Pepenasi de iulie-august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
Caprioara spune:
Bravoooo mami, ai prins-o pe Maria mergand
! Si ce frumos rade!
Ilincai i-a scazut febra deocamdata. I-am dat 2.5 ml nurofen. Sper sa nu mai faca. De mancat mi-a mancat foarte putin: maxim 40 ml lapte muls cu cereale. Acum suge.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
atb spune:
Suuuper tare Maria, ce frumos umbla ea!
Si pozele sunt superbe, o floricica in natura!
Raluca e o scumpica si mamica ei la fel!
Miruna, ce se mai distreaza ea la iarba verde! Si ce-i mai plac banii inca de pe-acum!
Capri, Flo multumesc de comentarii la poze!
M-ati facut curioasa cu ceapa verde, maine ii dau si eu lui Nicholas sa vedem daca ii place, ca eu si cu tati suntem mari mancatori de ceapa verde, si eu cand eram gravida mancam f multa ceapa. Si usturoiul cum il dati, tot usturoi verde?
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
ankalaura spune:
Salutare si HRISTOS A INVIAT va zic si eu cu intarziere. Am ajuns acasa pe la 8. Mama ce bine e acasa!!!
Er are niste buline pe ceafa, mici cam de i mm diametru dar rosiiiii cam grena de rosii ce sunt, rotunde perfect, dar numai vreo 7 si n-are febra sau altceva. Nu stiu ce naiba o fi dar sunt cu ochii pe ea.
Eliza n-are nimic deocamdata, sper sa nici nu ii apara.
Lui Er i-am dat niste branzica cu capsune de bebelusi, dar nu cred sa fie alergie la asta - o fi de la matze???
Am vazut ca o gramada de pepenasi au sau au avut febra si alte cele. Nasol frate. Vaz ca la Carmenela a fost maximum-ul... Ei de-aia nu imi place mie Alexandrescu si mai bine IOMC unde e super civilizat, da' cel mai bine acasa sanatos, desigur!
Ma duc sa ambalez un nani ca pic de somn
Pup gashka
katalyna spune:
cand a avut ioana febra 3 zile i-am dat nurofen si panadol alternativ la 4 ore cate 4 ml din fiecare. seara pt ca crestea mai tare ii puneam un supozitor cu novocalmin cand ii dadeam doza de panadol, cica dupa novocalmin nu mai face febra mare 6-7 ore si la noi s-a dovedit a fi adevarat.
carnea de miel este mai grea pt ficat decat carnea de porc, aveti mare grija cu ea.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
katalyna spune:
stiu si eu un baietel caruia dupa 4-5 zile i-au aparut bubitele, avea rubeola.
in legatura cu mancarea, ce sa zic nici ioana nu mananca mult, dar cantareste-o sa vezi cam ce cantitate mananca, poate nu mai e buna tzatzica. eu i-am schimbat laptele si a luat vreo 2-300 g in 2 saptamani ceea ce e f bine tinand cont ca in 2 luni a luat tot atat. pana la 1 an laptele trebuie sa fie baza la ei.
katalyna spune:
hai sa va spun si eu meniul ioanei.
la 8-9 lapte pana in 200 ml
la 11 mar cu banana si branzica
la 2-3 piure de legume cu carne sau ou (i-am dat de 2 ori si ficat ca am avut gaina de la tzara)
la 6 iaurt cu cereale
la 10 lapte pana in 200 ml.
mancarea solida e in jur de 150-200 g, zic eu putin
bobitamica spune:
'Neata fetelor,
ANKA..bine ai revenit!
XENA...ce fetita mare ai!!! nu-mi vine sa cred....ce frumos merge !!
KATALYNA...si la noi la fel,dupa aproape 4 zile de temperatura au aparut bubitele de rubeola.
Irinuta mea papa 180-200g doar de legume..mai papa si iaurt si fructe..deci e ok. Ea recupereaza.Si dupa rubeola asta papa foarte bine.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
flo1980 spune:
Neatza!
Andrei Codrin de monalac, Miruna de Violeta_m_tm, Theodor de mobriq
La mai multe lunitze pepenashi! 
Citesc din urma si revin....azi e zi numai de

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Tecky spune:
Neata'!
Am si eu o obsesie cu parul Ralucai:oare cand o sa inceapa sa-i creasca?E si rar si scurt....
Si eu si tasu avem par destul dar se pare ca ea e singura "chelioasa" din familie.![]()
Vedeti ca la magazinele FOX sunt reduceri:30% din pretul afisat pt 1 produs cumparat si 50% pt 2 produse.Oferta e valabila pana la 30 aprilie.Au lucruri frumoase,i-am cumparat si eu Ralucai cateva.
katalyna si Ralu are cam acelasi meniu ca al Ioanei,rar mananca 180 ml de lapte...
Caprioara cum se simte Ilinca?
Ankalaura bine ai revenit!Ce face Er?I-au disparut bubitele?
Ma duc sa duc fata la mama sa ies sa fac cateva cumparaturi,va pup 
M&M spune:
Neata!!!
ADEVARAT A INVIAT!!!
EU am o stare de moleseala( probabil de la cata treaba am facut sapt trecuta, acum simt nevoia de a lenevi in voie).
AM vazut poze cu Maria, Nicholas de Atb si Ioana. Niste scumpi si jumatate si ce au crescut!! NU imi vine sa cred!!..
Pastele l-am petrecut si la ai mei si la ai lui Daniel...
In rest, Mihaita e innebunit, vrea numai si numai in picioare , se catara pana si de pereti( nu stiu cum reuseste) , zice"ma-ma si"pa-pa", face cu manuta"pa" si bate din palme...
Cristina, mami de Mihaita