Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 17
lala77 spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsuri. Am mancat la 9 amestecat cu branzica Fagaras si cu para, banana si mar. A fost bun
. As fi mancat si eu, dar am facut cam 200gr si a halit-o toata d-ra.
Noi nici branzica n-am papat pana acum, insa vad ca i-a placut. Sa speram ca-i ok; ar fi trebuit sa-i dau mai putin fiind si prima data insa daca o vedeati cum manca...
Babytza, pupici sa treaca durerea. N-ai incercat cand e ff agitat, si mai ales noaptea sa-i dai niste Nurofen? Ii trece durerea si nu se mai chinuie.
Eu ii las bucatele intentionat. Pana acum nu i-am blenduit decat legumele; fructele le dau pe razatoare (pe cea medie) si banana si avocado i le zdrobesc cu furculita. Ii place sa mestece. Ieri era in bebepod (suportul acela ca olita) pe masa in bucatarie. Ea nu prea sta singura si o pun pe blatul de bucatarie si ea se uita cum fac eu mancare si i se pare tare interesant. Si n-am fost atenta si ea a furat o clatita (cam un sfert mai era ca muscasem eu din ea). Si a reusit sa rupa putin aluat si mesteca la el; ma gandeam ca se ineaca. Nici vorba, ar mai fi luat.![]()
Noi mancam conopida, inca de la inceput. Am vazut ca pe borcanelele Hipp este de la 4 luni, asa ca...Papam si e bun.
Anca, tin pumnii. Asta am papat noi ieri si a fost bun!Apropo de cartoful dulce, in Anglia sunt preferati cei portocalii pt bebelusi fiindca au si betacaroten.
Boo, felicitari pt mers. O fi el ca rama dar tot deplasare se cheama.
BabyBoy, si voi cu febra!? Daca n-au efect supozitoarele cu paracetamol obisnuite, poti sa incerci Eferalgan supozitoare. Desi au tot paracetamol, la noi au mers , pe cand celelalte au fost apa de ploaie.Sunt doua tipuri : unul de 80 mg pt copii mici (1-4 luni) si de 150 mg, pt copii mai maricei(6 luni-2 ani).
JulyMorning, sa va traiasca crestina!Ce rochita frumusica!

Fug sa fac mancare si mai trec pe aici. Azi sunt acasa toata ziua, deci stau pe capul vostru. Nema scarbici azi.Ce bine eeee!!!
anca81 spune:
July, frumoase poze!
durdulia. Iar rochita de la botez a fost superba 
Babytza
soricelul papacios sa fie mai bine azi.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Mimihoo spune:
Julymorning, felicitari pentru mica crestina
Mamidestefan, m-am gandit si eu ca branza s-ar putea sa fie o problema si astazi i-am pregatit mar si banana coapta si orez fiert. aoleu, cum a facut. aproape de vomitat ... am mai incercat diverse combinatii poate-poate. i-am dat si orez simplu, nimic. acum incalzec laptele meu ... ce sa fac, asta e
o sa pregatesc piureul cu morcov, pui si orez si sper sa-l manance. poate iesim astazi afara ca vantul doar adie ... sa vedem
pupam fetele si Stefanu'!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
Mimihoo spune:
july, pup nashica mandra!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
baby_boy spune:
Andy_galro, Julymorning, Lala
RAducu este bine acum..sper sa nu mai faca temperatura..dintisori ..nu stiu daca au aparut..nu ma lasa sa ma uit
Superba Maya
, sa va traiasca crestinuta July!!!
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
musettepink spune:
Help
Pe sanul stang am niste galme f tari si dureroase....ce sa fac?sanul e moale in afara de galmele astea....am pus copilul la san,am incercat cu pompa,am facut dus caldut si tot asa......ce sa fac...sunt un pic speriata pt ca nu am mai patit asa si nu stiu ce sa fac ???????
cum am facut asa ceva la 7 luni de cand alaptez????????
de
Luca
musettepink spune:
july fff frumos botezul,rochita,trusoul si in primul rand Maia Teodora....superb!
de
Luca
andy_galro spune:
July sa va traiasca micutza crestina! A fost absolut superba in rochitza aceea!!!
Nikolici cum este Karinutza? tot nu vrea sa deschida guritza?
musette cred ca cel mai bine este un control la dr...sper sa nu fie nimic
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
nikolici spune:
babyboy pune degetul pe gingiutza si simti dc e ceva acolo.K are coltisorul cel taios pe care il simt doar la deget, cu ochiul liber nu se vede decat ca e ceva pe gingie.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)