Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Piersicutza "dance with me" cu Chayanne. E vechi filmul dar si acum il revad cu aceeasi placere

Baby_boy sanatate multa

Luminita si gogo papa lapte max 600 ml/zi adica 3 mese; 2 mese sunt inlocuite... deci tot ca voi

Ada sarbatori fericite si toate cele bune!

Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

asadar noi stam cel mai prost la capitolul lapte 300 ml pe zi, adica dimineata cam 100 si seara 200

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Mi-au bagat banii pe 2 luni!!!!
Dragutii de ei, s-au gandit ca vine Pastele si nu ma pot destrabala in voie Maine ma duc sa ii cumpar tarc

Monyca eu nu tin supa la congelator, tin doar morcov simplu(pt ca ii pun in cantitate f. mica in fiecare zi -nu ii place gustul). Pe wholesomebaby spun ca poti tine cubuletele de legume pana la 3 luni. Mie o tavita de morcovi imi ajunge cam 2 saptamani.
Mihnea nu se mai trezeste noaptea, asa ca nu te pot ajuta. Si cu sanii...sper ca se regleaza productia, ca altfel o sa faca poc tzitzi

Baby Boy imi pare rau , sper sa isi faca repede efectul antibioticul si sa va puteti bucura de sarbatori

Luminita bafta la baita

Mergem si noi la baita !

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am vazut un filmuletz superb la mamicile de Timisoara, un pui asa de frumos, un ingeras

Eu is cu bubele lui Inisu care se inmulteeeesc intruna.Dar in rest este ok n are febra papa ok ca de obicei.
Am grija mai mult acum de Bianca fiind ca urmeaza si la ea bubele si normal si nemancatul, asa ca incerc sa o fac sa pape mai bine perioada asta.

Mi au intrat si mie bani, ce bine

Ancule e superba Carla, pupam nazdravana mica

Eva
ce vionic ai tu acolo

Joy e o gogoasa Sofia, si m am amuzat teribil cum cere papa

sabinel pupam sarbatorita

giulianna eu i iau borcanase de rezerva de la Sensi Blu sau mega Image, Hipp. Ai un frumos

Jyli sa iti traiasca crestina superba

Moni eu doar am sa te pup, bebe e bine sanatos ai sa vezi

Monica ai o papacila mica. Eu tin piureul cam 3 zile in congelator.Frumoasa familie frumoase lebede

nushule pupam ierbivorul nazdravan, sa mai treci pe la noi

Gaia, sarbatori fericite!

baby boy multa sanatate la pui mic

Boo io tot zic, seringa ai incercat?

tzitziri Cd si io si io in grupul strecuratoarelor, shshshshshshshhhhhhh legumele sunt bune iamiiii

Luminitza ai reusit sa faci baie?

Am inceput mesajul asta de la ora 18

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetili

Am stat azi toata ziulica pe afara Am plecat la 1 de acasa si ne-am intors pe la 7....am papat piure de fructe afara si biscuiti ( s-a facut ca purcelul pe haine , pe carut, in par ....micutul mozolici )
Ne-am intalnit si cu frumoasa Sofia si mamica ei Joy, dar din pacate erau pe punctul de plecare, faceau papica acasa....

A venit tati lui Valentina azi in tara si ne-a vizitat in parc impreuna cu sotia si cu fratiorul cel mai mic al valentinei ( are doar 4 lunite ) E un scump piciul, abea astept maine sa facem poze in gasca
Ne-a adus caruciorul !!!!!!!!!!!!!!!!! Abea astept sa il probam maine

Bitza rosia am pus-o alaturi de legume la fiert , dar nu a papat decat 3 lingurite...am bagat repede la facut conopida cu dovlecel si pui. Aia a fost mia buna

nushulica te pupacesc si eu de nu te vezi

Giuliana e super tare PICIUL

Piersicuta pup curajoasa mica felicitari de dintzoci !!!!

Ada paste fericit !!!!!!!!!

Anca ce dulce e Carla ce frumo se ridica ea in picioruse

Nikolici relax mamico, relax.....sa iti fac o poza la carutul meu ornat cu biscuiti inmuiati in gurita ??? Te-ar linisti , crede-ma

Monica C wow , mami ce sexy ai fost la plimbarici sunteti o familie tare frumoasa

Baby boy imi pare tare rau ca aveti rosu in gat ....bine ca te-ai dus cu el. Noi ne gandeam ca daca papa bine solide nu e sigur gatul...Cat luati antibiotic ? Pupici si multa sanatate

Hmmmmmm nici mie nu mi-au intat banutii si nici nu cred sa mai intre luna asta...

Ma duc cu piciul la baita , sa spalam purcelul de biscuiti

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Fetelor, help!

Copilul meu, care altfel manaca f bine, nu vrea sa manance nimic de la borcanel. Plecam de sarbatori si tb sa ne caram cu toate steamer, robot, legume, .., dupa noi. Am fi vrut sa plecam la vara la mare cateva zile, dar asa,..Mamicilor cu copii mofturosi cred ca li se are puerila problema mea, dar zau ca daca ne vedeti bagajele (2/3 ale lui Mihai) sigur spuneti ca ne mutam.

Va urez sarbatori fericite si copii linistiti si mancaciosi!

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Piciul meu nu vrea sa se trezeasca....doarme de la 7,30....cred ca ii bag un bibe cu lapte pe la 10 si il las sa doarma

Laureta ce clip ? Inca un ingeras ??? Uf.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

asadar noi stam cel mai prost la capitolul lapte 300 ml pe zi, adica dimineata cam 100 si seara 200

Gresit !!! La capitolul asta te-am luat , sac sac sac Noi bem un singur bibe dimineata de 150- 180 ml .... Si seara ii fac lapte cu cereale , dar nu mereu papa tot , asta de cateva zile. papa doar 100 g. Deci suntem sub tine Sau ma rog, sub mikul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Babytza e vorba de Emma, Doris i a facut un clip de cand era bebe, m a marcat profund

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

yupii, am reusit si azi cu baitele singura...uf, aveam ceva emotii.

pai oana, deocamdata fac asa: ii spal pe rand, nu incap amandoi in cada mica si sunt agitati rau, iar cadita (inca nu ii spal in cada mare) sta pe cada pe doua stinghii de lemn... rezista bine cu un hun, dar cu doi... hm... la cat sunt de agitati, nu merge. in timp ce unul e la sapuneala, celalalt e fie in pat la el (asta daca nu e prea agitat), fie in scoica sau in bouncer, in baie, alaturi de noi si ne priveste cu nesat. apoi schimb. la masaj, la fel, unul e pe masa de infasat, iar fratica in pat in imediata noastra apropiere (ca trebuie sa ne vada mereu ca sa fie multumit...) fie in scoica sau in bouncer. daca ii spal intr-un moment in care nu le e nici somn si nici foame, reusesc fff bine singura. la clatit, ma ajuta dusul demult deja, am renuntat la ibric. in cada stau aproape intinsi, deci n-am nevoie decat de fix 2 manute. de Iepuras sper sa le iau doua scaunele de baie, sa stea in fundulet ca tot le place mult si atunci ii pun pe amandoi in cada mare si ii voi spala in acelasi timp. atunci sa vezi veselie...

acum am papat, suntem singurei, tati tot la munca....

CD , o sa fie incantat Mikul de noile schimbari. Cu Oana am pus pariu ca David o sa pape intr-o luna cam cat papa hunii acum (nu zic cat, ca-mi pun juma' de forum in cap...). deadline-ul e pe 5 mai. eu zic ca o sa piarda Oana. Si-mi doresc mult asta.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput