Pepenasi de iul-aug08 (109)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

ANKA...super interesanta cestia aia de impins...am vazut-o si eu pe net...poate fac o comanda...sa vad unde o gasesc mai ieftina ca 3 mil. nu ma indur sa dau...
KATALYNA...am nascut la Polizu
DMA...branzica are si smantana,nu??vreau si eu sa ii dau irinei si chiar eram in cautarea ununi produs bio...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

pt ca asa ma trezesc eu mai greu...dati-mi si mie site-ul ala cu botosei pt pitici

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Va multumesc muuuuuuuuult!
Iriss, Tecky, Flo, Kamelya, Cristina, Katalyna, Anka, Dana

Mergi la inceput

Katalyna...am vazut ca si tu ai probleme cu medicul de familie....Si eu...am una,dar am zis ca nu vreau s-o mai vad la fata..Acum ca a fost fata bolnava am sunat-o sa o rog sa vina acasa sa o vada. Nu ca nu avenit,dar mi-a inchis tel de vreo 2 ori si apoi m-a sunat asistenta,dupa ce eu oricum ajunsesem ca Budimex la urgenta cu ea. Trebuie sa caut o dr de famile si un pediatru . Stanciu e foarte bun. Am inteles ca ai fost la el. Vreau sa merg si eu. dar el nu cred ca i-a copii in evidenta...Vreau o dr la Budimex care sa sa si ia copii in evidenta. Pentru ca avem nevoie de trimiteri pt kineto.
DARA...acum am citit ca ai fot plecat la greci...sa iti fie de bine...super...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

ANKA...apropo de cadouri...am citit ...si noi tot la Carfu am primit un tiket cadou de 50 lei.
Cred ca ne-au vazut cu Irina si au venit exact la casa unde eram noi....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOBITA - noi nu avem de la V Tech, avem de la Beanstalk si a costat... 13 euroi
M-am uitat acuma pe ebay si sunt de-alea VTech second cu ... 50 de centi
Mi se pare aberant sa coste 3 milioane frate, pai 3 milioane e o bicicleta de copil, cu roti, cu lant, cu ghidon, cu clacson... O fi smecheria asta de impingatoare o chestie utila, dar pana la urma e o tampenie din plastic turnat, cu toate chitaitoarele si melodiile incluse, tot nu face 3 milioane... Atata doar sa cauti oferte sau sa le nimeresti, Xena l-a luat din Metro cu 80 de lei...

Mergi la inceput

Asa e,ANKA....nu merita...ce e drept eu nu am facut niciodata comanda afara...
Am cumparat on-line,dar din tara...insa cand ma gandesc la tine ma bate gandul sa ma reprofilez...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

ANKA...am vazu ca la Quelle au ceva asemanator de la Simba si 60 lei. Acceptabil. Dar trebuie sa cumpar mai multe chestii cred ...nu are rost sa platesc taxa de transport doar pentru atat. Trebuie sa citesc instructiunile de comanda. Nu am comandat nimic la ei. Am citit pe diagonala si parca Didi si Annababy au comandat.
Poate ma ajuta cu un sfat...
Vad ca sunteti toate ocupate...sau la plimbare.
Puiu'meu e la nani si eu stau la calculator...Am terminat toata treaba...Mai am de facut ceva mancare,dar daca plecam nu are rost sa ma spetesc prea tare.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Terminat si cozanaceii, acum ma apuc de bagaje

Cred ca nu o sa mai am timp sa intru asa ca va urez sa aveti un

Paste luminos si plin de pace, credinta, iubire, speranta, impliniri si bucurii!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOBITA - la Quelle, poti primi cu posta si costa vreo 8 lei, sau cu un curier rapid, si costa putin peste 10 lei parca. Uitasem de impingatorul de la Quelle, imi amintesc ca il vazusem si mi s-a parut misto.
MIe nu imi plac toalele de la Quelle, am nimerit numai tampenii de proasta calitate, dar jucariile sunt misto

Mergi la inceput