Pepenasi de iul-aug08 (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Flori, la multi ani, sunteti o familie foarte frumoasa! Iar tu esti asa tanara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

"Impingator" de la quelle am comandat eu sapt trecuta dar nu a venit inca, va spun daca sunt multumita cand vine...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

ANKA,ANNABABY...merci frumos!!!
FLO...drum bun!! si Paste Fericit si voua!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

da bobita, asa e, uite de expl a mea nu stie ca rotavirusul nu se trateaza cu antibiotic, i-am dat deja de 2 ori anitb din cauza ca ea e depasita iar eu am avut incredere. la fiecare raceala imi da sa-i dau antibiotic, iar luna asta a racit de 2 ori deja, pai daca ma luam dupa ea ce faceam? imi nenorocesc copilul cu ideile ei.

stanciu nu ia in evidenta, dar eu am fost la el de 2 ori din disperare ca nu stiu ce sa mai fac. vreau si eu saptam viit sa-i cer asteia trimitere la kineto (imi poti explica unde este in cadrul spitalului?) si sa-i fac niste analize ca ma gandesc ca ori are un streptococ ori este alergica la praf, polen sau mai stiu eu ce ca prea raceste una doua.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

si pt ca nu am nici o baza in ea mi-am facut 'abonament' la budimex, acum inainte sa plecam la tzara vreau sa dau o fuga sa o vada un medic ca tuseste cam rau si mi se pare ca si haraie ca de laringita.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Care ziceati ca nu e bun iaurtul la copilul mic, ca nu mai stiu. Si de ce?
Zice un nutritionist la teve acuma ca iaurtul se introduce la 7 luni obligatoriu, ca alimentele "vii" (am uitat cum le-a zis) sunt obligatorii pentru imunitate - adica astea cu bacterii vii cum e iaurtul, drojdia cruda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

anka despre smantana cred ca era vb....

minunea mea

Mergi la inceput

iaurtul e f bun pt copii, eu am vrut sa iau si branya bio sa-i fac eu fagaras dar mi se pare scumpa, 100 g 7 ron

minunea mea

Mergi la inceput

am uitata sa raportez: maria la 8 luni 75cm si 9300g
trebuie s-o duc la bazin, o sa mergem cu ea la medlife ca e mai "ieftin"

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anka si aici se introduce iaurtul la 7 luni. Da ma tem ca ala de bb nu e cu vietati prin el (ala cumparat). Eu i-am facut iaurt adevarat :) la iaurtiera, da' cu lapte de bb.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput