Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 18
andy_galro spune:
musette Si la ginecolog si la medicul de familie daca ai incredere dar cel mai bine undeva unde sa-ti poata face o mamografie
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
nikolici spune:
musette sigur s-au blocat niste canale.Pune pompa si maseaza.Nu te ingrijora...se poate intampla si mie mi s a intamplat.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Julymorning, felicitari pentru mica crestina Mamidestefan, m-am gandit si eu ca branza s-ar putea sa fie o problema si astazi i-am pregatit mar si banana coapta si orez fiert. aoleu, cum a facut. aproape de vomitat ... am mai incercat diverse combinatii poate-poate. i-am dat si orez simplu, nimic. acum incalzec laptele meu ... ce sa fac, asta e o sa pregatesc piureul cu morcov, pui si orez si sper sa-l manance. poate iesim astazi afara ca vantul doar adie ... sa vedem pupam fetele si Stefanu'! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) http://jurnalulsofiei.wordpress.com/ hi http://picasaweb.google.com/mimihoo www.flickr.com/photos/mipepitoida |
noua la diaree ne-a dat pediatru sa luam debridat ...dar eu am rezolvat-o cu alimentatia...nu a mai fost cazul..am dat in constipatie
de bun e bun la gust..stiu de la Stefan...si deschide putin pofta de mancare..
merita incercat
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
nikolici spune:
andy_galro Karina face mutre . nu a vrut deloc fruct azi, sta cu guritza inchisa lipita cu superglue si plange cu ea inchisa asa, nu ar deschide-o neam.Stie ca dc o deschide vine vine peste ea, o invadeaza mancarica.E si foarte maraita de la dintisor.Sa vedem ce ne recomanda doctora azi pt gingie.Multu de intrebare
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui musettepink Help Pe sanul stang am niste galme f tari si dureroase....ce sa fac?sanul e moale in afara de galmele astea....am pus copilul la san,am incercat cu pompa,am facut dus caldut si tot asa......ce sa fac...sunt un pic speriata pt ca nu am mai patit asa si nu stiu ce sa fac ??????? cum am facut asa ceva la 7 luni de cand alaptez???????? de Luca |
pune sinul in prosop ud ...cald ...rece..alternativ..
apoi mai baga o pompa...pune si pe bebe...
de obicei cedeaza mai greu..citeva ore bune...chiar o zi..nu imediat
daca faci febra mare..de urgenta la medic..daca nu... insista cu metode "babesti"..
cind gilmele nu mai sunt dureroase...e semn bun..
eu am patit-o de citeva ori ...de la suplimente ..
LIDIA
de
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
Mimihoo spune:
mamidestefan, cred ca debridat o sa fie urmatorul medicament. vb maine cu dr. sa-i dau raportul si vedem ce schimbam. 
musette, eu am scapat cu pompa de nodul. poate ai si tu norocuul asta. sa faci cum scrie mamidestefan si bafta! 
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
luminita2008 spune:
Lidia, Nerantula, Iza si Gruia sunt superbi!
Si impreuna si separat!![]()
Musette, eu n-am alaptat decat f putin si n-am patit asa ceva, dar zic totusi sa intrebi si medicul, da-i un telefon, vezi ce zice, incearca si ce-au zis fetele... sper sa fie totul bine. Sanatate!
Nocom
CD, mai treci pe la noi....
vreo metoda de curatat/dezpielitat portocala? una eficienta (metoda
)![]()
![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
mamidestefan spune:
de ieri puiul meu adoarme din nou la sin ...fara probleme 

acum a papat..a adormit...am pus-o in carutz...si fug cu ea afara ...sa mai luam putin aer...ca dupa o zi de stat in casa simt ca as alerga prin toate parcurile 

LIDIA
de
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 Lidia, Nerantula, Iza si Gruia sunt superbi! Si impreuna si separat!Musette, eu n-am alaptat decat f putin si n-am patit asa ceva, dar zic totusi sa intrebi si medicul, da-i un telefon, vezi ce zice, incearca si ce-au zis fetele... sper sa fie totul bine. Sanatate! Nocom ![]() CD, mai treci pe la noi.... ![]() vreo metoda de curatat/dezpielitat portocala? una eficienta (metoda Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
LIDIA
de
andreea_ada spune:
am revenit , ar fi o alergeie , nu se stie la ce , cer este ca ne-a interzis sa ne mai atingem de caini(in w-e am fost la soacra mea la curte , care are un caine si care a cam stat langa maia) am primit un unguent si un siropel ![]()
![]()
july sa-ti traiasca crestina 

musettepink sfatul meu ar fi sa te vada un dr , se poate sa fie un canal infundat , dar daca spui ca ai incercat sa te mulgi si nu a iesit cel mai bine ar fi sa te vada un dr 

sanatate
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica