Pepenasi de iul-aug08 (109)
Raspunsuri - Pagina 5
dana81 spune:
Buna!!
Cu fiertul carnii..eu o fierb separat pt bb pt ca pun la conge pt mai multe zile, pentru noi nu
Cu painea..eu nu sunt fan paine am ani buni de cand nu mananc si daca e neaparat nevoie iau paine neagra, asa ca bebe nu cred ca va vedea prea curand painea doar pt ca maica sa are un mega pitic
Clara se deplaseaza in 4 labe dar mai mult ii place cocotata in picioare dar ii e frica sa faca pasi, se lasa jos, in schimb exerseaza statul in picioare nesprijinita...eu nu ma agit deloc o las in ritmul ei.
Ma duc sa ma uit la poze
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Didi81 spune:
Mai, cu mersul... Aida alearga de-a buselea, se ridica pe mobila, si cam atat. Merge in picioare doar tinuta de manute, si asta o face pe varfuri si inclinata in fata. Nu ma agit deloc ca nu merge singura in picioare la 9 luni si nu o sa mearga nici la 10. Ca doar cand o fi mare nu o sa o intrebe nimeni de la cate luni a mers singura
. Eu cica am mers in picioare de la un an, pt ca imi era mult prea comod sa merg de-a buselea
. Asa, si?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
maitreyi spune:
neata 
la multe lunite bebeilor de 15! sa cresteti mari, voiosi, voinici 
darius

am pus pozici pe picasa...daca vreti sa ne ajutati sa alegem una dintre ele pt felicitarea de Paste 
vazut maria harnicuta si cu niste super ghetute 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
KATALINA - Fi-mea a' mare e in august 2003 ![]()
NARCI - fu' bun ha? Brava!
MAITREYI - nu mai canta domne, nu te lua sa fantana
Mie mi se pare mai kitchoasa ailalta de seamana cu o stea de David... Da' bancile sunt multe si frumoase, ocuri de joaca, verdeata e ingrijita zilnic, iarba udata, tunsa.... Rar vezi in Ro atata zel...
PS _ Bai, sa imi zici cum te cheama, ca nu o sa te strig Maitreyi prin parc
XENA - what's za token??
Cu ciorba, you go girl
La mine, depinde de carne. Daca o vaz eu ca tre' fiarta mai mult, o bag la inaintare, ca doar nu o sa pun morcovii tot atata timp ca sa se faca terci de atata fiert... Daca nu, le bag impreuna, depinde. Sare... eu m-am obisnuit sa fac mancarea cu putina sare, ai mei ai interdictie amandoi la sare (tensiuni, alea alea...) si asa m-am obisnit. Si cine mai vrea, mai pune in farfurie. Iar Erikai ii dau din oala initiala.
Deci la restaurant se face fix invers, fierbe intai leguma si apoi carnurile ![]()
Si cu fiertu' separat... asta fu' discutia, ca sa fierbem separat. Aia cu aruncatul apei a aparut ulterior, dupa o juma' de zi de dezbateri ![]()
Da' eu tot nu arunc apa ![]()
CAPRI
Er refuza cu obstinenta sa se aseze pe oala. NU indoaie genunchii domle si impinge burta la inaintare. Motiv pentru care nici nu am mai incercat si nici nu cred ca mai incerc in curand...
Cu painea e si la noi la fel
MAI-3 > Ahaaaaaa, ACU' zici ca n-arunci zeama soro??? 
XENA - ai vrea tu ca painea din comert sa aiba ou!
Aia din comert nu sunt sigura daca are faina, daramite ou! Ieri am luat si noi o paine, ca nu avea sa ii dea restul lui sotul meu, si a luat o paine... Frateeee uitasem cum e, zici ca e de cauciuc, intinzi cu dintii de ea si nu se rupe! 
KIM - termina domne cu prostiile! O sa mearga foarte bine, indiferent de cat va misuna in patru labe.
Cu bacteriile alea, eu cre' ca moare anyway! Cum sa nu moare ele, daca le coci de le ia dracii??
XENA - la tine, Maria a stat devreme in patru labute. Ce, vroiai sa mearga la 6 luni? N-are legatura cat a stat in patru labute, ci cat s-a dezvoltat pana s-a ridicat in picioare, eu asa zic...
DANA - la fel si la noi... Bace un break dance in picioare de numa'! In 4 labute, mai putin. Dar in picioare, se ridica, isi cauta echilibrul, da drumul la manute si zambeste cu toti dintii la vedere, incantata de reusita. Si cand zambeste mai tare, poc in fund!
DIDI - Eliza a mers tot la un an, si majoritatea bebelusilor merg la un an. Cei care merg la 9-10 luni sau la un an juma' sunt exceptiile, pur si simplu au ei alte prioritati
Da' media de mers e pe la un an, si nu e nici o grozavie sa mearga mai devreme, la fel cum nu e nici o rusine sa mearga mai tarziu
maitreyi spune:
ankule scrie gios la semnatura ca lumea ma striga ana-maria
nu ma reprezinta numele asta da' e al meu si altul n-am (ti-l zic face2face pi ala di familie ca ala mi se potriveste mai bini
)
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dr_anca spune:
La multi ani pentru pepenasii nascuti in zi de 14 si 15
Mai ales pentru Daria de kamelya care nu uita sa felicite pepenasii in fiecare zi 
Pai la noi cu fiertul e dupa cum am eu chef. Daca e prea tulbure apa si cu multa spuma arunc prima apa.
Am trimis mesajul din greseala deci editez.
Asta cand e bebe cuminte si nu e prea flamanda deci am eu timp de chestii din astea![]()
Alta faza cu sarea este ca efectul ei e cumulativ in timpul vietii, noi fiind o natie care consuma f multa sare la varsta a treia dam in hipertensiune. Bine nu pui prea multa sare in mancare dar folosesti condimentele aste de pe piata care au sare Slava Domnului + muraturi, conserve de tot felul, salamuri de fapt tot felul de mezeluri, pana si painea din comert are o tona etc.
Dar si la noi bebe mananca cu putina sare ca altfel nu vrea.
pe toata lumea trimit ca ma lasa bateria!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
katalyna spune:
pai las-o ca o sa mearga ea, nu e bine sa-i fortam ca dupaia le ia o luna sa isi recapete increderea.
am sunat la astia cu indemnizatia si suntem programati la plata in mai, iar suma e ok
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
irolf1 spune:
Nu stiu daca mersul in 4 labe are legatura cu mersul in picioare, un lucru e sigur se deplaseaza mult mai usor asa. Alex a mers singur la fix un an, Andreea cred ca o sa mearga mai repede si daca nu asta e. Legat de curaj sa pove ceva despre Alex, el cand era mai micut nu cobora treptele incet ci alerga, alternand picioarele, nu ii era frica deloc. De ceva vreme a inceput sa constientizeze si am ramas masca cand mi-a cerut mana sa coboare si nu mai folosea decat acelasi picior
asa ca acum ducem munca de lamurire
adica el coboara si eu stau cu gura pe el sa schimbe piciorusele. Incet-incet vad ca incepe sa capete incredere din nou.
paine eu i-am dat cateva frmituri si i-am cred ca de vreo 3 ori pana acum si in supa, vad va nu are nimic, dar nu o sa fac abuz.
oricum inainte de a incepe diversificarea ea a gustat din budinca de cioco a lui alex, erau amandoi in camera, eu in bucatarie si cand m-am dus sa vad ce fac ea era manjita la gura cu ciocolata
raspunsul a fost ca i-a dat pt ca-i era pofta
katalyna spune:
eu zic ca e mai important sa manance sanatos decat variat, nu ca noi n-am manca santos, dar ei sunt in formare si sigur nu stiu ca mancarea trebuie sa aiba sare, care oricum nu e buna pentru ei. uneori si pe mine ma mai apuca chestia asta cu diversificatul ca inafara de branza calcica cu fructe, piureul de legume cu carne sau ou si iaurt cu cereale nu-i dau nimic altceva, dar ma calmez repede, are ea timp sa manance si altele toata viata.
katalyna spune:
david fiind mai mare mai intelege ca nu e voie sa-i dea lu bebe ca n-are dinti
sper ca atunci cand o avea dinti sa nu sara cu kindere pe ea.