Pepenasi de iulie-august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 12
bobitamica spune:
IRISS...si Irina e obisnuita sa pape orinde...noi ne plimbam foarte mult. iesim afara cu mancarica,dar in general dupa masa de pranz. Din acest motiv spuneam ca as vrea sa merg dupa-amiaza sa putem sa ii papam iaurt dupa kineto.
Noi nu avem masina si eu recunosc am evitat sa o duc cu RATB-ul. prefer sa merg mult pe jos cu ea. Vreau sa iti spun ca noi am venit si de la Piata Romana pe jos pana in berceni. Cand ne plimbam,ne plimbam,nu glumim.Si eu ii dau sa pape oriunde...
DANA...Sanatate la pitica!!!Si la irina s-a considerat ca e rosu in gat,dar intre timp s-au umflat si ganmglionii occipitali.
Noi acum am venit de afara....chiar daca ploua,noi iesim...mai ales ca am stat in casa cu rubeola.
TECKY..eu cred ca poti sa o scoti un pic. Acum nu mai ploua.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
TURTURICA...bine ai revenit...
si Irina e micuta sa stii...dar atat timp cat e activa,vesela nu-ti face probleme...Ea la 9 luni are 7500 si 71 cm.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Caprioara spune:
Dana, sanatate la fata
!
Teck, vazut si comentat pozele
, sunteti mumoase foc!
Ieri va spuneam de scutecele biodegradabile Alana de la DM. Am testat unul noaptea trecuta si a fost ok
. De retinut ca sunt mai sanatosi pentru copil pentru ca nu sunt inalbiti cu clor si avem grija si de mediu
. Cica nu contin latex, au trei straturi cu o tehnologie de absorbtie rapida a lichidelor si au orificii care permit pielii sa respire. Pot spune ca:
-nu miros urat;
-imbraca bine popoul copilului;
-sunt placuti la atingere;
-nu au dat pe afara desi erau pliiini de pipi (i-a avut de pe la 10 seara pana la 10 jumate dimineata)
Deci, in afara ca nu au elastic in talie, sunt in regula (pana la proba contrarie
). Asa ca o sa-i folosesc pentru noapte de acum incolo pe astia (noaptea nu se misca asa mult ca sa-i trebuiasca elastic in talie). Daca dupa mai multe teste ajung la concluzia ca nu-s ok va informez
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Caprioara spune:
Kimmy, da mai scrasneste din dinti si nu am ce-i face
. Dar parca nu asa de des. Insa cand o apuca, sa te tii
.
Turturica, Ilinca are vreo 7 kg si cam 67 cm la 9 luni
. Pupam fata mucioasa.
pup you all
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
dana81 spune:
Bobitmica si la Clara sunt foarte inflamati...asta ce inseamna ca poate avea o "boala a copilariei"? Eu stiu ca se inflameaza si cand organismul lupta cu o infectie, ceva....M-ai pus pe ganduri
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
bobitamica spune:
DANA...nu vreau sa te sperii,dar eu am fost fericita ca nu ne-a dat antibiotic imediat. A lasat-o vreo 4 zile pe antiremice adica de joi-duminica. Ne-a spus ca daca pana luni seara nu trece febra si nu apar bubitele ii dam antibiotic,dar luni dimineata era plina de bubite.
Am inteles ca nu e bine sa ii dam direct antibiotc penru ca daca e o boala a copilariei,trebuie sa isi faca "de cap" ca sa zic asa. E aiurea sa stopam cu antibiotic pentru ca mai rau facem...
Va doresc sanatate!!!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Caprioara spune:
Nah ca avem si noi febra
! 39 la subratz.
La pranz am mancat sus la mama si am lasat-o sa roada o ceapa verde si un usturoi verde (a ros la ele cu maaare pasiune). Acu ma gandesc poate nu au fost bine spalate si a luat ceva de pe ele??? Si i-am dat si un pic de zeama de la ciorba de miel, doar cu zarzavatul si un pic de painica, fara carne. Dar asta nu vad ce rau sa-i faca.
pup you,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Nah ca avem si noi febra ! 39 la subratz. La pranz am mancat sus la mama si am lasat-o sa roada o ceapa verde si un usturoi verde (a ros la ele cu maaare pasiune). Acu ma gandesc poate nu au fost bine spalate si a luat ceva de pe ele??? Si i-am dat si un pic de zeama de la ciorba de miel, doar cu zarzavatul si un pic de painica, fara carne. Dar asta nu vad ce rau sa-i faca. pup you, -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei poze Blogul meu - manute talentate |
n-are cum sa ia ceva de pe legume ca sa dea febra!
uff..mama ei de febra!!pup fetele cepoase si usturicioase sa se faca bine
impacheteaz-o!!la mine a mers bine la febra supozitor cu novocalmin
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
bobitamica spune:
Caprioara...sanatate la Ilincuta!!!sa treaca febra...nu stiu ce sa zic...copilasii astia mici sunt sensibili la orice,dar parca nu cred ca mama ta nu ar fi spalat bine ceapa sau usturoiul...Si eu zic ca supozitorul scade repede. eu i-am pus eferalgan ca e paracetamol. Novocalminul l-am cam evitat dupa ce am citit prospectul...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
anaxena spune:
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii