Pepenasi de iulie-august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

FLO...daca e in regula cu capsorul...nu cred ca e cazul sa mai mergeti,doar daca vrei sa il duci asa ca la spa..
Noi o sa mai mergem sa vedem cu picorusele cum sta treaba...acum ca se ridica uneori mi se pare ca tine talpa ciudat,dar cred ca sunt eu ciudata

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!
Off mai CAPRI cu febra asta, la noi a scazut in cele din urma cu novocalmin si acum nu mai are deloc cred ca si de la antibiotic.Pupam Ilincutza sa nu aiba nimic grav
BOBITAMICA daca ar fi avut rubeola, inca nu sunt sigura ca nu are, pt ca are si niste afte in guritza, febra ar fi scazut de la antibiotic?Ce stii?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dana81 sa pipai ceafa si dc gaseshti 2 ganglioni proeminentzi si zici ca are si in guritza atunci probabil e rubeola

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Hristos a inviat! si de la noi

Suntem bine, am pus pozici noi. Nu prea avem vesti, pe cine a interesat cu adevarat, a aflat si stie deja prin ce am trecut etc.

O zi buna in continuare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'neatza

Mi-am revenit si eu cat de cat asa ca acum pot sa mai intru si eu pe aici.
Saptamana trecuta Mirunicimea Sa a fost bolnavioara- a avut diaree destul de mult timp, nu mai vroia sa manance nimic in afara de lapte de la mine, astfel ca in Joia Mare era sa ne internam si noi pe perfuzii. Nu se stie de la ce a facut ca toate analizele i-au fost ok, mancare noua nu i-am dat. A trebuit sa opresc alaptatul, drept pentru care am si intarcat-o. Pentru mine a fost groaznic, dar ma bucur ca ea in afara de faptul ca a fost suparata pe mine 2 zile a fost destul de ok. Am trecut si peste asta.
Acum mancam cu mare spor lapte praf (in conditiile in care inainte a baut de 2 ori in viata ei) si se trezeste o data pe noapte (fata de minim 5 cate erau inainte). Concluzia mea e ca nu aveam lapte suficient si ea se tot trezea ca nu se satura si obosea.

Carmenela- imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva.

Ariadnabr- dar ce s-a intamplat?

Am vazut pozele noi- sunt minunate

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

DANA...e posibil...dar daca dai antibiotic e posibil sa treaca si febra,nu stiu. vezi ca bubitele la inceput sunt roz pal,apoi se inmultesc si se fac ca niste pete...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

ANKA...merci,am primit parola
M-am uitat la poze...avem copilasi minunati,fetelor!!! sunt niste scumpi toti...
Eu va las acum,ma duc sa imbrac fata sa iesim afara!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

BOBITA multumesc, ma duc dupa amiaza la un dr epidemolog, virusolog sa o vada, mi-a spus la telefon ca e posibil sa fie...
Mada de Irlanda sper ca necazurile au trecut

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

cel mai mare pepenas merge deja singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

cel mai mare pepenas merge deja singurel.

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Felicitari!!!!!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput