Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

Reallaura, felicitari pentru primii pasi ai lui Mircea!nesustinut!!!trebuie precizat...
Esme, deja imi ploua in gura dupa pasca....eu sunt cu tortul de mere care e un deliciu, il fac adeseori duminica si-l mancam impreuna cu mosii Dariei...numai Daria m-a refuzat pana acum...in rest, nu ma bag la cozonaci, pasca si alte bunatati traditionale...de cand m-am maritat facem sarbatorile la ai mei si mama face totul...dar de ziua lu' fie-mea ma invrednicesc si sa vezi bucatareala..deja am inceput sa alcatuiesc meniul...

Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)

Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Merci, esme! Eu o sa fac pasca cu aluat de cozonac.
anul asta vien cumnata-mea la mine, sa facem impreuna cozonacii. cica sa invetze de la mine. sper sa nu o dau in bara tocmai de data asta.

Poze

Mergi la inceput

fetelor, pe unde sunteti mai?...amu prinsei si eu momentul sa mai stau de vorba cu voi si n-am cu cine...uffff...bad moment!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui momMinodora

fetelor, pe unde sunteti mai?...amu prinsei si eu momentul sa mai stau de vorba cu voi si n-am cu cine...uffff...bad moment!...

m-a blegit vremea ploioasa.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Esme m-ai capiat cu bunatatile tale, mai! Sunt absolut minunate pozele cu bbicii si parintii de Belgia...ce frumos e la voi acolo, curticele curate, aer curat..paapa buun..
Lorelei si Robertzel sunt mari si frumosi. ma bucur ca v-ati odihnit si ca ati facut planuri de Venezuela...mmmm...America Latina este un vis frumos pentru mine.. Va doresc sa ajungeti acolo la prietenii vostri buni.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

cleo, te invit la sa-ti revii...eu beau una chiar acum...incep deja sa intru in priza...

Mergi la inceput

Monminodora merci hai ca fug si eu la piata...disparem cu toatele

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ziua buna si de la noi! Cam rarutz dau pe aici dar de cand cu mutatul, intru pe net sa vad mobile, cuptoare plite si alte cele din aceasta categorie.
Duminica dimineata i-au aparut Deliei pe fata si pe manute niste bubite care s-au tot marit si s-au intarit, aveau aspect de cos in piele.....initial am crezut ca-i varicela si am dat fuga la dr de familie....cica e o alergie.....la ce nu stiu, ca nu i-am dat nimic nou. In fine...m-am plans si ca nu vrea sa manance si mi-a recomandat Multisanostol pe care l-am cautat si nici o farmacie nu il are, cica nu este in depozit. Voi dati ceva vitamine bebeilor? Ce? Au avut efect?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

hello fetele,

nu prea sunt intr-o dispozitie de scris, dar am zis sa mai dau si eu un semn de viata. Sper ca toata lumea e sanatoasa si bine.

Vreau sa urez La multi ani cu multa sanatate si fericire primilor copilasi care au facut 1 anisor. Sa creasca mari si norocosi!

Ai mei au fost bolnaviori amandoi, Razvan mai rau ca Olivia, a zacut vreo 2 zile in pat cu febra, de mult nu am mai patit asa cu el, acum Olivia e si ea racita, tuseste, are mucisori, dar suntem pe drumul cel bun.

Eu sunt cu morcovul cat casa, trebuie sa merg la dentist sa-mi scoata o masea si sa-mi puna si 2 implanturi si ma si vad cu niste falci sper sa ies bine din toata povestea asta, macar sa nu fac infectie si sa se vindece repede. Off, hai ca nu vreau sa va molipsesc cu starea mea.

Va pup si intru eu cand oi fi mai bine.

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Inais usturoiul verde l-am fiert cu spanacul. a iesit mai bun asa

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput