Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepurila neata bobocime. va rog frumos mai spuneti-mi si mie o data cum se administreaza oscilococcinum la bebelus. stiu ca ati mai spus dar nu am salvat ![]() dizolv un capacel de granule. dar de cate ori pe zi si la ce intervale? sarumana Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
direct in gurita ...e cel mai sigur...si nu pune mina pe ele ...le pui intr-o lingurita de plastic
dimineata si seara ...ideal la aceeasi ora ...sau aprox la aceeasi ora
sanatate multa

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 Neatza! Dau si , avem din belsug! Dau si tonus de invidiat, ca ma simt ca noua, raportez o SINGURA trezire azi noapte...![]() ![]() ![]() ![]() .Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
ce bine de voi...cafea
...pepsi
....vreau si eu

eu pe un suc acidulat nu am mai pus gura de mai bine de un an ...
iar cafea mi-e interzisa de cind cu tratamentul homeopat..
asa ca stau si inghit in sec in fiecare dimineata cind va citesc

LIDIA
de
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
andy_galro spune:
Neatza!
la multe lunitze boboceilor nascuti in data de 15!!!
felicic stati super bine la bilant! bravo!
pe Vladutz
babytza imi pare rau de noaptea grea...sper sa iasa repede dintisorii aia si sa nu va mai supere
lumi
ai dormit si tu in sfarsit mai bine
lidia este superba Izabella...iar pozele cu Gruia sunt bestiale
baby_boy ati scapat de febra?
mimi, iepurila, tzitziri, anca
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
JulyMorning spune:
neatza si de la mine!
Ia sa vedem ce am retinut:
laureta multa sanatate fetelor, sper sa nu luati si voi, astia adultii :)
baby boy tinem pumnii sa nu fie decat dintii care isi fac de cap pana sa iasa 
vazut si eu micutele carla, bianca si alexia care au cam luat-o la picior si nu le vad prea bine pe mamici in urmatorii doi ani
(asa mi-au zis mie cele mai multe mamici cu copii mai mari: cel mai greu e intre 1 si 3 ani, cand faci ceva, o discopatie, lombosciatica de cat stai aplecata dupa pitici) Felicitari si la mai mare, fetele!
babytza sorry pentru noaptea nedormita si facem galerie sa iasa un colt macar 
Boo, musette felicitari pentru progrese! Balanganeli si rame :p 
feliii
si pi tini si pe Falkone, nu o sa uit cum doarme el cu fundul la audienta
. Mai da un semn cand mai ai timp de o iesire, ceva.
nikole multumim ca ti-ai amintit de noi, suntem in refacere dupa un weekend muuuult prea lung. Si eu care ma pregateam de relaxare.... 
Bubulina mea a fost tare cuminte, in biserica s-a conversat cu nasa, se uita cu ochii mari la preot si a facut baita putin mirata, ca nu prea era ora ei de scaldatoare
Apoi n-a vrut sa doarma neam, desi cica dupa botez copiii dorm.Pana pe la ora 10 jumate seara, cand s-a culcat definitiv, a avut vreo 2 reprize de cate 20-30 de min de somn si atat. Am avut ceva emotii pentru ca n-a vrut sa manance inainte de botez si ma gandeam ca poate o apuca strechea pe acolo,dar n-a apucat-o decat la final, dupa ce am imbracat-o. M-a enervat dom preot ca in certificatul de botez a bifat "copil nelegitim" pentru ca noi nu suntem casatoriti.
La party a socializat cu toata lumea, a dansat cu tati si le-a urmarit intens pe ursitoare. Cred ca a iesit ok, adica mie mi-a placut, sper ca si invitatilor
. Niste poze sunt
aici . Urmeaza sa mai primesc inca o parte zilele astea.
Ah si acu' motivul pentru care luni am fost in depresie: mi s-a rupt un maner la carut
. Si intr-un moment minunat. Am vb la reprezentanta, mi-l repara, dar va dura pana aduc piesa pt acum e Pastele la italieni, apoi urmeaza la noi.. si tot asa. Asa ca ma vedeam stand in casa vreo 3 saptamani, sau iesind doar pana la coltul blocului, pentru ca mai mult nu pot sa o mai duc, nici macar in wrap. Daaaaar, multumesc de o mie de ori pe aceasta cale lui kid care mi-a imprumutat carutul ei de vacanta, sincer sunt recunoscatoare si datoare vanduta ![]()
Si noi suntem in categoria puturosica: ne intoarcem de pe spate pe burta, stam in fund bine, fara perne, se apleaca in fata/parti dupa jucarii si revine in fund. Daca eu sunt in spatele ei, se lasa ca bula pe spate sa ma vada si evident ca asa cade
. Sta in picioare tinandu-se de mainile mele, dar daca o las sprijinita de bara de la pat, da drumul instant, inca n-a priceput la ce sunt bune. Daca o pun eu, reuseste sa stea in genunchi cu sprijin, dar ea nu se ridica singura neam: nici de pe spate in fund, nici din fund in genunchi sau altele. In rest... nu prea avem chef sa facem nimic
Nici urma de balanganeala sau operatiunea rama.
Ma duc ca ma striga.
Pupam fetele.
P.S. iepurila, vad ca ti-au raspuns fetele, dar daca vrei totusi sa le dizolvi, sa le pui in apa, ceaiul e posibil sa schimbe proprietatile.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babytza Lidia si eu vreau unul , daca te hotarasti la ceva sa ne zici si noua, ma intereseaza detalii ![]() Ce dragalasi sunt puii in parc ![]() Superbe poze !!!Si pozele cu Izabela sunt tare frumoase , imi place la maxim cu arata in iarba ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David![]() |
l-am comandat ...pe www.onestop.ro/produs-aspirator-zelmer-619-aqua--pid18253" target="_blank">asta
azi ...miine..mi-l aduc si il pun in functiune

bine.. nu eu ..sotzul
va tin la curent
LIDIA
de
LUCUTTA spune:
Nikolici la noi scrie asa:aspectul ecografic al articulatiilor coxofemurale este normal bilateral.
Art.coxo.dreapta:-
-ungh73 -normal este peste 60
-ungh37-normal este sub 55
Art.coxo.stanga:
-ungh76-normal peste 60
-ungh38-normal sub 55
Nuclei de osificare prezenti.
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui andy_galro Neatza! lidia este superba Izabella...iar pozele cu Gruia sunt bestiale ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)Povestea bobocelului nostru ![]() You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
LIDIA
de
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui JulyMorning neatza si de la mine! Bubulina mea a fost tare cuminte, in biserica s-a conversat cu nasa, se uita cu ochii mari la preot si a facut baita putin mirata, ca nu prea era ora ei de scaldatoare La party a socializat cu toata lumea, a dansat cu tati si le-a urmarit intens pe ursitoare. Cred ca a iesit ok, adica mie mi-a placut, sper ca si invitatilor aici . Urmeaza sa mai primesc inca o parte zilele astea. Ma duc ca ma striga. _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
pupam
micutza crestinaCe bine se intelege ea cu nasica

LIDIA
de
nikolici spune:
lucutta multu pt raspuns, o sa vedem azi la dr pediatru ce ne zice, maiu facem si vaccinul uuffa.
julymorning inca o data sa va traiasca Maia crestinata.Am vazut pozele of course, a fost DEMENTIAL imbracata, iar bandana pisicutza a fost de super bebe.Nici Karina nu a dormit dupa botez, a fost intr-o agitatie continua, numai ac eu ma asteptam la asta ca-mi cunosc produsul
.
lacribel
sa se faca frumos sa iesim la un meeting ...si sa ciocanim oua
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Boo spune:
July am vazut pozele, sa va traiasca micuta crestina. Foooarte draguta rochita, o adevarata domnisoara !
Alex n-a inchis un ochi dupa botez. A fost pe la 2 si pana la 9 seara nu i-a trebuit somn neam, cu tot vinul baut
. cred ca ii era frica ca pierde ceva.

Eduard Mihai si