Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Boo
Giulianna, eu zic sa ti-i trimitem si pe-ai nostri, astia mofturosii sa faci instructie cu ei.

ma doare capul si am o gramada de treaba azi, iar eu stau la cioace pe forum.

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mai fetelor, Gruia imparte primele de Paste, are si el treburile lui...
Stati cumintele ca o sa apara el!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Neata!
La multe lunite, bobocei de 17!! ce mari ati crescut!!! sa fiti sanatosi si sa papati tot!

Laura imi pare rau pt accident, dar bine ca voi sunteti ok!! ce mai face Alexia??

Anca, e super Carla!! Se tine f bine pe picioare si e o luptatoare!!

intreba cineva de dintisori...noi, la 8 luni nu avem inca! nici nu stiu daca sunt pe vine...se vede prin gingie ca au crescut cei de jos, dar inca nu a spart...

azi vreau sa-i dau lui Razvi brocoli, ieri l-am si procurat. cum il fac??
_giulianna_, am vazut ca tu i-ai dat. cum?? (si pupici pt Editu care face 8 lunite:)

am admirat bebelushii in filmulete si pozici. sunt deliciosi!! sa nu va suparati ca nu enumar, dar imi e sa nu scap pe cineva, ca n-am mai scris de mult si sunt multicei:))

eu azi la 12 merg cu Razvi la impartasit, ca trece si pe sub masa, cica. am vrut sa ma duc ieri...dar am fost sfatuita sa merg azi, sa le fac pe toate:))
ma gandeam cum l-oi trece pe sub masa: cred ca-l pun invers si-l las pe jos, ca si asha el merge inapoi

laureta, imi pare rau ca aveti punctulete pe pielicica! dar trec ele si sa vezi joaca si papa!

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Boo
Giulianna, eu zic sa ti-i trimitem si pe-ai nostri, astia mofturosii sa faci instructie cu ei.

Da, subscriu. Doi cate doi, de manuta, incolonarea la Giuliana in fata usii!
N-ai treaba Giuliana, nu ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laura imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat.Imi dau seama ce te-ai speriat si suparat in ac timp.Eu am o vorba a mea: acum sunt suparata si ar trebui ca maine sau cel mult poimaine sa-mi treaca.Deci dc functioneaza teoria mea, cel tarziu maine iti mai trece din suparare.

boo Sasha e mascul feroce!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Clau eu i-am luat brocolli proaspat, am cumparat un buchetel.
Am pus apa sa fiarba si cand a inceput sa clocoteasca am adaugat floricelele de brocolli. Nu l-am lasat mult, mai mult pot sa zic ca l-am oparit sau l-am fiert "al dente" (nah, sa ma sparg si eu in figuri, am auzit la TeVeu ).
Prima data i-am amestecat o cantitate mica cu legumele lui obisnuite. I-a placut. Dupa care am amestecat toate legumele cu tot brocolli. The end

Ticker Edi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Boo

Da, subscriu. Doi cate doi, de manuta, incolonarea la Giuliana in fata usii!
N-ai treaba Giuliana, nu ??

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Moaaaa ce tare ar fi!
Chiar mi-ar placea sa hranesc si alti copilasi, sa vad si eu cum e cu mofturosi. Ii dau eu pe brazda pana la urma, dar sa nu-mi plangeti dupa aia ca mananca prea mult

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

boo Sasha e mascul feroce!!!

uuupppssss scuzati va rog !!!!!

Giulianna nu zice de doua ori ca pachet ti-l fac, in gasesti cu bocceluta la usa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

giuli ti-l trimit si pe al meu chiar daca suntem mai departe
claudia nici noi nu avem dinti si maine facem 8 luni

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

acum la masa ii povesteam Carlei ca este un baietel Edi care papa tot ce-i face mamica lui, ba chiar si mancare din borcanele. Asa cuminte a ascultat si a deschis gurita, a papat o banana cu un mar si branza. Asa ca Edi de Giulianna, esti muza mea si a Carlei

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput