Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Laureta , eu am incetat - sau macar incerc din rasputeri - sa nu mai citesc despre ingerasi... eu si asa stau prost cu capu'... sincer, la cate ganduri imi trec prin minte, daca mai si citesc astfel de lucruri o iau razna....

Giuli stiu ca erai in cautare de tetina ptr cereale. Ai gasit? Ca eu inca n-am gasit-o pe aia care e placul lor. Doar astea de la chicco pe care nu le-am mai gasit si pe care trebuie neaprat sa le schimb. merci.

inca ceva: fasole verde putem da bebeilor? stiu ca cineva de aici a dat, dar nu mai stiu cine....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Giuli stiu ca erai in cautare de tetina ptr cereale. Ai gasit? Ca eu inca n-am gasit-o pe aia care e placul lor. Doar astea de la chicco pe care nu le-am mai gasit si pe care trebuie neaprat sa le schimb. merci.

inca ceva: fasole verde putem da bebeilor? stiu ca cineva de aici a dat, dar nu mai stiu cine....

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Lumi sincer nici n-am mai cautat tetina. Poate maine cand m-oi duce la cumparaturi ca azi nu mai poci. Abia acum a venit desteptu' de barbata-miu
Iar referitor la fasole verde eu i-am dat. Si a papat. Fiarta impreuna cu celelalte legume.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Didi sincera sa fiu nu prea stiu ce sa-ti spun, poate sa iei un blender de mana (eu am unul, se desface in 2 bucati, fiecare de lungimea unuei furculite, ocupa putin loc), doar ca iti trebuie si un pahar inalt sa mixezi in el, legume gasesti de cumparat in vacanta(sper!!), dar iti trebuie totusi bucatarie ca sa te apuci sa gatesti
Cumnata mea nu ii da de la borcanase, asa ca nu ii da ever in afara casei, iar daca pleaca pentru o zi (de dimineata pana seara) cara dupa ei: blender, vesela (nu papa decat cu lingura preferata), scaun de masa, legume, unt etc, nu pleaca d-acasa niciodata peste noapte pentru nu mai au loc sa ia si patul de bb pe langa tot arsenalul
Ahhhh, cred ca n-a fost prea incurajator mesajul, dar sigur gasiti voi o solutie pana la vara

Mikul tocmai a papat 100 ml supa cu carne si mai vroia, i-am dat si 2 linguri de iaurt, e cam tarziu totusi pentru solide, asa-i? dar lapte ii dau pe la 10.30 ca altfel bazaie noaptea

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Lumi si eu zic ca o sa piarda oana, dar intrebam daca pierzatorul trebuie sa faca ceva anume, eu ziceam pierzatorul sa pape cot la cot cu david sau cu hunii, dupa caz, niste mancarica de pici
Abia astept sa-l bag pe Mik in cada mare, sper sa nu prinda frica de apa multa, ca va fi cam marisor

da babytza ne-ati luat beti mai putin, uhhh
sa stapaniti sanatosi caruciorul

si sotzul meu a venit tarziu, pe la 9,, mai fetelor haideti sa ne revoltam, sa mergem cu picii dupa ei, pai ce fac atat la munca

Mergi la inceput

giuli, adevarul e ca nici nu ma asteptam sa nu pape Edi fasolica... sincer, esti tare norocoasa cu un copil asa ca el!

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

CD... eu oricum pap mancarica hunilor... adica daca ramane ceva, fie si o lingurita, o pap... e tare buna, sau asa mi se pare mie, la legume mai adaug sare si gata... daca mie nu-mi place, nici lor sigur nu le place... si oricum, nu-mi place deloc sa arunc mancarea, asa ca... dar eu tot sper sa piarda Oana.

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara si de la noi!

Maia de July:

Azi am inaugurat scaunul de masa, ne place sa lovim cu jucariile in el , taaaaaare, taaaaaaaaaaaaaare
Cuscra, cristineescu: l-am luat din Cora, Chicco Polly 2 in 1, 540 Ron.

De doua zile ma confrunt cu o problema: nu mai bea laptele seara, mananca la 17 fructe +branza, pe la 19,30 incepe circul, mai vrea ceva cu lingura. In seara asta a mancat o banana+o para+ branza la 17 si la 19, 30 a mai mancat 8 linguri cereale+130 ml de apa. Lapte dupa baie, la culcare, de sila 40 ml. Se scoala la 5, 30 si linge un bibe de 260 ml. Ai vostrii cat lapte papa la culcare?

sunt pe aici, vopsesc oua

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ete ce a descoperit lenesa de mine
http://gabrielacara.blogspot.com/2009/03/maioneza-clasica-rapida.html

Luminitza

Didi ,la Inisa caram borcane cu papa congelata (facuta de mine), in frigi de mana.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

spor la vopsit feli mofturosul meu papa 210ml - 240 ml(rar) lapte seara dupa baie

Mergi la inceput

eu ma bag la , o data cu gainile... ma rog, ceva TV inainte... hunii au cazut lati...

inainte insa: feli, noi bem cam 210ml seara, in zilele bune. in cele rele, 150ml.

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput