Pepenasi de iul-aug08 (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Am uitat sa ne laudam cu progresele noastre:azi Tudorel a inceput sa mearga in patru labe ,desi n-a mers niciodata de-a busilea!Aviz fetelor care isi fac griji cu etapele bebelicesti!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sunt si eu pe aici dar sunt f ocupata

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

dupa ce am postat primele mesaje am crezut ca ma ignorati ca sa ma simt si s anu mai postez, nu mi-am dat seama ca nu ma vedeti, va multumesc mult de primire

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Cu scuzele de rigoare La multi ani sarbatoritelor de duminica si Hristos a Inviat pentru fetele care au sarbatorit Pastele!
javascript:email();
Am recuperat cu cititul.

Eu nu ii mai fierb carnea separat si supelor noastre nu le-am schimbat apa niciodata. Pe Dav l-am trecut pe mancare de-a noastra, am observat ca daca este sarata normal, mananca mai bine. O fi rau sa ii dau cu sare normala??

DE CE nu se da lapte de vaca pana la 1 an?

Biri, merci pt sfatul referitor la mancat, o sa scriu pe hartie sa vad exact ce baga in plisc, dar si asa ochiometric zic ca mananca f putin. Ea acum, are 10.5 kg!!
In seara asta a mancat 1/2 castronel de gris cu lapte, cred ca au fost max 150g.
Cred ca laptele o mai salveaza, pt ca bea in continuare un bibe dimi si unul seara.

Referitor la vaccinuri si eu am citit ca vaccinul de la 1 an are ca reactie adversa autismul, dar ca e mai frecvent la baietei. Eu merg pe schema cumparata si am zis ca ii fac doar pt bolile grave, de exemplu Rotarixul nu cred ca il fac, nici Yvonnei nu i-am facut. Poate ii voi face lui David cand incepe ea gradi, inca nu stiu, mai am timp. Momentan i-am facut doar ce este in schema obligatorie.

Am primit ieri newsletter, ca au promotii la www.store4reclama ilegala - avertizare/index.php?meniu=index&marca=galt&categorie=puzzle&pg=1" target="_blank">jucariile Galt, poate va intereseaza. Eu nu am apucat sa ma uit acum pe el.
Am reusit sa spal perdelele astazi si inca vreo 4 masini si m-am oprit pt ca nu mai am unde sa le intind.
Geamuri nu spal, am declarat ... si nici nu frec faiantele (decat in bucatarie), restul o sa le faca fata la curatenie peste 1-2 sapt.

Vreau sa fac o pasca in 3 straturi, care nu are coca deloc, un strat de branza, unul de ceva cu cacaoa si ultimul de bezea. Face soacra-mea si ii iese f buna.
Si cozonacul asta sper sa il fac. Si mai vroiam un tort ... dar nu stiu ce compozitie sa fac, ca la design deja m-am gandit ...
Imi propusesem sa vopsesc eu ouale, dar in seara asta m-am razgandit si voi merge la mama joi sa le vopsim impreuna

Seara buna!
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

va zic decat atat intalneala m-a dat pe spate!!!!!!!!!!!!!!!!
am lasat-o pe maria in grija lui david(flo) si eu am plecat sa mananc pepenasi!!!!!!!!!!!!!1un deliciu!!!!!!!!!!!un festin!!!!!!!!!!!!

la multi ani florilor cu intarziere!

minunea mea

Mergi la inceput

s-a nascut vreun pepenas la elias in jurul datei de 17 iulie? ca poate ne cunoastem si personal

Mergi la inceput

ori sunt blonda, ori sunt blonda, dar pe prima pagina am vazut doar datele de nastere ale pepenasilor si ale mamicilor, asta trebuie sa scriu si eu?

Mergi la inceput

am sa pun si eu poze in album sa ne vedeti ce frumoase suntem. blonda cu ochi albastri si gropitze in obrajori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

apropos de intalneala...nu, nu, nimeni nu ne vrea?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Din ciclul, ce spun pe la 2 ani (povestita de taica-miu):
Era la bunici si ea nu vroias ase culce seara, bunica-su se scoala la 5 sa mearga la srv si ii zice:
"Hai Yvo la culcare, ca tataia se scoala maine cu noaptea in cap sa mearga la serviciu"
Yvo: "Nu tataia, nu noaptea tap, ciapta tap"

Nu cu noaptea in cap ... cu sapca in cap.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput