Pepenasi de iul-aug08 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralu79 La Multi Ani Flori cu multa fericire alaturi de cei dragi! ![]() ![]() Fetele cum se chemau pastilele pentru oprirea lactatiei? Va rog mult sa-mi raspundeti. Sarbatori fericite fetelor care pleaca si sa va aduca iepurasul ce doriti. Multumesc de raspunsuri Pupicei tuturor Ralu mamica Mirunicimii Sale iubite (18.07.2008) |
DOSTINEX SAU BROMCRIPTINA dar nu stiu cum trebuie sa le iei mai bine intreaba medicul sau macar la farmacie.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
ankalaura spune:
Si eu vroiam sa intreb de oprirea lactatiei... V-am mai zis eu ca dupa Eliza nu mi s-a oprit nimic pana la Erika, si astfel a aparut colostrul pe la 2 luni deja...
Acuma ziceam sa nu iau pastile, ca trebuie sa dispara singura lactatia, dar vad ca nu.
INTREBARE 1 - mai e vreuna printre voi care sa nu mai alapteze DELOC in ultimele 5 luni, si totusi sa nu fi disparut de tot lactatia? La mine, daca presez sfarcul, tasneste nene inca...
DRUM BUN tuturor care se pregatesc de plecare!
Si SARBATORI FERICITE!
Eu fac ordine la Eliza in jucarii, DOAMNE CATE SUNT!!! Am pus deoparte o punga in care separ ce am de dat.
INTREBARE 2 - Aveti stiinta de vreo familie mai amarata, eventual cu copii? Vreau sa sortez si haine, am o gramada pe care nu le mai purtam, eu am multe rochii care nu ma vor mai incapea niciodata, le dau, nu le mai tin! Nu sunt vechi, unele zici ca sunt nou noute, apoi plovere multe pe care Ovidiu nu le mai imbraca, blugi... La fel, arata ca noi. Mentionez ca sunt pentru oameni slabi. Nu as vrea sa le scot sza le ia tiganii, noi nu avem cui sa le dam.
Serenity90 spune:
Anka am eu o prietena la tara mai mare cu 3 ani decat mine...are un bebe de 1 an si o luna si il creste singurica...barbati-su a lasato si a fugit cu preoteasa in spania...
daca vrei sa o ajuti..
eu i-am mai dus...una alta, dar nici eu nu ma scald in banuti 

kamelya spune:
noi maine plecam din Bucuresti asa ca va urez de azi:
FERICIT !!! SARBATORI SENINE SI MULTA PACE IN SUFLET !!!
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
bobitamica spune:
KATALYNA...sectia de kineto este in spatele spitaluilui. Cum mergi spre parcul tineretului ,nu intri pe intrarea principala..mai mergi si cum se termina gardul spit. se face o strada la stanga. Mergi aprox 50 m. Si e o poarta pe stanga. Acolo este sectia de kineto.
Ce dr. idioata ai si tu...a mea nu e chiar asa...dar e nesimtita...nu pot sa spun ca e chiar pe dinafara...bine noi nici nu am avut probleme mari...In 9 luni Irina nu a fost niciodata racita....nu a luat nici un medicament...decat niste supozitoare cu paracetamol cand avea muci in nas.
DARA...sunt scumpe la fischer price...le stiu,dar nu ma indur sa dau atatia bani...
IAURT..eu ii dau de la 7 luni jumate si ii place foarte mult. I-am dat Campina. Acum ii dau Milli. Le mai schimb sa nu se plictiseasca...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ankalaura spune:
Serenity - e slabuta? Ca hainele mele sunt pentru cum aratam eu la 1 metru 72 si 57 de kile. Le pun deoparte, nu reusesc sa le strang pe toate zilele astea, ci probabil pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Are baiat? Ma uit si in hainele de copii, dar pana pentru vreo doi ani le-am cam dat ca nu mai am spatiu, mai putin pe cele pe care le-am tinut pentru Erika, dar ceva ceva tot oi gasi. Ia sa imi zici cat poarta la picior si fata si baiatul, ca am si niste ghete nepurtate, o sa notez si vorbim pe mess cel mai bine.
irolf1 spune:
Gini, Capri, Ralu va multumesc si voua, sper ca n-am uitat pe nimeni, daca s-a intamplat 
Am fost si noi astazi la biserica, Alex a fost cel mai incantat, cred ca s-a bagat de 5-6 ori pe sub masa si se apucase sa sufle si in lumanari
Si eu ii dau sa pape iaurt simplu, ii place si nu a avut niciun efect advers, chiar si smantana a papat asa cate o libgurita in diverse mancaruri.
nu stiu daca mai apuc asa ca urez PASTE FERICIT! Fie ca lumina Sfintelor Sarbatori sa va aduca aduca numai bucuri si impliniri.
maitreyi spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei, pepenasi si mamici! va pupam pe toti si va dorim sanatate si Dumnezeu sa va binecuvinteze!
multumim si noi pt urari! 10 lunite vesele, vesele
am pus si cateva pozici noi 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008