Pepenasi de iul-aug08 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
sursula spune:
Maitreyi-noi vom fi de Paste in Iasi,asa ca speram sa ciocnim oua!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
anaxena spune:
eu din cate am inteles vine maiteryi la Buc,nu??eu ma bag la intalneala...numai sa-mi spui ziua,ora si unde,poate mai culegem cateva mamicutze
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Tecky spune:
maitreyi eu cu Ralu venim cu cea mai mare placere la intalnire doar sa ne zici data exacta.Scrie cu rosu ca vrei sa ne intalnim sa vada toata lumea.
maitreyi spune:
so, noi vinim la bucuresti si vom sta 20-24 aprilie. eu as zice un 23 ca si zi de intalneala. care se mai baga?
pana acu pe lista este maria cu alexandra si cu raluca. mai vin bebei? ![]()
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
irolf1 spune:
Daca e in cursul saptamanii poate ma bag si eu (la intalnire
) ca Alex e la gradi si asa nu mai depind de tati al nostru sa ne aduca, doar cu Andreea ma descurc. V-ati gandit si unde?
maitreyi spune:
haoleu...io la herastrau ma gandeam ca in afara de asta si cismigiu io nu nimeresc ![]()
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dr_anca spune:
Azi ma gandeam ca nu ne-am facut album de Pasti cu pepenasii ca cel de Craciun
Ce pacat!
Daca era Mada de Anglia prin zona nu se intampla asta
Mamica de
cuminte
iulie 2008
Caprioara spune:
Fetele, mie Herastrau mi-e la indemana. Incercam sa ajungem si noi sa videm iesencele
.
Sursu, acum am facut supa fara sare, pentru ca Matei ia un medicament cu cortizon si nu are voie sare nici el. Asta pentru ca are urechile infundate mecanic cu niste vegetatii, si dupa doua tratamente nu s-a rezolvat. Daca nu ne trece nici acum trebuie operat de polipi
. Dar datile trecute i-am scos separat din oala intr-un castron cateva portii, si apoi am pus sarea in oala mare si am mai dat un clocot. Felicitari pentru progresele lui Tudorel! Bine ca ai concediat cucoana cu pricina. Si acum ce faceti, stai tu cu el si cand ai treaba il pui pe tati?
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
irolf1 spune:
Katalyna bine ai venit! astept poze sa vad gropitele
, eu am nascut pe 23 acolo, dar cred ca voi erati acasa atunci
Maytrei si daca iti facem o harta nimeresti Tineretului?![]()