Pepenasi de iulie-august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza

Pup bebeii bolnaviori

Asta cu mancarea e tema sensibila si la mine.Lapte manca in jur de 150-180,iar solide,daca ii dau la borcan(fructe),manca 200 gr,in rest,dupa cum vad eu,maxim 100.La pranz de exemplu uneori manca doar cateva lingurite de supa,si atunci mai manca cam 100 gr iaurt.Sunt sigura ca a luat foarte putin in greutate.

Cu ceaiul ne-am imbunatatit cantitatea,acuma bea cam 150 ml/zi(de la maxim 50),humana de fructe.

pup ca se maraie,sa-i dau cerealele,apoi nani

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ce frumos merge Maria!!! ...cand vrea ea

Si David a facut febra, da' nu m-am mai obosit sa i-o masor, i-am dat la 4 ore panadol alternativ cu eferalgan. Vad ca nu mai are....
Acum a inceput sa tuseasca

Capri de ce ii dai doar 2,5 ml de nurofen, nu e cam putin? La 2 luni ii dateam atat...

Vazut poze noi, comentat putin la ele...

Bobitamica David e ok acum, nu mai facem de mult kineto, am facut de 2 ori/sapt. 2 luni

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Misha, are timp parul sa creasca!..

Hmmm...sa inteleg ca Mihaita e unul dintre cei mai mancaciosi pepenasi???!!! De cateva zile ii fac 230 ml de lapte cu cereale, 200 nu ii mai ajung..

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Flo, iar cu treaba???!!!

Katalyna, ce fel de cereale ii pui la iaurt?? Noua dr ne-a recomadat sa ii dam iaurt cu fructe..

Ce tare e Maria!!!

Fetele, voi le dati pepenasilor apa in timpul noptii??? EU ma trezesc foarte des noaptea sa beau apa si am intreb daca nu ar trebui sa ii dau si lui Mihaita??? Am incercat intr-o noapte sa ii dau , dar nu a vrut...Apoi nu am mai incercat..

Mergi la inceput

Ce scumpa e Maria cum mergeeee ,a mea zici ca are picioare de guma daca nu o tin de amandoua manutele.

Apropo de cereale,e ok sa-i dau in fiecare zi?Ca eu tot asa ii dau,la masa de la 10 dimineata.Manca cam din 120 ml de lapte.

Nurofen mie dr mi-a spus 5 ml daca are peste 8 kg.

Si eu leneee ,nu fac nimic!Azi doar ne plimbam,ne iubim,si mancam

Povestea noastra

Mergi la inceput

Iza, eu ii dau lui Mihaita cereale in fiecare zi:
-la masa de dimineata, la 230 ml de lapte pun o lingura de cereale de mar de la Humana
- la masa de seara , cereale de la Milupa , tot o lingura la 230 ml lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

noi papam asa:

9 - 200 g cereale (zilnic)
13 - 200-240 g legume + ou/ pui/ ficat
16.30-17 - 200 g fructe
20 - 100 g iaurt
23 - 230 ml lapte

intre pranz si fructe de obicei mai mananca 1 banana. eu ii dau apa noaptea cu canita si bea.

felicitari maria!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Misha,si Timi e chelioasa ,a cam inceput sa-i creasca in lungime,dar e raaaar ,lasa ca doar nu o sa fie cheala pana la maj

Cristina,eu nu-i dau ceai noaptea,ma gandesc ca daca ar deranja-o,sau daca i-ar fi sete,s-ar trezi.Uite de exemplu eu nu ma trezesc niciodata sa beau apa,in schimb sora mea bea de cand o satiu,cel putin o data pe noaptea.Cred ca depinde de organism,si de obisnuinta.

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Da Cristina iar treaba am pus toate rufele murdare in cada si e plinaaaaa mai rau e ca nu am unde sa le intind pe toate

Tecky stai linistita, dupa 1 an - 1,5 ani va incepe sa creasca!

Apa noaptea David nu bea, nu prea bea nici in timpul zilei, doar cateva inghitituri.

In schimb cand va veni caldura sigur va bea, Alex nu e un bautor dar vara ma dispera si ziua si noaptea, i se usca gurita de sete...

Turturica e ok cu masa, nici al meu nu mananca mai mult. De la 1 an va lua cate 1kg/an in cel mai fericit caz.

Cereale este bine sa nu se dea mai mult de 2 mese/zi. Asta scrie si pe cutie.

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

CRISTINA..eu ii dau apa pentru ca se trezeste cand se intoarce de pe-o parte pe cealalta. Bea 20 ml si se culca la loc. Daca nu se trezeste nu cred ca e cazul sa il trezesti.Dar Irina nu bea deloc apa in timpul zilei. Nici ceai ,nici suc...nimic...doar lapte.
TECKY..nici Irina nu are foarte mult par.....nu-ti face probleme..o sa creasca.
Eu cereale ii dau o zi da,una nu. Ca nu se omoara cu ele. Ii dau de la nestle cereale cu fructe.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput