Pepenasi de iul-aug08 (109)
Raspunsuri - Pagina 6
katalyna spune:
hai ca raspund eu in locul ei, token-u e un dispozitiv mic din plastic care genereaza neshte coduri cu ajutorul carora poti intra in contul tau din banca si vezi daca ti-au intrat neste indemnizatii
sau poti face plati direct pe internet
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
ankalaura spune:
Aaa, de tokenul ala zicea... Credeam ca e o smecherie cu internetul nostru, cu pepenimea... Token de-ala am si eu, desi, de la banca ailalta m-am obisnuit sa ii zic digipass... ![]()
kamelya spune:

LA MULTE LUNITE PEPENASILOR NASCUTI IN ZI DE 15
si o
ptr DARIUS
dimineata am fost de am impartasit-o pe Daria
paine i-am dat Dariei de vro 2 ori sa o molfoleasca...eu nu pot sa mananc fara paine
Daria se ridica in 4 labe si cade la loc be burta...nu da semne ca ar lua-o prea curand de-a busilea...am stimulat-o cu telecomanda, telefon nimik...merge in premergator sau daca o tin eu de manute facem ture prin casa
...daca stau jos cu ea in brate se prinde de degetele mele si se da jos sa mearga
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
flo1980 spune:
Anka eu vreau parerea despre cozonacelul floare, din astia fac si eu dar fara caramel, fac unul cu cacao si unul cu branza, zahar si ou, pe post de pasca ![]()
Am mai facut de craciun si a fost foarte gustos, nu mai zic de aspect 
Cu zama de pui io' tot nu o arunc, ca nu mai are gust dup-aia ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Serenity90 spune:
Heloo!
Eu i-am dat painica inmuiata in ciorbita facuta de mama de care papam noi oamenii mari, dar numai din cea de pui, deci nu in fiecare zi i-am dat, dar ii place la nebunie...si cu painea eu nu ma prostesc de acum, k nu se pune problema k e prea gras sau mai stiu io ce! Daca papa painica la masa, la ore fixe de 3 ori pe zi nu are nimic, de parca maicamea pe mine ma crescut altfel, mi-a dat si lapte de vaca pana 1 an si nu am nimic, cu cgluten-fara gluten..astea inainte erau cumva? si iauite cata po****tia are romania...unele chestii mii se par prostesti si doar mofturi! Si eu ii fierb carnita in zama unde fierb si legumele si no arunc..dupa ce ca are un gust naspa (adik deloc) mai arunc si aroma aia de pui...
ankalaura spune:
FLO - cand vrei sa il faci pe domnul cozonac? Il faci cu reteta de la linkul pus de Iriss, de la blogul Gabrielei? Ca poti sa faci cozonac trandafir cu orice fel de aluat de cozonac. La reteta Gabrielei, tot shpilul e glazura aia de zahar, care pe cuvant ca e dementiala, eu de-acuma numai pe asta il fac la ocazii mai speciale sau musafiri, iar pe ala fara glazura il pastrez pentru pachetul de la gradinita si scarbici...
Revin mnai pe seara cu povestirea, ca n-am acuma timp.
Oricum, e rapid... Aseara m-am apucat la ora 7 de el si pana la 10 juma' aveam gata si cozonacul si trei tavi cu cornuri dintr-un aluat cu totul diferit...
Si mai am o reteta super de tort cu portocale daca doriti si daca poftiti (o sa ii caut si lui poza diseara) e si gustos, racoros, usurel, si super aspectuos. Se face cu o zi inainte de eveniment ca e cu niste gelatina si tre' sa se intepeneasca la rece.
Eu prefer torturile cu fructe celor cu creme si bezele...
ankalaura spune:
Mai MAI-3 -ule... Eu credeam ca te cheama Iepuras Coconas 
Sa nu ziceti ca m-am dilit ![]()
Gini75 spune:
Iriss, anka, unde gasesc reteta de cozonac cu glazura de zahar? La reteta asta aveati observatii?
Caprioara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi neata ![]() am pus pozici pe picasa...daca vreti sa ne ajutati sa alegem una dintre ele pt felicitarea de Paste ![]() |
Io zic aia cu "aaa...nu e cu surpriza mami?" sau aia cu "scot limba la fotograf"
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate