Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
andy_galro spune:
Neatza!
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Edi, Mihnea, Anna, David de tzitziri, david de pisik4ever
wow dar ce declaratii de dragoste pe aici...si Gruia se lasa asteptat
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
_giulianna_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Corrina
crezi ca o sa-i placa? fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008 Ma fac mare www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos |
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
sabinel spune:
Laura, bine ca sunteti voi bine! masina, da-o-ncolo ca se repara.
Giulianna, Luminita, sar`na! adevarul ca toti boboceii sunt unul si unul. devorez pozele cu maxima placere!
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
luminita2008 spune:
Laura, imi pare rau pentru ca te simti asa... nu mai fii trista, masina se repara, voi sa fiti sanatosi!
Sa intri sa ne spui de Alexia, ok?
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anca81 spune:
Ana, Edi, Mihnea, David x 2
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
mamidestefan spune:
Fetelor ...printzesa mea sufera atit de tare ca a si slabit...dupa ce incepusem diversificarea mai luase si ea putin in greutate...dadea sa se apropie de 9 kg ...dar azi am cintarit-o si are 8,600kg .....
o perioada nu s-a mai atins de legume ...abia ..abia lua acolo vreo 20-30 ml....acum nici la masa de dimineata cu fructe nu prea mai maninca ...si ea devora fructele de dimineata...
de cereale nici nu vrea sa auda ...
ce face dragostea asta din fetitza mea ...sunt supi...sufar si eu alaturi de printzesa mea
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
andy_galro spune:
laura imi pare rau de reactia sotului...iti trimit un si o sa nu mai fii suparata
anca daca gasesti care sa-ti spele geamurile, spune-i sa vina si la mine
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Boo spune:
La multi ani !!!! sarbatoritilor de azi
nikolici m-a spart filmuletul cu Sasha .. e bestiala !!!!
Lili sa-ti traiasca gemenutele !!!
mamidestefan cum mai e Izabella, tot trista rau ??? sabinel chiar ca floricica e Amalia . cred si eu ca Gruia se da lovit in sedinte, cum sa alegi ????
luminita eu nu l-am pus pe perna si sincer nici nu ii vad rostul. tu de ce ai vrea ?
_giulianna_ spune:
Pai Anca pun la fiert orezul, legumele (morcov, telina, pastarnac toate rase pe razatoare) si carnea de vita. Nu le amestec, le fierb separat. Dupa ce s-au fiert le scurg si le amestec. Le subtiez cu apa in care au fiert legumele.
Cred ca o sa i le blenduiesc putin dar nu pana se fac crema. Al meu mananca si mai mare putin.
Aaaaaaaaaaaa am uitat sa va spun: azi, de ziua noastra mai avem un dintisor in total 2!!!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p buna dimineata....multumim de cafea si pepsi Eu aseara am avut accidenta intrat unul in noi si mi-a sters toata partea dreapta...Andy era cu mine..pana la urma tot el a facut scandal ca eu conduc agresiv,cu copil in masina..asa ca aseara am fost la politie,distractie mare..am venit acasa si in loc sa gasesc suport sotzul meu a inceput sa urle la mine ca nu sunt atenta,deci eu nu sunt de vina da el urla la mine...noah asta e,acuma s-a dus el cu masina sa vada ce poate face,cred ca si-a dat seama ca a gresit,dar eu am ramasa un pic interzisa la reactia lui Alexia are nasul infundat asa ca azi fuug la dr sa vedem ce s-a intamplat..toata noaptea s-a foit ca nu a putut respira...sunt intr-o stare de 'milioane' laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
bine ca voi nu ati patit nimic...asta e cel mai important..mai ales ca era si andy cu tine.. sa nu mai fii suparata pe tati...s-a speriat si el nitel..sa auda ca voi ati avut accident
si eu ma mai trezesc noaptea ca Izabella are nasul infundat...e aerul uscat in camera (noi avem termopan in toata casa)...si de aici i se trage...eu o spray-am cu putina apa de mare (Sterimar)..si era OK ...daca sunt ceva mucisori ..trebuie aspirati ..si apoi cite o pic de Ophtamesone...se rezolva nasucul...sanatate multa
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici