Pepenasi de iul-aug08 (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu ma, de iaurt era vorba, da' nu mai siu care era argumentu'
Mon, de ce duci fata la bazin? Adica de ce "trebe"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu mai Vicki ca tocma aia era discutia, ca vietatile alea sunt esentiale pentru imunitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Flori, La multi ani!Sa-ti dea DD numai clipe senine alaturi de familia ta minunata!

La multe lunite pepenasilor nascuti pe 17!

Iriss, .

Pica, dementiale pozele !

Mi-a venit azi decizia cu 85% din Hambarului. Confirm ca se calculeaza iunie 2008 de 2 ori (eu am nascut in iulie), ceea ce pe mine m-a avantajat ca luasem prima de conced . Si azi mi-am luat si extrasul de cont de la banca si cica mi-au intrat banii de pe 15 aprilie.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Profit de faptul ca ai mei dorm,sa intru putin sa vad ce mai faceti
De maine probabil nu o sa intru nici eu,plecam la Bistrita,apoi prin alte zone,la neamuri,asa ca va urez de pe acuma Paste Fericit,sa aveti parte de o sarbatoare frumoasa,luminoasa,plina de pace in suflete,alaturi de familiile voastre.Sa ne revedem mai buni,mai iubitori,mai iertatori

Eu ii dau iaurt de la 7 luni,poate putin mai tarziu,cumparat din comert,de la Natura.De cand am descoperit folosesc numai produsele lor,chiar si smantana,sau fagaras.Timi nu vrea sa pape fagarasul.Dar e drept ca ea manca inca rau,si destul de monoton sa zic asa.Azi am reusit performanta de a-i da cerelale diferite,vreo 100-150 gr.La pranz a papat putina supa de galuste si vreo 100 gr iaurt si la 5 o para,un mar si un danonino.Deci azi super bine

Va las,sa termin bagajele

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Fetelor, am intrat sa va urez un paste fericit alaturi de familiile voastre...
Lumina sa intre in casele si in inimile voastre!

Anaxena... cred ca o sa vb pe mess...acum sunt intr-o mare graba

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

La Multi Ani Flori cu multa fericire alaturi de cei dragi!

Fetele cum se chemau pastilele pentru oprirea lactatiei? Va rog mult sa-mi raspundeti.

Sarbatori fericite fetelor care pleaca si sa va aduca iepurasul ce doriti.

Multumesc de raspunsuri
Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

BOBITAMICA chiar ma intrebam ce e cu voi ca nu ne-am mai intalnit zilele astea , bine ca este apropape de final cu rubeola.Da a fost misto ca am plecvat singuri.Sa stii ca exista chestie din aia antemergator si de la fisher price, noi am dat acolo 30 euro, cam mult dar la noi costa si mai mult.
CONTROL DE 9 LUNI 78.5 cm si 9700 g, in rest este ok. Mi-a spus ca nu am de ce sa ii dau paine, a spus sa ii dau pediavit D in loc de vigantol, a verificat-o la mers , la stat in fundulet.A fost distractiv cu doc azi ca la noi vine acasa si s-a transformat totul in joaca , mergea, ii facea pa cu mana de cand a intrat pe usa.
Eu am terminat treaba , am fost la biserica cu ea sa trecem pe sub masa si acum dupa 3 ore am ajuns acasa.
Am reusit sa jung si la cosmetica ,le-am rezolvat pe toate.
Noi o sa fim prin vizite zilele astea asa ca :
VA UREZ DE ACUM
PASTE FERICIT CU PACE SI LUMINA IN SUFLETE SI MULTA SANATATE

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Incerc sa pun poze cu denisa si cu un iepuras , le-am facut la tara la bunicii sotului , nu a fost prea incantata, mai incantata este de pisici, dar cum nu avem se uita doar afara dupa ele si normal ca e topita imediat ce vede un catel tipa dupa el.

Mergi la inceput

Gata am reusit sa pun pozele cu iepurasul.
PICA am vazut pozele minunate sunteti o familie frumoasa, cred e foarte frumos la Paris acum, savurati pe indelete totul si noi am fost in luna de miere , eeeeeeeeee ce vremuri, acum nu mai plecam decat cu Denisa ca nu vreau sa o las asa mult singura, asta e un pitic de al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ralu, Dostinex se cheama.

Mergi la inceput