamuc, in concluzie ne trebuie mai multi medici de familie ca sa se ocupe cum trebuie de noi

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

oscillo e bun pt raceala, e homeopat si se da si preventiv, la un moment dat ii dadeam ioanei 1 tub pe saptamana in biberonul cu lapte, am sa-i dai si maine ca mi-ati amintit

Mergi la inceput

asa scrie si pe prospect ca se da un tub pe saptamana, asta cand se da preventiv, cand e deja racit se da mai mult, dar nu stiu cat.

cand are bebe rosu in gat trebuie sa fim f atenti sa nu se deshidrateze, nu trebuie insistat cu mancarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

KATALYNA..asa e..ai dreptate!!! ei nu au nici un chef de noi...
DIA...oscilo e un medicament homeopat ..practic e un fel de echinaceea..intarseste sistemul imunitar. Eu i-am dat Irinei acum dupa rubeola pentru ca ea are sistemul imunitar scazut acum si sa nu riscam sa faca o viroza. Preventiv i-am dat si vit. C..suc de portocale si mandarine..

Am plecat la nani
Noapte buna va doresc!!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

da si mie mi-a zis de la spital sa-i dau vitamina C 10 pic pe zi

noapte buna bobitamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am citit din urma ca la ora asta am reusit sa-mi fac manichiura

Vio29, Ileana, Biri, Narcisa, diarux, ana_a etc. etc. pe unde umblati?

Mnooo....hai ca plec la eu va zic noapte buna!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am intrat, am pus poze, am apucat sa comentez putin, revin maine ca sunt la zi cu cititul.

le pup pe fetele care s-au gandit la mine. am fost super prinsa.
povestesc maine.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aha, Diaruxu'... iti zic io cum m-am gandit la tine... Sa dau cu facaletul dupa tine ma gandeam, ca de trei ori am intrat si scria mare la pepeni.... Andrei Tuder (Diarux) in paranteza, si ZERO poze
Daca te dai mare acu' ca le-ai pus, ma duc sa le vaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Cuscraaaaa, felicitari!!!!!
Hai sa vaz si eu pozele noi!
Colajele lui Flo cu David si Alex sunt superbe! Doi baieti frumosi!
Ariadna are o familie frumoasa si fericita! Nu stiu ce s-a intamplat, dar sper ca ati trecut cu bine de toate si sunteti bine acum!
Nancy, o domnisorica superba, cu niste ochisori hipnotizanti!
Andrei , un baiat sfios si mamos! mami de Andrei, pe unde ai umblat de Pasti de n-ai intrat neam sa ne scrii si noua o poezica??? Ia baga rapid una scurta, sa nu ma supar... Hmmmmm, fusesi la Brasov, ai? Iti faci de cap soro... Te intalnisi cu Bujo si nu ziceti niciuna nika! Conspiratie!!! Ce blondut si scumpic e si Filipanu!!! Sa va fie de bine intalneala!!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput