Pepenasi de iul-aug08 (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

cu ce litera incepe numele de familie al tau ca sa imi dau seama daca imi intra si mie indemnizatia reclaculata

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

tecky la tine ma refeream cand am intrebat de indemnizatie,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalyna

buna ziua mamici!

sunt si eu mamica de pepenas, ne primiti si pe noi in gasca voastra?

te primim..scrie repede 10 mesaje,baga datele tale( vezi model prima pagina) si esti binevenita

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

cand ai depus dosarul pentru indemnizatie? vaii nu-mi vine sa cred, poate imi intra si mie ca de cand ii astept mi s-au lungit urechile.

va multumesc mult pentru primire, am sa intreu pe prima pagina sa vad ce trebuie sa fim inscrise in listutza pepenasilor :)

Mergi la inceput

am fost azi la dr si am vazut o fetita de 1,5 ani si avea 7500 g :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Flo
-

Capri-da,Tudorel e bine,slava Domnului,dar cucoana nu mai pune mana pe el-am concediat-o!Cu legumele stam f prost,daca nu adaug in ele un pic de borcanel cu fructe,nici vorba sa le pape!In schimb,am facut o mare descoperire cu carnita de pui-azi,disperata ca nu o vroia in nici un fel de combinatie-nici cu piure,nici cu fructe,nici cu iaurt -i-am pus in fata fundul pe care o taiasem si pe care inca mai erau bucati maruntite si i-am spus sa incerce asa!-Mai mult in gluma,bineinteles!dar,SURPRIZA-dupa ce i-am servit CU MANA prima bucatica,nu s-a mai oprit!Am fost in extaz!Ce tare cu Ilincuta!Zici ca manaca din supica voastra??Cum asa?Pui sare?ca eu...tare as pune,dar scrie la revista ca nu-i voie

Anka-

Maitreyi-bine ca ne-ai luminat cu carnita!ma tot intrebam care o fi explicatia de toti medicii spun sa fie fiarta separat!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

bebelusa mea este foarte puturoasa, nu se ridica singura in fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

maitreyi buna ideea cu jurnalul bebelushului,asha mai aflam si noi ce aptitudini au pepenashii

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

am fost la stanciu si mi-a recomandat sa-i dau pediavit multi in loc de vigantol, voi ati fost?

Mergi la inceput

iar pentru puturosenie mi-a zis sa-i dau tonotil, sper sa fie bune.

Mergi la inceput