Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 3
Corrina spune:
Lumi, 10x si plimbare placuta!!
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
luminita2008 spune:
giulianna, am uitat sa te intreb aseara: fasolea verde ai luat-o congelata, la punga? sau de la borcanel? sau cum? ca fresh asa, de import, n-am vazut parca...
corrina
intrebare: bebeii vostri dorm pe pernuta? daca nu, aveti de gand sa ii puneti sa doarma pe pernuta si cam cand?
sar'na anticipat de raspunsuri.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
felicic76 spune:
neatza!
ii spun sotului de declaratii si zice: "Nah, acum vezi ce greu este sa fii barbat? Tu le-ai vrea pe amandoua, dar trebuie sa alegi"
GRUIA
lumi: plimbare placuta!
sa stii ca eu folosesc legume congelate, decat sa iau un brocolli ofilit de pe raft, mai bine o punguta congelata. Asa ca si cu fasolea verde la fel, pana o iesi de-a noastra, eu folosesc congelata
mai doarme pe pernuta cand il fura somnul pe canapea, noaptea nu
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Nerantula spune:
Eu il caut pe fi-miu si-mi raspunde secretara .. cica e-n sedinta???
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
alexa si mami spune:
Lumi, multam de cafeluta, iau si eu ca sunt somnoroasa. Cupiii mei s-au trezit mai devreme decat de obicei, so... Cipri nu doarme pe perna, il mai pun eu dar se intoarce, se foieste pana se da jos. Corina, banana cu branza! Bleah :) bobocei de 17.
alexa, cipri si mami
luminita2008 spune:
mmmmmm, noua ne place banana cu branza, inclusiv lui mami.
Feli, Alina, multumesc!
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Corrina spune:
Nerantula e ceva urgent, spune-i secretarei sa-l scoata din sedinta, please.
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
anca81 spune:
Luminita, eu i-am dat Carlei fasole verde, congelata, de la Bonduelle. La fel si broccoli. Amestecate cu alte legume si cu nelipsitul cartof dulce. Numai ca la fasole nu-mi place ca mai gasesc ate prin ea.
Feli, cred ca Vladut are burtica plina si de aceea nu mai papa laptele seara. Daca papa dimineata cat ai spus e super OK. papaciosul.
Eu spal geamuri, uffff, intotdeauna de sarbatori mi-ar placea sa stau intr-o garsoniera. In rest imi place asa cum e
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
luminita2008 spune:
Anca, sar'na. E nasol cu atele astea din fasole... hm, mi-ai dat de gandit. Trebuie verificat bine bine inainte...
Spor la curatenie, eu ma bucur ca am scapat de geamuri, le-am spalat saptamana trecuta.
(in caz ca nu v-ati dat seama, am limbarinta in dimineata asta, astia mici inca dorm, si pana la 11 cand iesim mai e ceva...)
_
GHIDUL MAMEI
sabinel spune:
vai, mai fetelor, ma doare burta de atata ras
Gruia, eu zic sa te decizi, ca in romania nu-i permisa poligamia (decat pe sestache, as adauga eu).
la multe, multe luni sarbatoritilor de azi!
si neata! finally!
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste