Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
Neata mamici 
Dau o cafea mare
ca sunt nedormita. Raportez o noapte de cosmar....piciul a stat treaza de la ora 3.30 pana la ora 5.45. a plans de mama focului....are gingiuta de jos foarte umflata si abia reusesc sa il dau cu ceva gel pe acolo.
Nadina imi pare tare rau ca sunteti mucioase rau si sper sa va refaceti pana samabata sa va petreceti frumos si in liniste. 

si David ma cauta cu privirea si plange daca ies din camera... si daca e la altcineva in brate si apar eu e la fel, vrea la mine...
Nausica sunteti bine la bilant
ma bucur ca nu aveti probleme la papica. Si noi vrem sa lasam patutul , chiar azi o vom face ca soricelul era azi-noapte atrnat de marginea patutului.....un pic a lipsit sa nu se ridice si sa cada.
Lala noi avem 6 luni si 3 sapt si nu avem dintisori, dar sper ca azi sau maine sa iesim din gasca asta , ca e jale , nu se mai poate cat de marait e saracutul...
Avocado i-am facut acum dimineata cu banana si a fost un succes mare !!!! Ii place si combinatia asta. Si chiar am sesizat ca in graba mea sa fie gata mai repede , nu l-am blenduit foarte bine si se vedeau bucatele mici de banana. Dar a fost prea delicios ca sa refuze...Se mai stramba cand simtea bucatelele dar nu a scuipat nimik.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
babytza spune:
Am si eu o intrebare, a dat cineva conopida ? Daca da, de la ce varsta ??? Multumesc 
andreea_ada spune:
neata
am facut si cafeluta asa ca va poftesc la ea 
eu sunt chiauna ...maia s-a trezit cam din ora in ora plangand dupa suzeta , la 3 am cedat si am luat-o in pat ...ieri aveam planificat sa fac 1000 de treburi , dar parca stie si nu a vrut decat sa stau langa ea ...astazi sper sa fie mai voioasa..daca nu o imbrac si o trimit la plimbare cu ta`su

la dr nu am ajuns , am sunat si am reprogramat , astazi la 10:30 suntem acolo ,am niste emotii

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
anca81 spune:
girls,
anyone?
Ma simt mai bine
, azi merg afara ca m-am zapacit de cap 3 zile inchisa in casa. E si soare, frumos. Aaa, si trebuie sa mergem la bilantul de 8 luni.
Am vazut poze superbe cu Bianca - bravo pitic mic, Vladut - un grasunel dulce foc, Isabella & Gruia - best couple. Karina - ascultand vocea lui tati 

Nadina, multi
pentru Mara, sa-i treaca mucisorii.
Lala, Carlei i-au iesit primii dinti la 7 luni si jumatate. Cu cat mai tarziu, cu atat mai bine, asa se spune.
Nerantula, referitor la banana, poate era prea mica cantitatea si de aceea se lipea de marginea vasului, incearca sa pui o banana intreaga (restul papi tu sau pui in congelator si se face inghetata, tot pentru tine, evident). Eu nu adaug apa in banana, e suficient de fluida dupa blenduire. In banana chiar ca sunt experta, Carla mananca cate una in fiecare zi.
Dupa fiasco de ieri cu borcanelul Nestle azi ii pregatesc cartof dulce, 1/2 cartof alb, morcov mic, fasole verde si carne de pui. Fingers crossed 
Si un tips pentru cartoful dulce, de pe wholesomebabyfood, cica cei portocalii aprins sunt mai dulci si mai gustosi decat cei albiciosi. De obicei incerc sa-i aleg pe cei de marime medie/mica, sunt mai usor de taiat. Cei mari sunt foarte fibrosi. Squash n-am inca, l-am trimis ieri pe al meu si n-a luat, cica erau uriasi, s-a speriat de ei ![]()
tuturor, revin pe la pranz.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Boo spune:
Lala eu nu il mai tin in frigider ca am vazut ca nu e bun. Il tin afara, sa se moaie (coaca) mai bine. Si eu i l-am dat pana acum crud, in combinatie cu mar si para, am mai pus si branzica cateodata. I-a placut foarte mult.
Dar cred ca se poate da si cu legume, o sa incerc intr-o zi, poate am noroc si mananca.. Nu de alta dar suntem iar in greva de legume. Ieri daca a mancat 40 gr e mult, dar nici altceva n-a vrut, indiferent de combinatie. Am incercat si san si degeaba.
Simodina 
sa treaca raceala repede !!
Nausica foarte bine bilantul ! Alex n-a mai luat 400 de grame / luna de muuuult. Ieri m-am si suparat ca nu pot sa-l cantaresc deloc pe cele 2 cantare pe care le am acasa
Fiecare arata altceva si daca il pun de 2 ori pe acelasi arata ALTCEVA .. mor de nervi.
babytza ufffff saracu' Soricel
Nu i-ai dat Nurofen sau altceva ?
Noi de ieri am descoperit mersul ca rama prin casa !!!! Ca popoul nu il ridica, asa ca se trage
Ieri a alergat o jucarie, cum ajungea la ea ii mai dadea un vant si se ducea iar dupa ea.
babytza spune:
La multe lunite Luca de Maria2004 , Andrei de Iris , Ilinca de Tigresa , Alexandru de bilitza 
musettepink spune:
Nadina
sanatate Marei,sa treca mucii repede!
Lala noi avem 7 luni si nici urma de dinti![]()
Babytza eu i-am dat conopida....esec total,numai cand simte ca e ceva cu conopida se stramba tot....cu broccoli nu am incercat inca dar nu-mi fac mari sperante fiind tot in genul conopidei.
Felicic un dulce si un frumos domnul Mufa
Kristin imi pare rau ca ati avut o perioada mai grea.
Laureta sanatate micutei,nasol moment dar asa e cu copiii....isi gasesc cele "mai bune" momente sa se inbolnaveasca![]()

De 2 zile ne ridicam in 4 labute si ne balanganim
,e mortal.
de
Luca
musettepink spune:
Eu i-am dat avocado cu legume,cu cartof dulce, dovlecel si iaurt,pt ca suntem la faza in care nici o leguma nu e buna daca nu are un pic de iaurt
.Avocado nu a fost un succes rasunator dar nici un esec,a mancat in jur de 100 ml.
Edit:am gasit la carrefoure oua ecologice si lapte ecologic de la Dorna.M-am gandit ca poate va intereseaza.
de
Luca
babytza spune:
Boo nu i-am dat ca exact inmomentul in care am zis sa ii dam , pana a venit sotul cu nurofenul s-a linistit puiul si a adormit. Dar azi ii dau daca tot asa plangacios va fi, nu il mai las sa se chinuie...

Pup micuta rama
( wow cum suna
)
Musette in cazul asta lui o sa ii placa conopida, ca brocoli ii place rau....
micutul acrobat , asa e sunt tare caraghiosi cum se batzaie mititeii ![]()
Fug sa il culc , ca e deja obosit , e treaz de la 7 si mai e si nedormit peste noapte....
Anca plimbare placuta. Si aici e frumos, poate iesim si noi pe afara azi 

felicic76 spune:
pentru dureri de dinti: exista un gel pe baza de apa termala, se gaseste in farmaciile Dona, mi-a spus dr de el, fusese la o mamica ce a fost multumita de el, folosise anterior calgel si Dentinox, fara mari rezultate, dar nu stiu cum se numeste
(asta daca aveti dona in zona si problme cu dintii)
musette:
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei