Pepenasi de iulie-august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Flo, multumim de urari, si cu scuzele de rigoare, cu o mare intarziere, (pt. ca eu n-am intrat in zilele trecute pe net) iti urez si eu La Multi Ani! sanatate, fericire si iubire! la fel si pt. Sibylle si irolf, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Maria cand vrea ceva face u-u-u si eu mancam ceapa si i-am dat si ei si a devorat-o,asta era acum vreo 2 sapt si uite asha shtirba mea papa ceapa verde si mai nou usturoi

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

La multe lunite sarbatoritilor de zilele astea !

Xena, ce tare e Maria, vazut si comentat poze ! Si ceapa si usturoi zici ca papa??? Si eu i-am luat acu 2 zile ceapa verde din dintzi Ilincai . Mi-a fost ca dupa ce musca o sa planga de usturime. Data viitoare o las .

Vazut si comentat si poze cu Ioana si Nicholas .

Maitreyi, daca ajungi la Plazza sa ma suni, ca poate pot sa vin sa va vad macar 15 minute (iau tramvaiu 41 si ajung in juma de ora). Ok?

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bobitamica

IRISS...nu,acevam o singura sedinta pe zi. in generalmergeam dimineata la 11.30 pentru ca Irina la 12 manca. atunci era simplu pentru ca papa laptic,acum la 12 are legume si nu am cum sa i le dau acolo.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Eu i-am luat mancarea la borcanel si i-0am dat-o acolo, statea in caurt si a mancat si apoi l-a dus la plimbare. Aveam 2 sedinte de kiento si intre ele trebuie sa fie 2 ore si inca una de ergo.

Eu nu am vazut nici o problema in a-i da sa manance acolo. Eu sunt cam genul picai, ii car peste tot, avem mancare in trasita, mancam oriucnde si in orice pozitie si ai mei s-au invatat amandoi. Pot merge doar eu cu amandoi la supermk, oriunde imi tranzeaste. Trebuie doar sa ii respect ora de somn a Yvonnei, adica sa fim in masina sau acasa vreo 2 ore.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Ce vreme urata si Ralu e foarte maraita,daca o scoteam afara acum sigur dormea....
Flo imi pare rau ca David e racit.A racit la tara nu?De Paste am fost cu mama si Ralu la bunica mea,la strabunica Ralucai si am luat masa in familie.
Annababy foarte eleganta a fost Ioana de Paste.
Anaxena ceapa si usturoi zici ca mananca Maria?Bravo!!!O sa incerc sa-i dau si eu Ralucai.Ce cercelusi frumosi,asortati la imbracaminte are Maria,eleganta ca si mamica ei.
Atb este un superb Nicholas,are niste ochisori dementiali,o sa fure multe inimi fetelor cand creste.
Fetelor dar nici Diarux nu a mai postat de mult,ce o fi patit?
Ma duc sa incerc sa adorm copilul...

Mergi la inceput

Am pus cateva poze pe picasa,daca vreti sa ne vedeti enjoy it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

BUna!!
Noi avem roshu in gat cu febra 39 de aproape 3 zile asa ca suntem pe antibiotic...asta e, din cauza streptococului rezistent trebuie sa luam antibiotic...dar trecem noi si peste asta.
va pupacim pe toate

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

dana multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, cu intirziere va zic si eu sarbatori fericite.
N-am mai intrat de ceva vreme pe aici pentru ca nu prea mai am vreme. Acuma am un pic de liber, Mara doarme, asa ca am reusit sa citesc un pic pe sarite. Vazut si pozele de pe picassa, pepenasii nostri sint tot mai mari.
Mara e bine, vesela, cu mucii pina la briu, dar banuiesc ca asta e si din cauza cresei. Cit timp nu face febra si nu e apatica nu ma agit.
In schimb sint cam amarita ca nu pune in greutate, in 2 luni de zile a pus doar 200 de grame, ceea ce mi se pare enorm de putin. Are 7.350 kg la 8 luni, e o slabanoaga si jumatate.
De mincat maninca in mod rezonabil, nici nu se da in vint dupa minacare, dar nu pot zice ca refuza cu insistenta. Nu maninca cantitati industriale, dar totusi cum se poate sa nu puna mai deloc pe ea?
Cred ca fac eu o greseala la mesele pe care i le dau.
Va mai stresez o data cu treaba asta, dar dati-va cu parerea referitor la orarul nostru de masa.
7:00 - alaptat
9:00 - fructe cu cereale (de curind i-am bagat si iaurt sau brinzica)
12:30 - legume cu carne/ou + alaptat
17:00 - fructe cu cereale
20:00 alaptat

Moasa din sat imi zise sa ii dau carbohidrati mai multi, sa bag in ea cartofi, mamaliga, piine. Ce-i drept nu i-am prea dat din astea mai deloc, dar nu ma gindeam sa aiba asa influenta.

Cam astea e dilemele mele la ora asta.

In rest la noi e liniste si pace, pe-aici e o vreme minuntata, tot asa o tine de vreo 3 saptamini, asa ca in zilele in care nu merg la servici sintem o gramada pe afara.
Sper sa reusesc sa fiu mai activa, imi lipsiti, dar de cind am reinceput serviciul nu prea mai apuc sa intru.
pupici tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Dana imi pare tare rau ca e bolnavioara Clara.Si Timi a avut 3 zile febra peste 38,chiar 39,8...dar noi am scapat cu antitermice.

Capri,mai scrasneste din dinti Ilincuta?Sper ca bine tin minte,si nu va confund.Timi de cand i s-a rupt dintele ma innebuneste.Toata ziua scrasneste cu ciotul ala ...asa o sa se toceasca si ce a mai ramas din dinte .Pot s afac ceva sa o impiedic?

Am vazut pozicile frumoase,cu domnisori si domnisoare in toata regula!.Foarte frumosi pepenasi ,imi vine sa tzuc monitorul

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput