Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
mi_bebelina, eu i-am dat lui Andrei asta vara Multisanostol. Si exista si in varianta Multisanostol cu fier. Acum ii dau alte multivitamine si minerale, tot siropel, se cheama MineVita. Si mananca Andreiu meu, nu ma plang. La asta mic ii dau doar calciu si vitamina C, fierul l-am intrerupt.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Mirci e grozav!!!
Magdone, poti sa mai vii cu bombe, nu-ti face griji ca si noi le patim
Mai fetelor, Matei mi-a facut 39,9. De unde ma bucuram ca nu a luat si el...se pare ca nu e chiar asa. Acum intrebarea mea e dc aveti idee la un an fara 10 zile se mai scad 0,5 unitati cind se ia temp din funfulet?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru mladitele si mugurasii nostri, cu un pupic special pentru cei care au implinit un anisor:
Alessandra, Stefania, Diana Maria, Miruna Elena, Erika si
Dragos Andrei, Gabriel, Andrei Catalin, Vladimir Andrei, Codrin Octavian, Radu Daniel, Darius Costin, Stefan!!
Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi, sa aveti parte de fericire neumbrita o viata intreaga!
Seara buna si de la noi! Nu-mi vine sa cred! Mladitele si mugurasii nostri incep sa implineasca 1 anisor!!!!
Dragele mele, va pup si sper ca ati avut un weekend si un Paste catolic frumos. La noi a venit primavara de-a binelea, e chiar foarte cald...
Bogdan este muuult mai bine, i-au trecut aproape toate ranile de pe fata, e uimitor ce organism rezistent are omul asta, dupa 5 zile abia daca se mai vedeau urmele atat de brutale de la inceput. Mai merge din 2 in 2 zile la schimbarea pansamentelor (umar, cot, genunchi), dar si acolo ranile se vindeca excelent, s-a mirat si asistenta. Of, Doamne, multumim la cineva acolo sus care a vegheat asupra vietii lui!
David e usor ragusit, cred ca a prins undeva curent, insa in rest e totul ok. Se miauna si se vaita de la dintisorii de sus (Doamne, ca greu mai ies, abia-abia vad o dungulita alba la cel din stanga!), dar in rest se comporta destul de viteaz, cred c daca am avea noi, adultii, astfel de dureri, am urla non-stop... De mancat mananca mai putin ca de obicei, insa e ok si atat, e de inteles ca nu are apetit... Ce ma bucura mult in schimb este ca a inceput sa bea bine apa, slava Domnului!
In alta ordine de idei, noi raportam niste nopti cu treziri dese, dar fara plansete, David mai nou se trezeste, se intoarce pe burtica si vine peste mine, se rostogoleste din nou ca sa vina cu capul fix lipit de bratul meu, ma topesc toata... Eu ii zambesc, il strang putin in brate, il legan putin, apoi il repun in pozitia culcat. El mai vorbeste putin, apoi incepe cu datul capului stanga-dreapta si adoarme la loc... Noptile sunt mai bune, in schimb culcarile (la pranz si seara) au inceput sa decurga cu scandal, cu plansete amarnice, trebuie sa-l caram minute bune in brate pana catadicseste sa se culce... Aseara s-a trezit de 3 ori pana la miezul noptii, urla in continuu, i-am schimbat pampersii, l-am plimbat, i-am dat cu gel pe dintisori, iar l-am plimbat... Abia dupa ce i-am facut 135ml de lapte a adormit... Of, scapam de una dam de alta 
Acum a descoperit dormitorul, sufrageria, a treia camera si bucataria, i-am facut curat ca sa poata umbla peste tot (gunoiul il blocam cu usa de la bucatarie, sper sa nu se prinda el in curand ca s-o traga la o parte). In baie inca nu-l las, e gresie pe jos si e rece...
Partea proasta este ca nici prunele bio nu le-a suportat bine, i s-au inrautatit iar eczemele
. Am revenit la mere. Deci esec: pere, prune (alergie), pepene galben (ca nu i-a placut la gust). Acum nici nu stiu ce sa mai incerc. Sau raman la mere si banane.
Mai, eu in curand tre’ sa-l trec pe a patra masa solida (aia de ora 17:30). CE II DAU???? Ca lactatele de vaca le pot uita, vai de capul meu! Ii dau aceleasi cereale cu fructe ca la ora 10:30?? Sa vad, poate incerc ceva produse din lapte de capra, cica ala e mai hipoalergenic. Azi am fost la magazinul bio, m-am uitat de altfel de cereale si nu am gasit nimic fara gluten, apoi aia voia sa-mi dea lapte de migdale, DAR continea maltodextrin (=zahar!) etc.
Eu ieri am facut curatenie luna in sifonierul cu haine. A ramas plin doar de haine de vara (impartite pe categoriile „se potrivesc acum cand sunt plinuta bine” si „merg daca mai dau jos 3-4 kile”). Din restul au reiesit 4 cartoane pline, categorisite astfel: „toamna-iarna marimi medii si mari”, „toamna-iarna pentru Feli supla” si „vara pentru Feli supla” si „de trimis in Romania”. Plus 3 pungi cu chestii pe care vreau sa le vand la un magazin de second-hand (inclusiv bluze si rochii de seara, cumparate in avantul meu turbat cand ajunsesem la 63 de kile si ma vedeam tot la petreceri, sexy si dansand – da’ 80% din ele nici nu am apucat sa le port, au inca etichetele pe ele!!!
) Doamne, cate haine am (avut)! Ei, si din toate astea, am o gramada de bluze, dar nu-mi mai vin decat 3 fuste si 2 perechi de pantaloni
Asa ca, vrand-nevrand, tre’ sa-mi achizitionez vreo 2 perechi de pantaloni pana plecam in concediu. Si m-am decis – proband hainele – ca trebuie neaparat sa slabeeeeeeesc!!!
Speaking of concediu... Pana atunci trebuie sa mergem sa-i facem pasaport lui David. Abia astept concediul, sa mai schimb si eu aerul, sa mai vad si alte locuri, sa-mi aerisesc creierii.
MsBB,
ca intotdeauna o incantare postarile tale, reusesti mereu sa ma binedispui! Si am vazut ca ai o micuta pickpocket-ica
Ia zi, cum reusesti sa imprejia o pauzasti patul ca sa-l asiguri?? Ca pe mine ma dispera eventualitatea sa mai cada odata din pat...
Ylari, numai bine pentru mama ta! Ar fi ideal sa inceapa o terapie, dar in lipsa unei terapii Xanax-ul o va ajuta sa suporte mai bine realitatea, in sensul ca o va anestezia putin sufleteste si va lua „the edge” la anxietatile de tot felul care o bantuie
Acum am citit ca are si dereglari de tiroida. Atunci bafta si mai multa cu operatia, sa scape cu bine de nodulii aia, ca tare pacatosi sunt! Ah, last but not least, multumesc ca ai intrebat de mine 
Simo, insanatosire grabnica puiului mare!!!
Si Bogdan a renuntat la cafea in favoarea ceaiului verde si tare bine se simte! Eu am reusit doar sa inlocuiesc cafeaua/nessul cu cafea de secara, dar tot e un progres, nu?
Iulia, refacere rapida lui Cornel... Te si vad in lupta cu goangele prin spital (da’ ce sunt alea goange, gandaci sau tantari?)... Cat despre scurta cadere pe care ai avut-o, bine ca te-ai descarcat, ca frustrarile se aduna si dupa aia cine stie ce boala te loveste; daca psihicul reprima conflictele, de multe ori le preia corpul sub forma de boli, asa ca e mai bine ca ai rabufnit, ai mai eliberat din presiunea interioara
Si-apoi, e normal sa avem si noi limite, ca doar oameni suntem!
aelita, gata, acum il culc si eu pe David doar in body, dar tot cu sacul de dormit (am zis ca e din ala de calitate, care cica tine iarna cald si vara racoare). Nu pot renunta la sac, altfel ma tem ca sare peste paturi si perne si cade iar... 
jady, multa sanatate lui Ericut, sa plece mucii rai!
Desiree, am citit cu intarziere despre conflictul dintre tine si prietena ta... Te rog zi-mi si mie exact ce ti-a spus medicul, ce virus anume e ala care provoaca afte si puroi (!) in gurita si se ia prin aer!!
mihaser, sanatate multa si voua! 
cleo,
si eu sunt rea de caldura, de aceea nici pe David nu-l cocolosesc. Deja de la 15° nu se mai pune caciulita, ci doar sapca pt. a-l feri de soare. Ah, si apropo de lotiunea de protectie solara, o prietena a mea cu copil mic si diploma in biologie mi-a spus ca orice factor de protectie peste 20 este inutil, deoarece e imbunatatit chimic si nu ofera protectie suplimentara, deci 20 este perfect suficient
Ah, scumpica, vezi ca azi a pus Bogdan pachetul la Amad, are nr. 34 si ajunge joi, deci il poti ridica vineri-sambata daca ai timp. E un carton maricel, cam de 10-11 kg.
Lori, imi va lipsi mult clubul nostru
Am citit si povestea nasterii lui Robertino, amuzanta si impresionanta in acelasi timp!!!!!! Iar Robertino a avut aceleasi date ca si Robert, doar cu 10g mai mult, cozonacelul scump ![]()
ina, sa-ti traiasca Gabitzu cel frumusel si sa nu mai aveti nici un fel de necazuri! 
Gabitza,
Ai vazut ca am avut dreptate, da?? Am intuitie buna. De fapt, tu stiai dinainte ce manarii se fac la finalul concursurilor de genul asta...
Anuta, felicitari pentru micul umblaret, wow 
andreap, of, ma bucur mult sa te revad aici, ia-ti PC mai repede!
Bafta multa si voua cu dintisorii de sus, si noi tot cu aia ne luptam la greu...
Magdone, multa sanatate la copiii tai!!!
aelita, of, eu ma simt uneori stresata si la capatul puterilor, daramite tu cu 2 copii asa mici! Sincer, cred ca as innebuni!! Te admir tare mult 
Laurita, felicitari pentru micutul umblaret!! Cre’ ca tati e mandru rau de tot! L-am si vizionat!
Alysh, bafta multa la examene si dupa aceea sa-ti iasa o petrecere de neuitat, uite, te canibalizez putin si eu pe tine 
![]()
fecian spune:
11 Aprilie
Gabriel
&
Alessandra
15 Aprilie
Andrei Razvan
Puiuti frumosi va doresc sanatate maxima, fericire si noroc in viatza...Sa va bucurati parintii, sa fiti sanatosi ca brazii cei falnici, iar viatza sa va fie o continua zi insorita pentru voi...Iar parintilor vostrii sa le dati motive sa fie mandrii de voi puiuti scumpi
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
PRAG spune:
Buna fetelor, ne mai tineti minte?
Am venit si noi in vacanta si ne bucuram sa va regasim. Din pacate am gasit vestea despre Emma si am plins in continuu duminica, Doamne ce trebuie sa fie in sufletul mamicii ei!
Uram si noi LA MULTI ANI primelor mladite de un an! Cum a trecut timpul!
Ma bucur ca v-am regasit bine. Cind am plecat noi, Mircea era la spital si m-am gindit de multe ori la el, cit eram acolo. Laura, ma bucur ca e bine, felicitari pentru mers! E un baietel tare dulce.
Miss, am vazut ca poza nu mai e pe locul intii, te rog eu nu pune la suflet, pentru noi tot prima e... Tot acolo in vacanta m-am intrebat daca le-ai spus fetelor despre planul tau secret cit am fost eu plecata.... Va pupam si pe voi cu drag!
Iulia, trebuie sa o iei mai incet... te agiti prea tare. Te rog eu odihneste-te!
Ylari, nu am citit din urma, dar deduc ca ai renuntat la servici? Multa sanatate mamei tale si pupam fetita frumoasa!
Fetelor, va pup pe toate si imi pare rau, dar nu pot sa fac conspect, am pierdut o saptamina de discutii... dar m-am bucurat de tot ce am reusit sa citesc si de toate progresele!
Vacanta noastra a fost frumoasa, dar pentru mine, din pacate extrem de obositoare! Roxana, copilul meu cuminte, a fost tare dificila acolo. A inceput in avion... 4 ore de zbor din care 2 a urlat intr-una de nu stiam ce sa-i mai facem! La decolare dormea, asa ca nu am reusit sa ii dau sa bea ceva, asa cum e indicat, ca sa inghita si sa nu i se infunde urechile. S-a trezit la scurt timp si a inceput scandalul. Iar eu nu mi-am da seama ce poate sa aiba, efectiv nu m-am gindit. Intr-un tirziu am realizat si i-am facut un pic de masaj la urechiuse, s-a linistit ca prin farmec si a adormit iar. Dar noi eram deja epuizati dupa 2 ore de urlete! Noroc ca in avion mai erau si alti bebelusi, asa ca nu am fost doar noi cu circul.
Acolo totul foarte frumos, camera super, aproape pe plaja, foarte aproape de resturant, mincarea foarte multa si buna, apa ocenului albastra si calda, piscina ca in poze, palmieri, plante exotice, totul de vis. Dar Roxana nu a fost defel impresionata. Nu i-a placut nisipul, nu i-a plcut apa, soarele, lumina puternica, vintul... statea 2-3 minute pe jos, apoi iar in brate. Si asta intr-una, intr-una. Nu am stat intinsa la plaja, intr-o saptamina, decit maxim 20 de minute adunate. In plus in camera era gresie pe jos si nu ii putem da drumul, asa ca si acolo tot in brate! S-a rasfatat copiluta mea, de spre sfirsit nici nu mai voia sa doarma singura. Deci intr-una, intr-una in brate si cu botic. Dupa 3 zile am tras un mare bocet de frustrare, ca eu vreau acasa, ca asta nu e vacanta, m-am descarcat si apoi resemnat, am luat totul asa cum era si apoi m-am simitit si eu mai bine. In ultima zi am reusit sa intram cu ea si in apa, evident ca i-a placut, dar era prea tirziu.
Nu m-am asteptat sa fie asa de greu. Noi am fost si cu Alex la mare cind avea 11 luni, dar a fost floare la ureche pe linga ce am tras acuma. Cred ca de aici si frustrarea mea.... Asa ca depinde de copil, probabil.
Alex in schimb a fost super fericit, traia fiecare moment si s-a distrat super. Era ba in ocean, ba in piscina, a progresat foarte mult cu inotul, a fost si cuminte, lui i-a priit vacanta.
Daca vreti sa ne vedeti, gasiti niste poze aici.
Acum am revenit la realitate... Mai am 3 saptamini si incep servicul, iar Roxana gradinita. De saptamina viitoare mergem cite o ora, doua, sa ne acomodam. Asa mi-au spus, sa incep sa merg cu ea cam cu 2 saptamini inainte. Sper sa se acomodeze, dar acuma stiu ca va fi greu...
Imi vin si socrii peste 4 saptamini, stau 3 luni jumate! O sa fie distractiv. Acuma fac curatenie peste tot, dar nu neaparat pentru Pasti, mai mult de frica soacrei...
Cam astea sunt vestile de la noi... Va pupam cu drag pe toti!
Gabriela.
cleo78 spune:
welcome bec, fecian, ce mai faceti, cumv a descurcati?
magdone, e greu cu 2... uite si pui de simonacip is raciti.
Prag, nu te cred. Ochisorii astia frumosi nu te-au lasat sa faci baie in mare??? zau...
(ce m-ashteapta... ce m-ashteapta....

). Dar Alex pare ca s-a distrat de minune!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
chinabulina spune:
moaaaamaaaa, PRAG, ce mi-ai facut cu pozele alea???
su-per-be!!! si nici eu nu cred ca frumoasa aia mica ti-a facut zile fripte. ai niste copii foarte-foarte frumosi!!!
pozele cu alex emana atata bucurie si chef de joaca! mi-au placut tare mult 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui momMinodora Reallaura, felicitari pentru primii pasi ai lui Mircea!nesustinut!!!trebuie precizat... Esme, deja imi ploua in gura dupa pasca....eu sunt cu tortul de mere care e un deliciu, il fac adeseori duminica si-l mancam impreuna cu mosii Dariei...numai Daria m-a refuzat pana acum...in rest, nu ma bag la cozonaci, pasca si alte bunatati traditionale...de cand m-am maritat facem sarbatorile la ai mei si mama face totul...dar de ziua lu' fie-mea ma invrednicesc si sa vezi bucatareala..deja am inceput sa alcatuiesc meniul... Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008) Don't drive faster than your guardian angel can fly !!! Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici! |
Vrem reteta de tort de mere. Reteta de pasca e salvata.
DanaH spune:
Prag, ce copii frumoshi!!! da' frumoshi de pici!
cati ani are Alex? mie mi se pare ca este apropiat de varsta cu alex al meau, asa ca suntem doua familii asemanatoare la comonentza. deci asta sa ne ashtepte si pe noi in urmatoarea vacantza? din pacate(fericire?) noi nu mergem la mare anul asta.
Edit: ca am uitat sa zic: ce apa, ce nisip, ce plaja, ce piscina.... vreau si eu in concediu la mare. acum!!!
fecian, pai numai atat? numai nishte urari? nimic despre voi? cum va diostratzi in mini vara asta olandeza? ce face flacaul? nu se poate.... asteptam mai multe (po)veshti de la voi.
fetelor, eu am avut azi un chef de munca... ceva de speriat, dupa cum sunt sigura ca v-ati dat seama. lasa, ca mai e si maine o zi (adica poimaine, ca maine stau acasa, deci zero legat de teza).
hai ca mai scriu vreo doua concluzii si ma duc sa ii culeg pe pitici. cine shtie cu ce ma mai ashteapta. ma iau de odihnita.
Poze
Lorich spune:
Mai, dupa ce ca ma omorase Esme cu bananele alea, ca vad numai banane in fatza ochilor, vine si PRAG si ma mai omoara o data
Superbe poze, intr-adevar am vazut cam mult botic pe Roxana.
Felicia
Dar de ce nu dai gluten? Eu i-am dat de la 8 luni. Imi pare rau tare de eczeme. Uof... se face el mare!
Simona sanatate multa lui Mati!
Mi bebelina mult spor! E si placut ce faci tu acolo, decoratiuni interioare!
Fecian voi cum sunteti?
Minodora mai ai cafea de aia?
Mai fetelor, multumesc mult pentru mesaje, le voi pastra FOREVER (vreau sa dau un print la un moment dat) Cleo
, MsBB
, Laurita
, Inais
, Dana
, Chinabulina
, Gabitza
, mi bebelina
, Felicia
!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008