Pepenasi de iul-aug08 (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si eu sunt fan paine...di aia alba, rumena, calda, moale si pufoasa da' ei nu-i dau capri la intalneala luam o paine in 2, de fapt in 3

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

PS: biscuitii de bb nu au acelasi succes , ca ii dau si de aia.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la mine biscuitii mai merg

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

dar maria nu sta fara mine!!!si e jale!!

apropo merse Maria 2 zile in toata splendoarea ei de-mi venea sa o mananc si a 3a zi nu a mai vrut,doar dc simte degetul meu in mana stanga,in dreapta nu vrea,o ia la fuga si nu o tzin sa mearga doar sa simta ea..cum fac sa-si recapete increderea...ca ea vrea sa mearga si juma din zi sunt pe post de deget

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Eu am tot incercat sa ii dau Aidei si cate putin din ciorba/mancarea pe care o mancam noi, inainte sa punem sare, dar fara succes. Pana acum nu a vrut sa manance decat piureul ei cu de toate blenduite acolo . Mie nu imi convine pt ca nu prea are varietate. E drept ca ii pun fel de fel in mancarea ei, dar parca prea mananca acelasi lucru in fiecare zi.
Cu painea: eu nu prea consum paine pt ca mi se pare ca diminueaza gustul mancarii, prefer fara . Dar Aidei i-am mai dat uneori sa rontaie o coaja de paine ca sa stea in scaunelul ei cat timp mancam noi, si ii face placere. O incanta mai mult painea decat biscuitii.
Oricum deja vrea sa devina manechina: are 8kg si 73cm la cele 9 luni jumate.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele! Am nevoie urgent de niste , multa, multa! Domnisoara mea cred ca e chinuita de un dintisor, de fapt il vad acolo sub gingie, dar nu mai iese odata ca se linisteasca si ea! Ieri toata ziua a fost miorlaita de m-a capiat! Noaptea trecuta a stat mai mult treaza! A dormit adunat vreo 5 ore...ea...eu mult mai putin Nu a mai stat de mult asa treaza, am culcat-o la 9, era obosita, dar la 11 jumate era fresh, plina de energie si fara nici un chef de somn. I-am pus un supo cu paracetamol, in ideea in care se mai linisteste si durerea de dinti (daca asta o fi) si ca o sa doarma. Dar abia dupa ora 2 s-a lasat adormita, timp in care am tot incercat cu leganatul in brate, pe picioare, orice...nimic nu a functionat...Intr-un final a cedat, dar numai pana la ora 5, cand iar s-a trezit...am reusit s-o pacalesc la somn, dar la 6 si 20 gata, s-a hotarat ea ca a dormit destul...imi venea sa ma arunc pe geam...l-am trimis pe sot si am reusit de am mai dormit pana la 8
Azi dimineata primul lucru - am cercetat gingia, pauza, nu a iesit, daca si la noapte e asa eu imi iau campii

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza.Azi dau eu

Pe mine m-a speriat putin bunica lui sorin(aka sotul),ca eu o laudam pe timea ca ce bine merge in 4 labute,si ea ca vai ai grija ca daca se obisnuieste in 4 labe,o sa se ridice mai greu...o fi drept?Ea se ridica frumos pe langa toata mobila,merge daca o tin de manute,dar prin casa mai mult in 4 labe se deplaseaza,si o face intr-un ritm destul de alert deja.

Xeno,eu vreau s-o vad pe Maria in toata splendoarea ei,cum emrgea singurica ,sper ca ai filmat-o!

La faza cu mancarurile,si eu pana la un moment dat le faceam toate dupa carte,acuma in schimb m-am mai relaxat.Ii dau paine s-o molfaie,mancarea o fierb la un loc toata.Deja i-am data mancare condimentata(cu simt)
Asta cu fiertul carnii de pui separat am auzit-o si eu.Mai stiu ca daca pui mana pe carne cruda de pui trebuie sa te speli pe mana inainte sa umblii la altceva...dar la fel cum spunea xena,si eu am crescut cu pui fiert la un loc cu legumele,si n-am patit nimic.Pana acuma pentru timi ii fierbeam la abur puiul,apoi mixam la un loc cu legumele.Mno in cazul asta ce se intampla cu bacteriile acelea?raman in abur?sau raman in pui?

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Anna sa stii ca pe timi a chinuit-o cam 3 saptamani gingia .Sper din suflet sa nu fie cazul si la voi,ca e jale.Timi nici nu manca.Cu 2 zile inainte sa sparga gingia a inceput sa fie mai cuminte si sa si pape cate ceva.

Fug la cereale...tot de orez cu 3 fructe,altceva nu serveste majestatea sa

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Kimmy eu cred ca faza cu 4 labe are un sambure de adevar,Maria sta in 4 labe de la 5 luni jumate si merge cam de la 6 si uite ca abia la 9 luni jumate a facut primii pasi singura si acu nici nu mai vrea ca ei ii e comod in 4 labe,e sigur si ajunge la orice destinatie ,ca dc nu se punea in 4 labe probabil ca era mai interesata de mersul biped,dar acum ma gandesc la SUN,ca Thea a mers in 4 labe si imediat a plecat in picioare..asha ca la mine e motiv de comoditate acest mers patruped si clar ii e frica sa-si dea drumul singura,cum o fi dobandit frica asta nu-mi pot imagina ca nu a cazut in alea 2 zile sau poate a cazut si s-a speriat

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza! Scurt doar sa urez pepenashii....

Miruna de dia_filipas, Alex de laremi, Eevi Klaara de Yael, Leia Maria de mihamiha,Andreea Maria de dma2007

Sa ne traiti , sa cresteti mari si sanatosi!

Darius de Camy

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput