Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 4
anca81 spune:
Gagici, voi ati dat paste piticilor? M-am gandit sa incerc sa-i fac un gen de bolognese adaptat pentru ea, cu piept de pui aburit la steamer, rosii proaspete si niste busuioc. Dar ce paste sa aleg, porumb sau grau? Noi cu glutenul nu mai avem probleme, singura restrictie ma gandesc ca e oul, deci paste fara ou.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
sabinel spune:
Gruia, uite ce floricica de primavara sunt.
mama lu` Gruia, poate reusiti sa-l scoateti pe Gruia din sedinta, ca-i treaba de dragoste aici, munca mai poate sa astepte!
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_giulianna_ spune:
Neata!
Multumim pentru urari! Doamne ce repede trece timpul...
Am fost la biserica, l-am impartasit, acum doarme cumintel.
Lumi fasole congelata am luat, de la Dujardin, n-a avut nicio ata, mi-a placut foarte mult. Acum nu mai am dar tot de asta o sa iau.
Edi nu doarme pe pernuta, am una pentru el dar nu-l pun pe ea. Deocamdata e bine fara.
Anca paste nu i-am dat. Astazi o sa-i fac orez cu legume si carnita.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Gagici, voi ati dat paste piticilor? M-am gandit sa incerc sa-i fac un gen de bolognese adaptat pentru ea, cu piept de pui aburit la steamer, rosii proaspete si niste busuioc. Dar ce paste sa aleg, porumb sau grau? Noi cu glutenul nu mai avem probleme, singura restrictie ma gandesc ca e oul, deci paste fara ou. Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008) Piti mic se face mare |
'Neataaa!
Si eu m-am gandit la paste. Mie imi plac cele de la Barilla. Cu oul nu-mi fac griji ca si-asa abia ajunge prin paste.... in cantitati mici-mici si mega prelucrat. Albusul ca atare e problema, pt ca nu poate fi inca digerat (stiam eu)
Carlita, care m-a dat pe spate cand am vazut-o cum se ridica din patut. Mai e putin si-o sa-ti bata si din picior s-o ridici
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe
David Lloyd George
_giulianna_ spune:
Sabinel, Amalia e
Shhttttt sa nu vada cuscra-mea, ca mi-o iau
Ticker Edi
luminita2008 spune:
Mooooama Sabinel, ce mult imi place poza asta!! Iza, ce sa zic, imi esti simpatica foc, dar bag seama ca ai concurenta serioasa nu gluma!
Nerantula, gata sedinta aia? Ce poate fi asa de urgent...?
Giuli, multumesc!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
_giulianna_ spune:
Uram si noi multe lunite puiutilor:
Mihnea
Ana
David de Tzitziri
David de pisik4ever
Ticker Edi
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Neata! Astazi o sa-i fac orez cu legume si carnita. |
crezi ca o sa-i placa?
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
andy.p spune:
buna dimineata....multumim de cafea si pepsi
Eu aseara am avut accidenta intrat unul in noi si mi-a sters toata partea dreapta...Andy era cu mine..pana la urma tot el a facut scandal ca eu conduc agresiv,cu copil in masina..asa ca aseara am fost la politie,distractie mare..am venit acasa si in loc sa gasesc suport sotzul meu a inceput sa urle la mine ca nu sunt atenta,deci eu nu sunt de vina da el urla la mine...noah asta e,acuma s-a dus el cu masina sa vada ce poate face,cred ca si-a dat seama ca a gresit,dar eu am ramasa un pic interzisa la reactia lui
Alexia are nasul infundat asa ca azi fuug la dr sa vedem ce s-a intamplat..toata noaptea s-a foit ca nu a putut respira...sunt intr-o stare de 'milioane'
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!! nu enumar ca nu ma duce neuronul
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anca81 spune:
Laura, dulce sa treaca supararea si sa fie bine Alexia. Asa sunt barbatii astia, cand conducem intotdeauna e vina noastra indiferent ce se intampla
Giuli, cum ii faci orezul cu legume?
Mey, da' spal la geamuri intr-o veselie. Oare nu se spala singure
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare