Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
laureta spune:
Feli, nu papa ca e satul. Daca papa la 5 si la 7 juma n are cum sa bea tot biberonul.Ar fi tb sa treaca macar 3 ore adica sa pape pe 10-11 sa i fie fomica. Noi n avem masuri fixe 140-180 cam asa.
Spor la vopsit oo, io am terminat.de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nocom spune:
Buna seara,
giulianna Editza este un smecheras fara pereche!! Il pupam dulce dulce!!
monica_dicutz si eu pe Daria am simtit-o la 19 saptamani dsi eram la a doua sarcina si cica ar fi trebuit s-o simt mai repede... Puiul mic e bine, o sa vezi, nu-ti mai fa atatea griji ca vin si te
. Dar daca esti cuminte..... vin si te
Ia zii, ce alegi????
Gata matza mea a terminat cu aerosolii, astazi nu i-am mai facut deloc, sper sa nu revina iar, vedem in cateva zile...
Noi de la mega mofturosi am ajuns la mega mancaciosi!!! Mananca pitica mea de ma sperie!!! Daca am scris cand nu papa trebuie sa musai sa scriu si acum, ca sa fiu corecta.... si oricum acum imi si creste inima de bucurie cand vad.. So
ora 6 - 220 ml lapte
ora 10 - 200 gr mar+ para+piersica din compot
ora 14 - 180 gr - 200 gr legume cu carne sau ou, alternativ
ora 18 - 150 gr iaurt cu 3 linguri de cereale
ora 21 - 250 ml lapte cu 2 lingurite cereale
ora 3 noaptea - 180 ml lapte
mai vroiam sa zic atatea... dar uit rau de tot....
baby boy bine macar ca stiti ce are si puteti sa-l tratati. Sper sa scape usor si repede...
Ada Paste Fericit, plimbare placuta!! PUP haiducii!!!
babytza sa ne pui si noua poze cu caruciorul!! dar nu GOL!!!
Noapte buna!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
alexa si mami spune:
'na seara gagici. Va citesc zilnic, dar cind vine timpul sa raspund mereu intervine ceva Nikoliciule esti to-ta-la! lesin de ras cind iti citesc posturile. Cand spuneai ca ne vedem? In mai? Sper ca vrei sa ne vedem
am chiar si o camera libera daca nu va place la hotel:)
alexa, cipri si mami
babytza spune:
Nocom pupam papacioasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo !!!!
Maine facem poze in parc si punem. Acum astept pe you tube un clip , ma chinui de dim sa il descarc si imi tot pica net-ul...am buba la calculator ....uf uf uf...Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
anamona spune:
July, am reusit sa vad pozele de la botez, sunt tare reusite: Maia e o frumoasa, mi-a placut foarte mult cum ati imbracat-o (si noi am avut pardesiu ), rochita de la M&S ii vine foarte bine.
Mercic ca ai pus linkul inca o data :)
aaa si ca o paranteza si noi avem un set de poze la botez facute cu obiectiv din asta telewide ne-am distrat o gramada la momentul respectiv
LE: mi-a placut si ce idee ati avut cu tortul
_giulianna_ spune:
Yupiiiiiiiiiiiiii nor'mea s-a facut fata cumintica, a terminat aerosolii, papa bineee...asa da fata frumoasa!
Te pupam!
Feli ultima masa e la 21, 210 ml lapte fara cereale. Urmatoarea la 7 dimineata, tot 210.
Laureta GabiCara (tipa al carei blog l-ai postat) face niste torturi de balesc langa ele precum fi-miu. O "stiu" de pe culinar. E super tare! Si e nevasta unui tip care joaca in "Trasniti in NATO", primul din stanga, cel chelios
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
fetelor , vorbesc cu sora mea si imi povesteste de noua contraceptie care a aparut pe piatza din occident.
Un inel de plastic care se introduce acolo ashea 3 sapt si se scoate in perioada de menstruatie.Deci un inel pe luna...mi se pare super idee, ca scapi de pastile si de uitatul lor.
Mi-a dat si un site dc vreti sa vedeti noua inovatie.
http://w ww.nuvaring.com/Consumer/index.asp
Eu am ramas impresionata!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
laureta spune:
giulianna deja am salvat situl ei la favorite, acuma sa am si timp sa fac ce e pe acolo(nevasta lui Gogoasa
)
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
felicic76 spune:
gata ouale
Multu' de raspunsuri ideea era ca acum Vlad prefera masa solida in detrimentul laptelui in conditiile in care inainte, dupa masa de la ora 17 papa la 20,30 lapte si se culca. Acum nu mai vrea lapte, vrea ceva cu lingura pe la 19,30( plange si refuza lapte sau ceai, ii este foame clar) si bineinteles ca apoi este prea satul sa mai bea si lapte. Sunt nemultumita ca ramane doar cu laptele de dimineatza
, o sa incerc sa nu-i mai dau alta papa dupa ora 17, vad eu cum
toate si noapte buna!
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami 'na seara gagici. Va citesc zilnic, dar cind vine timpul sa raspund mereu intervine ceva ![]() ![]() alexa, cipri si mami |
maiii...ma tot gandesc daca am zis ca vin la tine vreodata,,,ca nu mai stiu, am dat repede pe profil sa vad de unde esti si vazui Arges, dar sa mor daca imi aduc aminte ca am vorbit sa ne intalnim in mai.Dar daca am zis eu, ce zic aia fac...deci vin in ARGES, nu mai am de ales, mai exact unde???
![](icon_smile_big.gif)
beyyy tu faci mistoc de mine si de"euronul" lipsa???huh??
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
le: vezi ca eu vin cu catzel cu purcel si gaina dupa mine.Tu te-ai oferit ...singura
![](punk.gif)
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)