Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
anca81 spune:
Luca de Maria2004
Andrei de Iris
Ilinca de Tigresa
Alex de Bilitza
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
felicic76 spune:
merge?![]()
vladutz mi-a varsat cana de cafea peste mine, tastatura, fata de masa
el nu a patit nimic, dar pe mine m-a cam fript pe pcioare
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
luminita2008 spune:
Neatza!
Dau
si
, avem din belsug! Dau si tonus de invidiat, ca ma simt ca noua, raportez o SINGURA trezire azi noapte...

.
Monica, ma bucur ca ti-au placut cartofii. Nu conteaza daca erau mari sau mici, important e ca ti-ai facut pofta. Cred ca azi bag si eu vreo 2...
Corrina, noi mai suntem maraiti, mai ales seara sau daca indraznesc cumva sa ii las singuri in camera...
Lala, si noi avem 6 luni jumate si niciun dintzoc... doar simptome
...
Nadina, sanatate multa puiutei mici!
Babytza, imi pare rau ca sunteti maraiti! Uite un galbejit de la mine
, ca vad ca ai deja cafea.... Eu le-am dat conopida duminica trecuta. Noi suntem cu o zi mai mari decat Davidutzu. Nicio reactie negativa. Inainte cu vreo saptamana si ceva le dadusem si brocolli. Il papa, dar nu se dau in vant, la fel ca si in cazul conopidei. Oricum, amestec cu alte legume... 
Anca, ma bucur ca te simti mai bine!

LA MULTE LUNITE tuturor sarbatoritilor de astazi!! Sa fiti sanatosi, puiuti! 

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
baby_boy spune:
Neata
Va multumesc tuturor ca v_ati gandit la noi
.
Aseara am administrat nurofen si a scazut imediat temperatura..si apoi noaptea inca o doza..asa ca a dormit puiul pana la 8.Sper sa nu mai revina mama ei de temperatura.
Am vb. cu doctora..se pare ca nu avem ce sa facem..nurofenul e cel mai bun..isi face efectul imediat..spre deosebire de supozitoare.
Babytza imi pare rau ca ati avut o noapte grea
Andreea_ada, Anca multumim de coffee
La multe lunite
Luca de Maria2004 , Andrei de Iris , Ilinca de Tigresa , Alexandru de bilitza
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
tzitziri spune:
Neata si de la noi!
Simodina, lui nu ii plac fructele(de fapt marul).Sau in fine, legumele ii plac mai mult decat marul dar nu a ajuns mai departe de 70 de ml.Din pacate el nu prea face asa mare pauza intre mese (4 ore), dar incerc ca macar masa de legume sa fie la minim 2-3 ore dupa ultima masa de tzitzi.
Sa treaca repede raceala
Lala, nici noi nu avem dinti.Avem niste mugurasi care deocamdata raman in aceeasi stare.Desi tot roade tot ce prinde si e evident ca il doare ceva pe acolo, deocamdata nu avem dinti evidenti si facem vineri 7 luni.
Lumi
, tu cand zici o singura trezire e o trezire de hun?
.Sau totalul?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
luminita2008 spune:
Oana, TOTALUL!!!

Adica Edi a dormit tun pana de la 21.30 pana pe la 07.00, ma si mir, ca de obicei se trezeste pe la 06.00 si-l iau cu mine in pat si doar asa mai atipeste, iar Robi s-a trezit la 03.00 sa pape, avea soricei in stomac
, si apoi a dormit tun pana la 07.00... tot asa a adormit si el, pe la 21.30...
.
ai mei inca papa noaptea, de regula si Edi, azi noapte a fost o exceptie cred. o singura masa au. eu ma bucur intr-un fel, ca asa mai recupereaza si ei lapticul pe care nu-l prea mai vor ziua....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
iepurila spune:
neata bobocime.
va rog frumos mai spuneti-mi si mie o data cum se administreaza oscilococcinum la bebelus. stiu ca ati mai spus dar nu am salvat 
dizolv un capacel de granule. dar de cate ori pe zi si la ce intervale?
sarumana
Mimihoo spune:
neatza!
la multeeee lunite sanatoase sarbatoritilor de astazi!
mamidestefan, am vazut pozele Izabelei cu Gruia si sunt tare scumpi amandoi 
puiutilor cu probleme le urez sa-si revina cat mai repede!
noi tot cu kk moaale ...
va pup!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepurila va rog frumos mai spuneti-mi si mie o data cum se administreaza oscilococcinum la bebelus. stiu ca ati mai spus dar nu am salvat ![]() |
Noua ne-a dat dr sa luam jumate de doza pe zi dizolvat intr-o lingurita in ce stii tu ca bea sau papa. timp de 5 zile am luat.
Sanatate multa 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo neatza! la multeeee lunite sanatoase sarbatoritilor de astazi! mamidestefan, am vazut pozele Izabelei cu Gruia si sunt tare scumpi amandoi ![]() puiutilor cu probleme le urez sa-si revina cat mai repede! noi tot cu kk moaale ... va pup! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) http://jurnalulsofiei.wordpress.com/ http://picasaweb.google.com/mimihoo www.flickr.com/photos/mipepitoida |
...si multe 
pentru kk moale incearca sa ii dai banana cu mar facut la steamer ...noi am intrat in clubul constipatilor ...din cauza la combinatia asta ...
si ai grija la brinzica ...daca o faci cu lamiie e cam periculos la diaree...mai bine o faci cu calciu lactic..sau cu iaurt...
cea cu iaurt iese mult mai cremoasa si gustoasa...cea cu calciu se desface in mici particule...cind o amesteci cu fructe
si sanatate multa SofieiLIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici