Bucurii de sept-oct 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 14
GETY spune:
Mexxa, ai rabdare mamico. Banuiesc ca mai mult tu ai stat pe langa el cand a fost operat, nu? Inconjoara-l cu multa afectiune, alintatura si dragoste cand esti langa el si sper ca o sa uite necazurile prin care a trecut.
Am vazut pozici cu Daria, Cosminutza si Mitzu.
Ce palariuta cocheta purta Daria! Mi-a placut la nebunie!
Cosminutza seamana cu mami, ba cu tati... Inca nu m-am decis.
Yoanna, voi ati fost in judetul Iasi sau in orasul Iasi? V-a priit aerul curat, s-a vazut!
Xandrutza, ca ai postat retetele Sephorei.
Si-mi pare rau ca Sephora nu ne mai scrie. Mai scrisese si o reteta cu lasagna. Sau mi-a trimis-o pe mess?
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Maria a dormit rau azi noapte. Toata ziua nici nu ziceai ca avea un pic de febra, dar cum s-a lasat intunericu' cum a inceput sa i se coloreze obrajii rosii si sa-i sticleasca ochisorii din cauza de febra mare. I-am dat tratament in continuare si un intrarectal. Si Desitine ca ardea ca o sobita pe la 12 noaptea.
Azi dimineata iarasi... Cand i-am luat temperatura, 36 cu 7. Pe la 10-11 tot n-avea febra, dar i-au administrat doza de medicament.
Sper la noapte sa fie mai bine ca noaptea trecuta. O astept sa vina acasa, ca inca nu mi-a adus-o tata acasa.
Flavia, e minunat ca poate sta mama ta cu Bogdan al tau. Eu stiu cum se comporta Maria cand sta la tatal meu: mai mult sta pe afara, decat in casa.
Asa creste Maria Diana
eunice78 spune:
Gety, multa sanatate Mariei!
Yoanna, . Chiar ca nu e mare filosofie, dar dupa zugravaela o zi intreaga m-au durut toti muschii. Insa a meritat mai ales ca am facut totul in jumatate de zi. Cu zugravii mi-ar fi luat mult mai mult.
Andreea, zic si eu ca Gety, rabdare, o sa isi revina. Cred ca e greu..dar o sa isi revina. Multa sanatate!
Baietzii mei
yoannamarie spune:
Am revenit...Putin...putzin...
Sotul e la "munci"...Mitzu, inca mai doarme si eu ma plictisesc...Caci, azi e si sarbatoare si nu am cum sa mai fac treaba prin casa!
Sa va spun ca la Bacau a inceput sa ploua.... cu simt de raspundere? Ploua cu niste picaturi mari, dese si furioase! Ce mai..."toarna cu galeata"!...
Ma repet....de nervi....Nici o speranta de iesit la aer in weekend... ....
Elenia, mercic pentru raspuns! Da...cunosc regulile cititului in limba spaniola... Castiia de la Mancha, Siudad Real, Albasete etc... In Albacete am rude si cunostinte....E oarecum aproape de tine...caci mai am prieteni si in Zaragoza...dar e departe...
Interesanta rulada "PIZZA"...Cred si eu ca a fost grozava...Cum altfel?
Andreea, imi pare rau pentru reactiile lui Sebicu vis-a-vis de tine ! E inca speriat dragutul...e si normal...la cate a indurat puiutul! Cu siguranta, rabdarea si dragostea ta si a lui, va vor ajuta sa reconstruiti relatia mama-fiu. Sunt convinsa! Pana la urma...mama e mama! Si el simte asta, dar...acum e putin dezorientat, mititelul!
Cat ma bucur ca lucrurile merg spre bine, si starea de sanatate a strumfului este buna! Doamne ajuta!
Mercic pentru ca ne-ai vizionat pozele!
Gety, multa sanatate Mariei! Offff!!! Ce ti-e si cu bolile astea! Multa sanatate inca o data!
Noi am fost in judetul Iasi, Tg.Frumos, Razboieni sau Ion Neculce, mai nou, parca...N-am notat toata denumirea pentru ca era prea mult de scris (paradoxal...la cat de mult scriu eu....)...Si noi cand plecam intr-acolo spunem: "Plecam la Targu' sau Iasi"... Si nu puteam nota doar Targu' ca nu se intelegea nimic...De asta am ramas cu Iasiul! Intr-adevar, mai sunt cativa km pana la Iasi...dar macar suntem in judet....
Mercic pentru vizionare!
Eunice, antrenament iti trebuie tie, mama, antrenament... ia apuca-te si de restul casei si sa vezi cum dispare febra musculara...
Da'...ai fost fetita inteligenta! Te-ai orientat! adevarul e ca, in ziua de azi, si mai ales cu criza asta...trebuie facute economii la orice! Atat la bani cat si la timp!
Ma gandesc sa ma apuc si eu de varuit! Caci peretii mei arata mai ceva ca la muzeul Culturii!!!! O chinuie rau de tot talentul pe fiica-mea, si majoritatea peretilor sunt "tratati" cu operele ei... Sotul meu a terminat Liceul de Arta..sectia pictura...si, imi spune sa las copilul sa se desfasoare...sa nu-i tai elanul pictoricesc...
Dar cand am sa-i propun sa varuim chiar noi...sa-i vad atunci...elanul... Si asta se va intampla cat de curand...ca tot am amanat...si...nu se mai poate!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Seara buna.
GETYsi noi ne contrazicem la faza "cu cine seamana". Asa ca stai linistita.
Maria sa se faca repede bine.
Yoana si pe mine ma streseaza rau vremea asta. Nu mai vine varaaaaaaaa.
Ouale le-am facut chiar cum scria pe plic si nu au fost albe pt ca erau de la tara. Am una din cartile lui Jamie, dar nu stiu sa-ti spun exact acum titlul. Daca reusesc promit mai tarziu . Iar praji a fost foarte apreciata. Eu initial o facusem mai mult pt mine eu sunt cu ciocolata...iar pe cea cu fructe pt tati si Cosmi, dar surpriza a papat si tati la greu.
Eunice multumesc pt sfaturile legate de foi.Sa sti ca si pe mine m-au mai apucat " excese din astea " cu zugraveala asa ca stai linistita nu esti singura.
Andreea cu tine am vb pe mess.
Lilico cum te mai simti ??? Ti-a trecut raceala macar asa un pic.
Lexi
Roxana uite asta seara am facut niste Tagliatelle - Barilla...nu stiu de ce dar eu doar de la ei cumpar tot ce inseamna paste, mi se pare mie sau chiar au alt gust nu stiu. Deci am facut aceste paste fierte iar dupa ce le-am scurs le-am pus putin unt si mult patrunjel verde tocat marunt. Am mancat cu Cosmi un castron intreg fara carnita cu toate ca aveam ceva pregatit. Ea renunta la tot ce inseamna carne ( cu toate ca e carnivora ) pt paste.
Adriana foarte frumoase pozele cu voi de la bunici, dar mi-au placut comentariile si daca nu te superi o sa copiez aici din " perlutele lui Dudu " scrise de tine pe site pt ca ultima m-a distrat tare
" Mami: "Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?"
Dudu: "In locul lui tati"
Mami: "Cum adica in locul lui tati?"
Dudu: "La volan!" "
Super haios
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Monique_new spune:
Yoana ...cartea se numeste "Sa gatim cu Jamie" - Cum sa devii un bucatar mai bun. Stiu ca mai sunt 2 ..ceva cu Italia o are Lilina din cate imi amintesc si inca una.
Pt ALINA reteta de GOGOSI - Jamie. Eu altele nu stiu sa fac dar astea mi s-au parut bune.
- un pachet (7 gr) drojdie uscata
- 70 gr zahar
- 500 gr faina
- 315 ml lapte
- 80 gr unt
- coaja rasa de la o lamaie si de la o portocala
Daca vrei si zahar aromat prin care sa " tavalesti " gogosile la final:
- 100 gr zahar
- 1 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita nucsoara
- 1/2 lingurita enibahar
- coaja rasa de la o portocala si o lamaie
- baton vanilie
Faci aluatul din ce am scris in prima parte si il lasi la crescut 1 ora acoperit cu un servet. Intinzi o foaie cam de 1 cm grosime si decupezi cu un pahar sau o forma rotunda vre-o 25 de cerculete. Le pui pe o tava acoperite si le mai lasi la crescut 45 minute. La final le faci ...spune el " un orificiu in centrul fiecaruia cu un betisor" Eu am folosit o sticla de apa plata si cu gatul sticlei am facut ce spunea el. Dupa care le prajesti, le scoti pe un servet de hartie si daca vrei le pui zaharul aromat daca nu zahar pudra. Eu am facut ambele variante aproximativ - pt ca nu am pus enibahar.
Pofta buna. Sper sa iti placa.
1 Anisor2 Anisori
Monique_new spune:
Mai aveam ceva de spus ....
Yoana noi anul trecut am zugravit si sti ce a facut Cosmi pe peretiIntr-o zi cand am venit de la serviciu era jumatate dintr-un perete de la ea din camera "mazgalit" ca altfel nu pot sa spun cu un creion din ala cerat marooooooo. Crede-ma ca am spalat peretele cu Cif, ca in rest nu iesea cu nimic . Avum peretii de la ea din camera sunt vernil cu pete albe din loc in loc pt ca inchipuie-ti ca s-a mai intamplat si in alte locuri dar mai putin. Asa ca draga mea nu esti singura cu "copil talentat" la mazgalit peretii.
Am uitat sa va povestesc ce a facut cu acuarelele .....s-a fardat. A pictat ea ce a pictat si si-a adus aminte cum se fardeaza mami banuiesc. Eu nu am vazut decat pozele...pt ca ea s-a desfasurat cu tati acasa....va dati seama.
1 Anisor2 Anisori
eleņia spune:
mei fetelor voi va plangeti?sa o fi auzit pe maicamea cum imi poestea in iarna asta ca Darius in fiecare zi mai mazgalea un perete,ba o usa si nu asa un pic cu mult elan si voie buna cu pixul si cu carioci,creioanele colorate nu sunt bune.
Mexxa te inteleg prin ce treci si eu stiu ca esti o mamica puternica si peste putin timp ne vei povesi cum Sebicu va fi fericit sa iasa cu tine la plimbare si nu se va mai gandi ca il duci la injectii si ca va dori sa stai langa el
Cosmi cea cocheta a facut si ea ce a vazut la mami,dar ea barem e fetita al meu e baiat si trebuie sa ascund de el tot ce inseamna farduri si rujuri ca prapad face cand le prinde,chiar astazi mia furat rujul si s-a rujat si el un pic
il intreb tu esti fetita ca sa te rujezi?
el spune:nu nu cunt tetitza,to obesc mami(nu sunt fetitza,te iubesc mami)
asta cu te iubesc mami e ca sa nu il cert si vine si se intinde sa ma pupe
Monique_new spune:
Neata. Haideti la .
Vai ce vreme in weekendul asta
1 Anisor2 Anisori
mexxa spune:
Neata...
Monique pentru .
Fetelor spor la zugravit....
, mamica de Sebastian-Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala
si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor
si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,
cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau
si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra
rugaciune pentru copii bolnavi, stinge-le focul
ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul
durerii, intru marirea Ta.
Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele,Hristoase
Dumnezeule si Tie marire inaltam
in vecii vecilor.
Amin.